![]() |
2011 Burç yorumları -Özel- Hadi gelin bu yıl kendi burç yorumlarımızı kendimiz yapalım ... Hayatımızda nelerin olmasını istiyoruz, kendimizde neyi eksik görüyor ve neleri geliştirmek istiyoruz. Yaşamımızdakii mucizeler neler olsun? Buyrun burdan :) Sevgili Terazi; 2011 senin için harika bir yıl olacak , her günün süper geçecek , sağlıklı , huzurlu ve mutlu bir evin, evin içinde saadetin tam olacak. Kendini ifade etmeye , eksik yanlarını gidermeye ve kişisel olarak gelişmeye açık olacaksın. Her geçen günün bir öncekinden daha neşeli ve daha pozitif olacak. Seçimlerin en iyisini , en mükemmelini yapacaksın. Dostluklarını geliştirecek ve senin için hayırlı olan , destek olan insanlarla tanışacaksın. Ve öyle bir yıl yaşayacaksın ki sen bile olanlara şaşıracaksın, bu kadar mı güzel , bu kadar mı süper olur diye... Ve sen terazi iyi ki varsın , sen olmasan bu dünyada denge olmazdı... :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Alıntı:
Ben de gözlemlerim doğrultusunda bir iki ekleme yapacağım izninle şekercim, Teraziler eğer verdikleri kararlardan eminlerse artık harekete geçebilecekler. Ocak ayının ilk günleri bu atılım için ideal. Bu karar onlara özgürlük ve yeni yolların kapısını açacak. Müjdeli haberler kapıda. Hiç beklemedikleri kadar olumlu ve kusursuz iş imkanları ardı ardına gelecek. Yaşayacakları bolluk ve bereket sebebiyle mutluluklarına mutluluk eklenecek. Gönül rahatlığıyla 2011'in teraziler için çok şanslı bir yıl olacağını söyleyebilirim. Ellerini attıkları her yerden para kazanacaklar, hiç beklemeden şans oyunlarına yönelmelerini de tavsiye edebilirim çünkü evren geçtiğimiz sene yaşadıkları yorgunluklardan ve çabalarından dolayı ödüllendirecek. Yeni bir hayat tarzı belirleme, yeni bir ev ya da araba alma konularına eğilecek ve seçimlerinden çok memnun kalacaklar. Aşk hayatının tavan yaptığı bu sene terazi burçlarının mutluluktan başı döneceğe benzer. Ruh eşini bulamamış Teraziler, bu sene hayatının aşkıyla karşılaşıp, ömürlerinin sonuna kadar mutlu olacaklar. Sosyal hayatlarında, ailevi hayatlarında son derece etkin, son derece iyi ilişkiler içinde olacak ve birer yıldız gibi parlayacaklar. Çeşitli yardım kuruluşlarında yapacakları gönüllü çalışmalar sayesinde büyük meblağlarda yardımlar toplayıp büyük inşaatlarla kısa zamanda, sevgi dolu yuvalar, okullar, huzurevleri ve hayvan barınaklarının açılışlarını yapacaklar, pek çok gönüllüye örnek olacaklar. Hayalleriniz 2010'da gerçekleşiyor sevgili Teraziler, hayallerinize sınır koymadan, nasıl olur diye düşünmeden, detaylandırmadan isteyin. Tüm dileklerinizin gerçekleştiği muhteşem bir hayatın sizin için kapıları sonuna kadar açılıyor. |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Çok isabetli ve güzel kararlar olmuş , ellerine sağlık çakılım , burçtaşım , şekercim... Eeee diğer burçtan arkadaşlar nerde ki , onlar ne istiyorlar , nasıl bir insan olmayı planlıyorlar , 2011'de acaba? |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili başak; İşte hayatının en güzel yılı olmaya aday,yıllarından biri daha... Yılın ilk yarısı hızla geçecek ve Ecrin'in tedavisinin önemli bir kısmı geride kalmış olacak.Her geçen gün şifa'ya daha da yaklaşacak ve tüm zorlu geçen günler unutulacak. Yaz aylarında hayal ettiğin gibi harika bir düğünün olacak.Huzurlu ve mutlu yeni bir hayata koskocaman bir gülümsemeyle adım atacaksın. İş hayatın her zaman olduğu gibi yolunda gitmeye devam edecek. Ailen ve tüm sevdiklerin hep etrafında olacak.