![]() |
Cevap: Bu Yazı Sana... Alıntı:
|
Ben de bu durumdan çok mutluyum. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Bu Yazı Sana... teşekkürler arkadaşım.... bu yazı benim ne zamandır aklıma getirmediğim ilk aşkımı hatırlattı...hiç bir zaman ona seni seviyorum demedim ...belki de benim onu nasıl sevdiğimi bile anlamadı...ben sadece onu uzaktan sevip o masum yüreğimin içinde onu sardım...tam 2,5 yıl süren,sessizce içimde büyüttüğüm,kitaplarımın arasına adını yazdığım,hergün onu belki bir kerecik de olsa görme umuduyla uyandığım günlere gittim.... |
Sevgiyle kal. actionsmile |
|
Cevap: Bu Yazı Sana... sevgili zerynthia, varlığına şükreder,güçlenirim.hep orada ol dilerim... herkes kendinden birşeyler bulmuş,darısı bulamayanlara inşşallah.sana nasıl bir teşekkür edebilirim?hiç duyulmayan bir teşekkür ediyorum sana...gönlünce yaşa emi. |
Cevap: Bu Yazı Sana... yazılarını zevkle okuyorum iyiki varsınO0 |
Cevap: Bu Yazı Sana... sevginin anlamı değişiyor bugunlerde cevremdeki bir bayanın kalbinde.kalbi kararıyor farkında olmadan, belki sıkılıo belki üzülüoo ama asılı hataa kalbinın kötü olmasıı,kalbi kötü olan insanlarıı bir tarafa bırakıppppp gerikalan herkese sevgimii gönderipp kalbimi aydınlanmayaa sevgiye dolmaya bırakıorummm... |
Cevap: Bu Yazı Sana... Seni Sevmek... |
Alıntı:
Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM. |