![]() |
umuduma ışık. merhaba güzel insanlar. günüm çok kötü başladı ve öyle de devam ediyor. herşey ardı ardına geldi sadece 1 saat içerisinde:( evden cıkarken babaannem bana kırgındı, akşam eve geç gitmiştim ve haber vermemiştim, her sabah kahvaltılık aldıgım dükkanda çalışan çok sevdiğim bi kardeşimle tatlı bir atışma yaşadık ve ben birazcık saçmaca hareketlerde bulundum, kendimi suçlu hissediyorum. tabi daha bitmedi,bu yazıyı yazmadan 5 dk öncesinde de dükkanını açmaya çalışan bir bayan benden yardım istedi,aksilik işte anahtar kırıldı ve içinde kaldı, bayan apar topar anahtarcı bulmaya gitti bense bakakaldım,"kaş yaparken göz cıkardım" resmen. psikolojik olarak batmıs durumdayım, kendimi toparlamak için siz sevgili dostlarımdan destek istiyorum. iyi ki burdayım, iyi ki sizlerleyim. sizleri seviyorum. |
Cevap: umuduma ışık. olumsuz durumlara odaklanırsanız devamı gelecektir.hemen olumlu bir duygu durumuna geçip her şey istediğiniz gibi olduğunu söyleyin sevgiyle kalO0 |
Cevap: umuduma ışık. genco merhaba günün güzelliklerle dolsun taşsın inşallah herşey yolunda herşey bana bağlı herşey benim ellerimde deyiver arkadaşım.... herşey gönlünce olsun bazen böyle şeyler oluyor sevgi ve ışığın bol olsun.. |
Cevap: umuduma ışık. Herşey şu andan itibaren yolunda.smileydance Etrafında seni çooooooooooooooook seven insanlar var.s456 Şimdi kendine güzel bir kahve ya da çay al hangisini seviyorsan.blissy Bizden sana.Seni seviyoruzzzz.İyi ki varsın iyi ki varızz( Bu sloganı 956k çokk seviyorum yaaa) |
Cevap: umuduma ışık. daha kötülerini yaşamadığın için şükret dostum... iyiki varsın... yanındayız.. hoşçakal.. |
Cevap: umuduma ışık. bencede öncelikle şükret seni seviyorum iyiki varsın canım |
Cevap: umuduma ışık. Alıntı:
Alıntı:
güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum, evet herşey benim elimde, ben nasıl istersem öyle olurum, bazen umutsuzluk kaplasa da bu güzel sözleri söylemek hiç zor olmuyor. iyi ki varsın canım arkadaşım Alıntı:
sizler iyi ki varsınız sevgili dostlarım, kahvemi alıyorum şimdikahvesmiley sekersiz olsun lütfen, dostlarımdany789 sizleri seviyorum.sevincli Alıntı:
iyi ki varsın canım arkadaşım sizleri seviyorum.y789 Alıntı:
seni seviyorum,sizi seviyorum. iyi ki varım, iyi ki varsınız, iyi ki sizlerle birlikteyim. sevgiyle çok çok mutlu kalın güzel insanlar.blissy |
Cevap: umuduma ışık. seni seviyoruz genco iyiki varsıncilgin897olumluz düşünme herşey çok güzelsevincli |
Cevap: umuduma ışık. Alıntı:
iyi ki varsın "Beyzanur" bende sizleri çok çok seviyorum sitemin gönül dostları.y789 |
Cevap: umuduma ışık. sayfamı dolduran mükemmel insanlar, müthiş enerjiniz, potansiyeliniz hızır gibi yetişti, sizlere şükran duyuyorum. su anda herşey olumluya döndü,:) anahtarını kırdıgım bayan arkadasın yanına suclulugumu affettirmek için gittiğimde beni öylesine karsıladı ki sasırdım, sanki ben değildim basına iş açan, neyse ki sorunu halletmiş bi problem cıkmamıs, ona sonsuz teşekkür ettim erdemli davranısı, iyi niyeti için. ve siz sevgili dostlarıma, iyi ki varsınız diyorum. bunu da paylaşmak istedim, sağolun varolun. hoşçakalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 PM. |