İçinde ki yaşam coşkusu ve herşeyin güzel olacağı inancın katlanarak artmaya devam edecek.Herşey hayal ettiğinden bile daha güzel olacak... |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Bilemiyorum walla canımcım, Böyle kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız herhalde! Kendileri ve burçtaşları için vardır bir düşündükleri elbette:))) y789 |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Akrep, 2011 senin için güneş gibi doğmaya hazırlanıyor.Bu yıl tam anlamıyla senin görüp geçireceğin en mükemmel yıllardan birisi olacak.Sen bir yıldız gibi parlayacaksın.Uzun zamandır beklediğin ve olmasını istediğin herşeyi bu yıl elde edeceksin.Başarın kat kat artarak devam edecek;sağlık,mutluluk,aşk ve huzur bu yıl senin yanından hiç ayrılmayacak.Hayatına senin için hayırlı olan pek çok insan girecek.Daimi olan dostlarınla muhabbetin ise her zamankinden daha samimi,sıcak ve derin olacak.Sen bu yılda da daima cesur olacaksın.Gelişme ve yenilenme duygun sürekli canlı olacak.Kişisel kaliteni arttırmaya devam edecek ve eksik yanlarını görüp,onlar üzerinde yoğunlaşacaksın.Her geçen gün senin olgunlaşman adına atılmış olumlu bir adım olacak.Pozitif enerjinle çevrendeki herkesi etkileyeceksin.Kısacası sevgili akrepciğim,2011 senin ve senle beraber olanların yılı olacak.sevincli Başına ne gelirse gelsin sakın karamsarlığa kapılma,bütün kapılar kapansa bile.Cesaretin ve kararlılığınla herkese örnek olacaksın :)) |
Harikasın Blbck, Muhteşem bir yılda, tüm güzel dileklerinin gerçekleşmesini, her güzelliğin katlanarak seni ve burçtaşlarını bulmasını dilerim:)) Sevgilerimle |
Muhteşem olmuş gerçekten. Tüm yazdıklarını yaşamanı, yaşatmanı ve yıldız gibi parlamanı dilerim:)) Sevgiler:)) |
Dilerim yalnızca önümüzde ki yıl değil ,ömrümüz olduğunca yüzümüz güler ve hayattan tüm beklentilerimiz fazlasıyla gerçekleşir. |
2011 yılında sevgili yiğenin Ecrin bir Halacımmm diyecek yüzündeki kocaman gülüşü hiçbir yaz güneşi tasvir edemeyecek , tüm çiçeklerin onun neşesine ve cıvıl cıvıllığına özenecek..Canım halam ( umarım sevgili Başak yanlış yazmıyorumdur hala gibi geldin bana , teyze gibi değil ) dediğinde herkes hala olmak isteyecek seni kıskanacak, oyun oynamak istediğinde tüm akan sular duracak ve göreceksin ki günbegün daha tatlı , daha şeker ve sağlıklı olacak. Dünya onun üzerine kurulu olacak ve diğer tüm değersiz şeyler anlamsızlaşacak. Düğününde arkandan beyaz gelinliğiyle prensesler gibi gelen o olacak :) |
Eee daha ne olsun sevgili akrep bundan iyisi Şam'da kayısı :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Ya yok mu Yay burcu falı :)) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Boğa burcu yokmu? |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Hmmm tmm.Sevgili Boğa;senin için mutluluk dolu bir yılolsun (: |
Sevgili yay ne yazayım ki senle ilgili , adı üstünde özel 2011 burç yorumları diye , sen başla kendine özel bir yorum yazmaya biz de eklemeler yapıp çok güzel şeyler dileyelim ... |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili İkizler, yeni yılda basarı ,iş değişikliği ve bol ferah ,mutluluk seni bekliyor.Yeter ki sen olumlu düşünceleri beyninde barındarmaya devam et .Sağlık her zaman ki gibi bu yılda da mükemmel. Yeni yılın ilk altı ayında yeni bir başlangıç görünüyor ev değişikliği ,aile kurmak gibi.Kısacası bu yıl sizin yılınız olucak. Herşey gönlünüzce olmayı bekliyor... y789 |
Dur ekleyim aklıma gelmişken , 2011 yılı sana müthiş dostluklar ve süper bir kişisel gelişim sunuyor. Gitmek istediğin yerlere gitmeye başlaman da yine bu yıla denk geliyor. Çok istediğin şeylere kavuşman , bollluk bereket ve bol kazançta eklendi mi , değmesinler keyfine. :) |
Geçtiğimiz yıl girişimde bulunduğunuz bütün olaylar ve durumlar pozitif olarak devam edip doruk noktaya ulaşıyor. Size zor gibi görünen şeylerin aslında çok zevkli ve kolay olduğunun farkındalığıyla iç huzurunuz ve mutluluğunuz artıyor. Yüksek benliğinizi daha çok farkedecek ondan çok daha fazlasını bekleyeceksiniz. Ama bu beklentileriniz bile ona çok az gelecek. Bu durumda kendiniz ve everen için daha çok talepte bulunma çalışması yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi geliştirme çalışmalarınız tüm hızıyla devam ederken ken ara ara kendinizi dinlemenizinde mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Sevgi konusuna gelince daha önce hiç deneyimlemediğiniz düzeyde sevgi sunulacak size evrenden. Sizde bunu paylaşmak için daha çok çalışacaksınız çalıştıkça huzur ve sağlığınız artacak. Parasal konuya gelincede belli bir dönem sonra yılın ortalarına doğru artık hesap yapmaktan vazgeçebilirsiniz çünkü istediğinizden fazlasını elde etmiş olarak yıla devam ediyorsunuz..... y789 |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- sevgili ikizler süper ötesi yorumlar okudum. ikizleri ailesi ve dostlarıyla doyasıya eğleneceği bir yıl bekliyor. |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Keçi ( Oğlak ) J Bu yıl senin yılın, coş coşabildiğin kadar J Çok sağlıklı, dinamik bir ömür seni bekliyor J Sürekli karşına gezi fırsatları çıkacak, hazır mısın ;))Yepyeni, neşeli, canlı, samimi ve sıcak insanlarla tanışacaksın. Gönül işlerin çok hızlı, ansızın ve güzel gelişecek, hepsini söylemiim istersen sürpriz olsun ;)) İş konusunda kendini hem çok geliştireceksin, hem de eğleneceksin. Kişisel gelişimin zirveye oturacak ve orada ömür boyu kalacak ;)) Güzel enerjin ve ışığın herkesi saracak, çok güzel dostluklar kuracaksın. Varolan dostlukların da kat be kat perçinleyecek. Ailende huzur, neşe, bolluk daim olacak. Bunlar daha binde biri gerisini de sen tahmin et ;)) Hadi gülümse de çıksınnn ;))) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Oğlak'a ek olarak ; Evet plancı,mantıkcı ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sevgili oğlak bu yıl fazla ayrıntıcı olmayacaksın çünkü ayakların yerden kesilecek ve sen ne olup bittiğini anlamadan bir başka güzelliklere yelken açacaksın.Bu yıl bütün oğlakların zirveye çıktığı yıl olacak zira oğlaklar vadilerde gezmeyi sevmezler. |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- kime_ne Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif Sevgili İkizler, yeni yılda basarı ,iş değişikliği ve bol ferah ,mutluluk seni bekliyor.Yeter ki sen olumlu düşünceleri beyninde barındarmaya devam et .Sağlık her zaman ki gibi bu yılda da mükemmel. Yeni yılın ilk altı ayında yeni bir başlangıç görünüyor ev değişikliği ,aile kurmak gibi.Kısacası bu yıl sizin yılınız olucak. Herşey gönlünüzce olmayı bekliyor... y789 bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif Sevgili ikizler eksik mi yazmışız ne? Dur ekleyim aklıma gelmişken , 2011 yılı sana müthiş dostluklar ve süper bir kişisel gelişim sunuyor. Gitmek istediğin yerlere gitmeye başlaman da yine bu yıla denk geliyor. Çok istediğin şeylere kavuşman , bollluk bereket ve bol kazançta eklendi mi , değmesinler keyfine. :) |
Ekledikleriniz beni çok duygulandırdı.Yazdıklarımızın gerçekleşeceğine çok inanıyorum. Çok tatlısınız ve de iyi ki varsınız teşekkürler. (Ecrin'in teyzesiyim ama hiç farketmez )ttli3 |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Balıklar nerede???????? |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- aslanlar nerde? |
Gerçekleşecek ben de inanıyorum ve çok dua ediyorum sevgili başak , kendi oğluma dua ettiğim kadar Ecrine de dua ediyorum ve Rabbimin kabul etmesini diliyorum. 2011 yılı süper olacak , ve yıllarca unutulmayacak. :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Balık ve sevgili aslan bu kişiye özel burç yorumu onun için senin başlataman kendin için dilemen ve istemen lazım. Tüm seçimlerini kendin belirlemen lazım... Biz de naçizane eklemeler yaparız olur mu? :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Oğluşumun burcu koç, onu da yazmak istiyorum . Sevgili koç: Harika bir 2011 yılı seni bekliyor , çok sağlıklı büyüyecek , cümleler kurmayı öğrenecek , gelişimini süper tamalayacaksın. Dişlerin sorunsuz çıkacak , boyun olması gerektiği kadar uzayacak , yemeklerini güzel bir şekilde iştahla yiyebileceksin. Anneciğin ve babacığın hep yanında hep sana destek olacak . Kuzenlerinle çok güzel oyunlar oynayacaksın. Ve sevgili koç 2011 senin mutluluk dolu yaşadığın bir yıl olup , diğer yıllardaki mutluluğunun da başlangıcı olacak. Seni çok seviyorum sevgili koç , iyi ki doğmuşsun ve iyi ki varsın. :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili bigokyanus ve Bluepebbles canlarım beniimmm Allahıım siz var ya süpersiniz,güzel hatunlarsınız yagirlhahaBen ne diyim Terazi için,aklımdaki herşeyi söylemişsiniz zaten,Aşk hayatı için ayrıca bi mutlu oldum dagirlhaha,diğer yorumlarınız da süper,güzel terazi arkadaşlarım benim...Yalnız Bluepplescim izninle tarihi değiştirmek istiyorum.Hayalleriniz 2010'da gerçekleşiyor sevgili Teraziler, Bu 2011 olsun8977Bir de unutmadan 2011 yılında bol bol seyahatlerimiz var.Gezicez bol bol :))blissy |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Bigokyanus :))) İnşallah 2011 yılı gülüşün ve sesin kadar neşeli , mutlu, sıcak ..keyifli olsun :) Keşke dediğin herşey bir el mesafesi yakınında olsun , mutlu etsin..sıcacık sarsın seni :) ve 2011 yılın son günlerinde de bütün listenin tamamını gerçekleştirdiğini konuşuyor olalım olur mu:)..bonusuylaaa :) |
Cevap: 2011 Burç yorumları -Özel- Sevgili Başak, 2011 yılı senin için en güzel, en anlamlı, en keyifli, en neşeli en coşkulu, en bilgili,en başarılı, tüm güzel enlerin yaşandığın efsane bir yıl oluyor. .yüzünden gülücükler, kalbinden mutluluklar çoğaldıkça çoğalıyor.her yeni güne umutla neşeyle coşkuyla başlıyorsun. mutluluklarına mutluluk katıyorsun. Bu yılın sana sunduğu muhteşem hediyeleri sevgiyle kabul ediyorum :) |
Sadece bu kadar değil ki , 2011 yılı tam da istediğin gibi bir yıl oluyor . Sanki tüm muhteşemlikler seni buluyor. Kendini rüyada sanıyorsun . Bu kadar mı olur sevgili başak , tabi ki hayır çok daha süper bir yıl / yıllar yaşamana başlangıç yaptığın şu günlerde hep pozitif ol , nasıl da güzel geçeceğini göreceksin. Hadi bakalım yaşa ve gör biz de mutluluğuna , mutlu olalım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 AM. |