Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Bu Yazı Sana... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/616561-bu-yazi-sana.html)

matri 25-11-2010 09:55 PM

Cevap: Bu Yazı Sana...

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780121)
Ben de Nazım Hikmet'ten bir not bırakıyorum buracığa;

"Sevdiğin müddetçe ve sevebildiğin kadar, sevdiğine her şeyini verebildiğin müddetçe, verebildiğin kadar gençsin"

Sevgiler canımcım:))

ahhh ahhhhhh bu mesajlarda herkes galiba bir seyler yakaliyor... supersiniz dostlar..

Işıldayan Safir 07-12-2010 05:03 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780189)
ahhh ahhhhhh bu mesajlarda herkes galiba bir seyler yakaliyor... supersiniz dostlar..

Karşılıklı bilgi, deneyim ve duyguların paylaşılmasının en önemli yanı her birimizin kendi hayatlarımızın farklı noktalarından dersler çıkarabilmemiz, hayatlarımızın bazı noktalarını bağdaştırmamız, kendimizden bir şeyler bulabilmemiz... Belki de sırf bu nedenle bu kadar sıcak ve olumlu paylaşımlar...

Ben de bu durumdan çok mutluyum. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Sevgilerimle. actionsmile

aşk kırıntısı 07-12-2010 05:29 PM

teşekkürler arkadaşım....

bu yazı benim ne zamandır aklıma getirmediğim ilk aşkımı hatırlattı...hiç bir zaman ona seni seviyorum demedim ...belki de benim onu nasıl sevdiğimi bile anlamadı...ben sadece onu uzaktan sevip o masum yüreğimin içinde onu sardım...tam 2,5 yıl süren,sessizce içimde büyüttüğüm,kitaplarımın arasına adını yazdığım,hergün onu belki bir kerecik de olsa görme umuduyla uyandığım günlere gittim....

Işıldayan Safir 28-12-2010 07:39 PM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782071)

bu yazı benim ne zamandır aklıma getirmediğim ilk aşkımı hatırlattı...hiç bir zaman ona seni seviyorum demedim ...belki de benim onu nasıl sevdiğimi bile anlamadı...ben sadece onu uzaktan sevip o masum yüreğimin içinde onu sardım...tam 2,5 yıl süren,sessizce içimde büyüttüğüm,kitaplarımın arasına adını yazdığım,hergün onu belki bir kerecik de olsa görme umuduyla uyandığım günlere gittim....

Belki sen bu satırları okurken duymuştur seni kim bilir?

Sevgiyle kal. actionsmile

KusadasiComputer 28-12-2010 08:56 PM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782071)

çok güzel :)

ilahi ışık 27-05-2011 02:42 AM

sevgili zerynthia,
varlığına şükreder,güçlenirim.hep orada ol dilerim...
herkes kendinden birşeyler bulmuş,darısı bulamayanlara inşşallah.sana nasıl bir teşekkür edebilirim?hiç duyulmayan bir teşekkür ediyorum sana...gönlünce yaşa emi.

kuzzen 27-05-2011 04:09 PM

yazılarını zevkle okuyorum iyiki varsınO0

yelda_k 30-05-2011 12:11 AM

sevginin anlamı değişiyor bugunlerde cevremdeki bir bayanın kalbinde.kalbi kararıyor farkında olmadan,
belki sıkılıo belki üzülüoo ama asılı hataa kalbinın kötü olmasıı,kalbi kötü olan insanlarıı bir tarafa bırakıppppp gerikalan herkese sevgimii gönderipp kalbimi aydınlanmayaa sevgiye dolmaya bırakıorummm...

acemisirine 30-10-2011 06:30 PM

Seni Sevmek...

Işıldayan Safir 15-12-2011 01:26 PM

Alıntı:

kuzzen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799490)
yazılarını zevkle okuyorum iyiki varsınO0

Teşekkür ederim canım. Hoşuma giden yazıları paylaşıyorum. Beğenmene sevindim.

Alıntı:

ilahi ışık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799457)
sevgili zerynthia,
varlığına şükreder,güçlenirim.hep orada ol dilerim...
herkes kendinden birşeyler bulmuş,darısı bulamayanlara inşşallah.sana nasıl bir teşekkür edebilirim?hiç duyulmayan bir teşekkür ediyorum sana...gönlünce yaşa emi.

Teşekkür eederim ilahi ışık. Mesajın çok hoş olmuş.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.