![]() |
Beklememek için ne yapmalı Merhaba; Hayatımda herşeyin çok iyi gittiği zamanlarda( örneğin herşeyi bi yere oturtuyorum işim iyi, ben iyiyim, ailem iyi .. gibi.) Şu ruh hali kaplıyor; tamam herşey tamam hadi gel; bu gelecek olan ne? onu da bilmiyorum; bir kişi belki; kişiler... Yani o anın tadını çıkaramıyorum.Sanki tüm bunlar bi şeylere hazırlıkmış gibi hissediyorum ve bekliyorum. O nedenle o anki mutluluk da perdeleniyor. Umarım anlatabiliyorumdur. Bu sizde de oluyo mu ?? nasıl başedebiliyorsunuz? Nasıl başedebilirim?? Hepinize Sevgilerrrrrr ve Teşekkürlerr |
Cevap: Beklememek için ne yapmalı Ya da şöyle sorayım amacınız nedir ben benimkini bulmaya çalışıyorum da belki bi şey hatırlatır diegulensmileydunk56 |
Cevap: Beklememek için ne yapmalı Alıntı:
|
Cevap: Beklememek için ne yapmalı Tam da ağlayacak bir diz ararken Maviş.Cadı'm hoşgeldinsmil56 Bilmiyorum ya hayat amacı şart mı? Dediğim gibi herşey çok iyiken hayatın tadını çıkarmak yerine bişeyler bekliyorum; neden bilmiyorum.sad4564897 Erteleme,öteleme hissi işte. Hayatı kaçırıyomuşum gibi geliyodusun2 Bu histen kurtulmak istiyorum o nedenle arayış içindeyim. |
|
|
Olumlama yapın derim. Madem "an'da kalamama" probleminiz var. "An'da kalabilmek" için olumlama yapın. Mesela şu olabilir "ben her anımı keyifle yaşıyorum ve anda kalıyorum." Sevgiler, |
Cevap: Beklememek için ne yapmalı insanların çoğu ya geçmişte yaşıyor yada gelecekte.geçmişte yaşayarak veremedikleri cevapları vermeye çalışıyor o enerjiyi bu güne taşıyor.yada yarın nasıl olacak beni ne bekliyor diye endişelenerek geçiriyor.canım dün geçti yarınında geleceği belli değil.enerjini anda kalmaya harca.mutluluğun daim olsun iyi ki varsıny789 |
Cevap: Beklememek için ne yapmalı bengusuya katılıyorum anda kalmak çok önemli ayrıca şu sözü hiç unutma ben duyunca çok etkilenmiştim. (dünün güneşiyle bugunun çamaşırı kurumaz.)dün dünde kaldı ,yarın güneş çıkacakmı bilinmez sen şimdi şuanı yaşa hiç birşeyi ıskalamadan sadece yaşa, hayatın akışına bırak, bak işe yarayacaktır sevgiyle kal... |
Cevap: Beklememek için ne yapmalı dünün günesiyle bu günün çamaşırı kurumaz. yarının güneşine güvenipte çamaşır ıslak bırakılmaz sevgilersevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 AM. |