![]() |
Cevap: umuduma ışık. Gencosahipolduğun maddi manevi donanımın sana yeter artar. Bizlerden önce sen zaten doğrularına üzülmüşsün. çalışanla tartışman kendi müessesen olduğu kadar o çalışanında ekmek kapısı. Bu kriz ortamında birilerine faydan oluyor. Ayrıca bayana " banane ne hali varsa görsün demek yerine " yardım etmek niyetiyle gidip anahtarı kırmışsın o anahtar bayanın yada bir başkasının elinde de kırılabilirdi. Sen iyilik yapmak isteyen, iyi tabiatlı bir insan özellikelrinden bahsetmişsin. Keşke senin gibilerden daha çok sayıda olsaydı. Hayırlı işler dilerim. |
Cevap: umuduma ışık. Çooooooooooooookk sevindim çoooooooooooookkk güzellll Hayat hep böyle aksın inşallah956kpartysmileymusic45 |
Cevap: umuduma ışık. Alıntı:
iyi ki varsınz hocam, sevgiyle kalın.actionsmile |
sevgiyle kal. |
|
Cevap: umuduma ışık. Büyüklerimizi kırınca olumsuz şeyler yaşayabiliyoruz bence onun da gönlünü alın. Onun dışında durumun düzelmesine çok sevindim . Yardımsever bir davranış göstermişsiniz anahtar kırılabilir insanlık hali. Diğer arkadaşınızın yanına da yarın hiç bir şey olmamış gibi gidip konuşursanız bence her şey yoluna girecektir...Sevgiyle kal... |
Cevap: umuduma ışık. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Birdaha anahtarlarda güç denemesi yapmasan yine de iyi olur. Çünkü onlar en yumuşak sarı metalden . Kıh kıh kıh.. |
y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 PM. |