![]() |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Oğlak'a ek olarak ; Evet plancı,mantıkcı ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sevgili oğlak bu yıl fazla ayrıntıcı olmayacaksın çünkü ayakların yerden kesilecek ve sen ne olup bittiğini anlamadan bir başka güzelliklere yelken açacaksın.Bu yıl bütün oğlakların zirveye çıktığı yıl olacak zira oğlaklar vadilerde gezmeyi sevmezler. |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- kime_ne Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif Sevgili İkizler, yeni yılda basarı ,iş değişikliği ve bol ferah ,mutluluk seni bekliyor.Yeter ki sen olumlu düşünceleri beyninde barındarmaya devam et .Sağlık her zaman ki gibi bu yılda da mükemmel. Yeni yılın ilk altı ayında yeni bir başlangıç görünüyor ev değişikliği ,aile kurmak gibi.Kısacası bu yıl sizin yılınız olucak. Herşey gönlünüzce olmayı bekliyor... y789 bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif Sevgili ikizler eksik mi yazmışız ne? Dur ekleyim aklıma gelmişken , 2011 yılı sana müthiş dostluklar ve süper bir kişisel gelişim sunuyor. Gitmek istediğin yerlere gitmeye başlaman da yine bu yıla denk geliyor. Çok istediğin şeylere kavuşman , bollluk bereket ve bol kazançta eklendi mi , değmesinler keyfine. :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Alıntı:
Ekledikleriniz beni çok duygulandırdı.Yazdıklarımızın gerçekleşeceğine çok inanıyorum. Çok tatlısınız ve de iyi ki varsınız teşekkürler. (Ecrin'in teyzesiyim ama hiç farketmez )ttli3 |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Balıklar nerede???????? |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- aslanlar nerde? |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Alıntı:
Gerçekleşecek ben de inanıyorum ve çok dua ediyorum sevgili başak , kendi oğluma dua ettiğim kadar Ecrine de dua ediyorum ve Rabbimin kabul etmesini diliyorum. 2011 yılı süper olacak , ve yıllarca unutulmayacak. :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Balık ve sevgili aslan bu kişiye özel burç yorumu onun için senin başlataman kendin için dilemen ve istemen lazım. Tüm seçimlerini kendin belirlemen lazım... Biz de naçizane eklemeler yaparız olur mu? :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Oğluşumun burcu koç, onu da yazmak istiyorum . Sevgili koç: Harika bir 2011 yılı seni bekliyor , çok sağlıklı büyüyecek , cümleler kurmayı öğrenecek , gelişimini süper tamalayacaksın. Dişlerin sorunsuz çıkacak , boyun olması gerektiği kadar uzayacak , yemeklerini güzel bir şekilde iştahla yiyebileceksin. Anneciğin ve babacığın hep yanında hep sana destek olacak . Kuzenlerinle çok güzel oyunlar oynayacaksın. Ve sevgili koç 2011 senin mutluluk dolu yaşadığın bir yıl olup , diğer yıllardaki mutluluğunun da başlangıcı olacak. Seni çok seviyorum sevgili koç , iyi ki doğmuşsun ve iyi ki varsın. :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili bigokyanus ve Bluepebbles canlarım beniimmm Allahıım siz var ya süpersiniz,güzel hatunlarsınız yagirlhahaBen ne diyim Terazi için,aklımdaki herşeyi söylemişsiniz zaten,Aşk hayatı için ayrıca bi mutlu oldum dagirlhaha,diğer yorumlarınız da süper,güzel terazi arkadaşlarım benim...Yalnız Bluepplescim izninle tarihi değiştirmek istiyorum.Hayalleriniz 2010'da gerçekleşiyor sevgili Teraziler, Bu 2011 olsun8977Bir de unutmadan 2011 yılında bol bol seyahatlerimiz var.Gezicez bol bol :))blissy |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Bigokyanus :))) İnşallah 2011 yılı gülüşün ve sesin kadar neşeli , mutlu, sıcak ..keyifli olsun :) Keşke dediğin herşey bir el mesafesi yakınında olsun , mutlu etsin..sıcacık sarsın seni :) ve 2011 yılın son günlerinde de bütün listenin tamamını gerçekleştirdiğini konuşuyor olalım olur mu:)..bonusuylaaa :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |