| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güzel br paylaşım teşekkürler.. benzer bir hikayede ben okumuştum geçenlerde... dusun Arkadasim Jonathan bir keresinde basit tek bir satirlik minnet ifadesi ile korkunç bir hastaliktan kurtuldu. Jonathan iki tarafli zatürre idi. Hiç bir sey ise yaramiyor gibiydi. Derken, her saat ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() güzel br paylaşım teşekkürler.. benzer bir hikayede ben okumuştum geçenlerde... dusun Arkadasim Jonathan bir keresinde basit tek bir satirlik minnet ifadesi ile korkunç bir hastaliktan kurtuldu. Jonathan iki tarafli zatürre idi. Hiç bir sey ise yaramiyor gibiydi. Derken, her saat basi tekrar ettigi, bir kasede kaydedip kendi kendine tekrar tekrar dinledigi ve evinin çesitli yerlerine astigi kagitlara basit ama güçlü bir cümle yazmasi için bir ilham geldigini hissetti. Bu tek satirlik parçayi tüm varligi haline getirdi. Ve 24 saat içinde Jonathan iyilesti. Kullandigi tek satir neydi? "Tesekkür ederim Tanrim, sahip oldugum ve almaya devam ettigim tüm nimetler için." Enerjiniz gönderdiginizin çok daha fazlasini etkileyen sinyaller gönderiyor. Sinyallerinizi degistirin ve sonuçlariniz degissin. Enerjinizi degistirin, yasadiklariniz degissin. Minnettarlik her seyi degistirebilir. Sadece sahip olduklariniz için içtenlikle minnet duymaya baslayin. Ellerinize bakin, sevdiginiz ve memnuniyet duydugunuz herhangi bir seye. Bu duyguda kalin. Istediginiz her seyi açiklamaya yardimci olacak enerji budur.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güzel br paylaşım teşekkürler.. benzer bir hikayede ben okumuştum geçenlerde... dusun Arkadasim Jonathan bir keresinde basit tek bir satirlik minnet ifadesi ile korkunç bir hastaliktan kurtuldu. Jonathan iki tarafli zatürre idi. Hiç bir sey ise yaramiyor gibiydi. Derken, her saat ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi