Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   SEVGİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/3132-sevgi.html)

ECEM18 02-08-2008 07:09 PM

Ynt: Eger.. Cünkü.. Ragmen Sevgi leri...

çok güzel bir paylaşım teşekkürler monange ark5
"çünkü" ve "eğer"türü sevgiyle çok karşılaştım.arkadaşlık anlamındada çevremdeki kişilere "rağmen" sevgi besliyorsunuz ve karşılığında "çünkü" ile karşılaşıyorsunuz.bu çok üzüyor insanı.
"rağmen" sevgiyle ilk kez karşılaştım inşallah bitmez tender45
herkese "rağmen" sevgiler diliyorum kiss3

Mustang 02-08-2008 07:49 PM

bende eğer sevgisi maduruyum annem tarafından ve hayatımdaki olaylarda çok etkileri oluyor hala etkilerini yok edebilmiş değilim.Monange emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı .Rağmenli sevgiler hepimize .

monange 02-08-2008 08:50 PM

Tesekkürler Serpil ablacim... Seni anliyorum ama bazen daha dogrusu gerektiginde müdahele edebilmeliyiz diye dusunuyorum... Etkilerini sen bizzat yasiyorsun.. Eger ve Cünkü baglantili sevgi kelimelerini kaldiralim hep beraber hayatimizdan....

Mustang 03-08-2008 09:36 AM

Canım benim başkaları söz konusu olunca müdahale etmek kolay çünki isanlar san nasıl davranırlarsa seninde onlara öyle davranma lüksün var ama insan anne babasından beklemediği için anlaması zaman alıyor anlayınca dur diye biliyorsun veya diyemiyorsun .Buda insana ağır geliyor temizleyip arınmak zaman alıyor. kiss3

dmrcderya 03-08-2008 04:38 PM

Harika bir paylasim... Insan ailesinden eger sevgisi aldiginda, ileride ragmen sevgisiyle karsilasinca sasiriyor, kotu bir sey olunca karsilikli olarak bunun sevgide artma ya da eksilme yapacagini dusunuyor, hayali bir krediyle yasiyor. Sonra birden farkediyor ki aslinda kizmak istemiyor, ne olursa olsun sevmek istiyor... Problemleri birlikte asmak istiyor, hatta tek istedigi bu...
Ne mutlu karsiliksiz seven anne-babalara. Cocugunun saf sevgi beklentisini onu cok iyi egitebilmek icin prim olarak kullanmayi iyilik sananlar da ne buyuk yanilgi icindeler. O cocuk once sevgi acligini gidermeye calisir, basarili olmak onun icin ikinci plandadir artik. Bu yuzden cok buyuk hatalar da yapabilir ve bu yuzden ceza da alir. Cocuk o sevgiyi hic bir zaman alamayacagini farkettiginde uzulmek yerine ozgurlesir ve ragmen sevgisiyle sevebilmeye baslar, bu da ona nihayet kosulsuz sevilmeyi getirir. hismiley

yasal06 21-01-2009 12:52 AM

hıncal uluç yazmıştı o küçük kitabı gördüğünde bunları..böyle bi kitabı var yani, tamamını okumak isteyenler için ismi: arkadaş dost sevgili sizinki hangisi

hayaletlord 25-02-2009 03:17 AM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 30291)
Bir kiz ve bir delikanli, bir moto*letin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril
Kiz delikanliya sikiica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikisti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gerçek askin anlami da buydu..

güzel bir paylaşım fakat cidden merak ettim şimdi.??

arızayı bilen kişi kazada öldüyse. olayın sonradan gerçekte bu şekilde yaşandığı nasıl anlaşılmış.? hani tamam motorda arıza olup-olmadığı bir şekilde kazadan sonrada anlaşılabilir. Ama....neyse..!

sanemce 25-02-2009 11:13 AM

b456
Alıntı:

avcieri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310434)
güzel bir paylaşım fakat cidden merak ettim şimdi.??

arızayı bilen kişi kazada öldüyse. olayın sonradan gerçekte bu şekilde yaşandığı nasıl anlaşılmış.? hani tamam motorda arıza olup-olmadığı bir şekilde kazadan sonrada anlaşılabilir. Ama....neyse..!

okuyunca tebessüm ettim avcieri, tam rumuzunuza uygun bi mesaj olmuş (avcı er.)y789

kaza sebebinin frenlerdeki arızadan kaynaklı olduğu uzmanlar tarafından tespit edilince, kız arkadaşı da arada geçen diyaloğu anlatınca, delikanlının neden öyle davrandığı anlaşılmıştır..
kendi canını tehlikeye atacak kadar kızı çok sevdiğinin de anlaşıldığı gibi b456

hayaletlord 28-02-2009 01:34 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310453)
b456

okuyunca tebessüm ettim avcieri, tam rumuzunuza uygun bi mesaj olmuş (avcı er.)y789

kaza sebebinin frenlerdeki arızadan kaynaklı olduğu uzmanlar tarafından tespit edilince, kız arkadaşı da arada geçen diyaloğu anlatınca, delikanlının neden öyle davrandığı anlaşılmıştır..
kendi canını tehlikeye atacak kadar kızı çok sevdiğinin de anlaşıldığı gibi b456

Aydınlattığın için teşekkür ederim ''sanemce'' ama hayat beni hep kuşkucu olmaya itiyor maalesef..sadanim bu tür konularda bile alışkanlık!!.. ben yazıdan mesajı aldımda..!! aklımda soru kalmasın dedim..dunk56
saygılar..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM.