Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/3509-hayatindaki-uc-seyi-dogru-sec-8207-a.html)

duru79 06-01-2008 10:25 PM

HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏

[b]HAYATINDAKİ ÜÇ SEYİ DOGRU SEÇ! ! !

İŞİNİ DOGRU SEÇ

Dogru is rahat is degildir. Çok kazandiran is de degildir. Kariyer de degildir. Klimali büro ortami da degildir. Dogru is olmaktan zevk aldigin yerdir. Sabahleyin kalktiginda gitmekte üsenmedigin, bikmadigin yerdir. Tabii yaninda rahatlik, para, kariyer varsa ne ala.

ARKADAŞINI DOGRU SEÇ

Çok sayida arkadasin olmasi 'iyi arkadasin' oldugunun ispati degildir. Güzel günlerdeki arkadasliklar geçicidir. Mutluluklarinin yaninda, acilarini da paylaşabilecegin, fikirlerine ihtiyaç duyabilecegin, her zaman yaninda olmasini isteyecegin, senin madden degil manen zengin eden, bir tek arkadas sana çok seyler katacaktir.

EŞİNİ DOGRU SEÇ

Dogru es her zaman uzun zaman flört ettigin kisi degildir. Önemli olan kisa zamanda da olsa fikirlerinin uyustugu, yasam tarzlarinin benzedigi, espri anlayisinin yakin oldugu, Zor zamanlarin da hep yaninda olacagini bildigin,Dertlerini, sevinçlerini paylaşabilecegin, fikirlerine, olaylara bakis açisina güvendigin, senin fikirlerine saygi duyan, konusmaktan SIKILMAYACAGIN, hayata küstügün zaman seni kabugundan çikartip eglendirebilen, gözlerine baktiginda ne söylemek istedigini> anladigin, ayni zamanda iyi bir arkadas, fiziksel görünüsün disinda da seni sen oldugun için sevebilecek ve bunu kaldirabilecek birini es olarak seçmelisin! Dünya da böyle biri var mi? diye sorabilirsiniz simdi. Emin ol var! ! Tabii ki sayilari fazla degil. Hatta hayatta insanin karsisina ya 1 ya da 2 kere çikar, belki de hiç çikmaz. Önemli olan onu fark edebilmek. Eger bu satirlari okundugunda aklindan bu özellikleri barindan bir isim geçirmissençok sanlisin. Ne olursa olsun onunla birlikte olmak için elinden> geleni yap.Çünkü bir daha onun gibisini bulma sansin çok az emin ol. Bütün aptal asiklar gibi ilk hareketi ondan beklersen çok geç kalirsin. Eger bu satirlar sana böyle birini çagristirmiyorsa ya da su an evliysen yapacak bir sey yok.Ama henüz bekarsan onu aramaya hemen basla! Onu fark edebilmek için sadece etrafina bakman yeterli olacaktir. Çünkü o da sana bakiyor olacak! ! !

çiğdem kaymaz 13-04-2008 11:21 PM

Ynt: HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏

Çok etkilendim.öle biriyle karşılaşmadım.inşallah karşılaşırım ve evlenirim.
ttli3

sanemce 13-04-2008 11:50 PM

Ynt: HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏

doğru işimi bulamadığım için işsizim,( işyerinde mutlu olmak gerçekten çok önemli)

zor dönem geçirdiğim için arkadaşım dediklerim tarafından yalnızım,

doğru kişiyle karşılaşamadığım için eşsizim

ben galiba başarısızlık adına heykeli dikilecek bir adayım dusun

blue jaloon 19-01-2009 09:25 PM

paylasim icin tskler birde benden bir öneri bosverin hayati bak o zaman nasil güzellesiyo hayat:)

the desert 19-01-2009 09:55 PM

sanemce ıkımızın heykelını bırlıkte dıksınler mi?bende sendenım cunku................

tabacana26 19-01-2009 10:04 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 43070)
doğru işimi bulamadığım için işsizim,( işyerinde mutlu olmak gerçekten çok önemli)

aynen size katılıyorum 70 milyon insanın içinde nasıl yalnız kalabiliyorsam kimi zaman ben bile anlamıyorum yaw

sanemce 19-01-2009 11:13 PM

Alıntı:

bu mesajımla karşılaşınca şok oldum.. bunları ben mi yazmışım dedim inanamadım.. baktım yazan sanemce ama benden o kadar uzak ki bu yazılanlar.. bu kadar mı umutsuz muşum ben inanamadım..
bir de başarısızlık adına heykel diktirmeye aday olmuşum y789

hakikaten sürpriz oldu benim için.. ayrıca ne kadar değiştiğimi farkettim music45
arkadaşlar şu an ki ruh halinizi kabullenip oturmayın inanın ki değişim gerçekleşiyor. yeter ki birşeyler yapın. ben hala şoktayım bunları ben hangi arada yazmışım diye y789

sanemce 19-01-2009 11:28 PM

Alıntı:

derhal düzeltiyorum mesajımı:

mutlu ve huzurlu bir işe sahipim 956k

zor dönemlerimde yanımda olan ve cani gönülden destek veren çok güzel yürekleri olan arkadaşlarım olduğu için artık yalnız değilim smileydance

kriterlerime ve tercihlerime uymayan kişileri hayatımda istemediğim için eşsizim utananadam

istendiğinde neler başarılamayacağının örneği olarak gösterilmeye talibim y789

Akıl_Oyunları 19-01-2009 11:50 PM

Ama suskunlukla ilgili şiirini değiştiremeyeceksin:) Hem değiştirsen de bir kere okudum, unutmam artık.

sanemce 20-01-2009 12:22 AM

silmekle değiştirmekle geçmişi yok edemeyiz Akıl_oyunları.. kendimizi geliştirerek geçmişi sevgiyle kabullenebiliriz. her ne yaşadıysak veya yaşayacaksak o zamanın şartları doğrultusunda yaşıyoruz.

ben bu mesajı yazdığım zamanlardaki psikolojimi unutmadım unutamam da..
evde de zaman zaman karşılaşırım yazdığım negatif dolu yazılarımla.. tebessüm ederim sadece..kişisel gelişim adına çıktığım bu yolculukta oluşan kazançlarım daha bir değer kazanır..

geçmişteki yaşadıklarımı inkar etmiyorum. acılarımı..gözyaşlarımı.. onlar sayesinde olgunlaştım ben. onlar sayesinde bu sitedeyim ve çok değerli arkadaşlarla tanıştım.. geliştim de..

önemli olan sorun yaşamamak değil, sorunumuz olduğunu kabul etmek.. kabul ettiğimiz an değişim başladı demektir zaten..

paylaştıkça büyüyoruz.. yazdıkça takip edebiliyoruz değişimlerimizi...

hepimizin kaleminden hüzün değil, huzur akması dileğimle..

sevgiler ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM.