Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

BİZİ NE MUTLU EDİYOR?

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci BİZİ NE MUTLU EDİYOR? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BİZİ NE MUTLU EDİYOR? Para mı dediniz? Yanıldınız! Temel ihtiyaçlar karşılandıktan sonra gelen gelir artışı, mutluluk duygusunu artırmaya yaramıyor. İyi bir eğitim mi, ya da zekâ mı? O da değil. Gençlik ve güzellik? Yine olmadı. ABD’ de yapılan son bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

BİZİ NE MUTLU EDİYOR?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2007, 09:22 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart BİZİ NE MUTLU EDİYOR?

BİZİ NE MUTLU EDİYOR?
Para mı dediniz? Yanıldınız! Temel ihtiyaçlar karşılandıktan sonra gelen gelir artışı, mutluluk duygusunu artırmaya yaramıyor. İyi bir eğitim mi, ya da zekâ mı? O da değil. Gençlik ve güzellik? Yine olmadı. ABD’ de yapılan son bir araştırma, 20-24 yaş arası gençlerin ayda ortalama 3.4 gün, buna karşılık 65-74 yaş arası yaşlıların ayda ortalama 2.3 gün mutsuz olduğunu göstermiş. Peki ya evlilik? Evlilerin bekârlardan daha mutlu olduğu bulunmuş, ama bu iş biraz karışık. Güneşli günler mi yoksa mutluluk kaynağı? Sizce Adanalılar Karslılardan daha mı mutlu? Eğer öyleyse, güneşi daha fazla gördüklerinden midir dersiniz?


Illinois Üniversitesinden Diener ve Seligman’ ın yaptıkları bir araştırma, mutlu kişilerin en büyük mutluluk kaynağının, arkadaşlarına ve ailelerine bağlılık ve onlarla geçirdikleri zaman olduğunu ortaya koymuş. Uzun yıllardır mutluluk üzerinde çalışan Diener, Şunu iyi bilin ki, hiçbir şey başkalarıyla ilişkiler, yakın insani bağlar ve sosyal destek kadar mutlu etmiyor, diyor.


Psikolog Lyubomirsky mutluluğu artıran etkenler üzerinde geniş çaplı bir araştırma yürütüyor. Lyubomirsky’ ye göre, mutluluğu artıran etkili yolların başında, hayatınızda varlığından ötürü şükran duyduğunuz şeyleri bir günlüğe kaydetmek. Altı hafta boyunca haftada bir sahip oldukları değerli şeyler üzerinde düşünerek bir listesini çıkaranların hayatlarından memnuniyetleri önemli ölçüde artmış. Bir başka psikolog Emmons ise, sahip olduklarının değerini bilmenin, bedensel sağlığı, enerji düzeyini, ağrı ve yorgunluk halini azalttığını bulmuş.


Mutluluğu artıran etkenlerden bir başkası da, başkalarına ilgi göstermek ve yardımseverlik. Bir bakım evini ziyaret etmek, arkadaşının çocuğunun ev ödevine yardım etmek, komşusunun torbalarını taşımak, büyük anneye mektup yazmak gibi. Haftada en az böyle 3 davranışta bulunmak Lyubomirsky’ e göre mutluluk duygusunu önemli ölçüde artırıyor. Seligman da, kişinin minnet duyduğu birini ziyaret edip teşekkür etmenin en büyük mutluluk kaynağı olduğunu söylüyor. Ancak Seligman’ ın mutluluk reçetesinde en önde geleni, güçlü yönlerinizi belirlemek ve bunları hayatınıza yansıtmak için yollar bulmak. Psikolog Peterson, -Verici olmak insanın kendini iyi hissetmesini sağlar. Birinin hayatında bir fark yaratmak, onlara ilgi göstermek insanın hayatına anlam kazandırır, - diyor.


Peterson’ ın incelediği tüm mutluluk artırıcı uygulamaların ortak noktası başkalarıyla bağ kurmaya yönelik olmaları. Bu da mutluluk biliminin en önemli bulgusu sayılıyor. -Hemen hemen herkes başkalarıyla birlikte olduğu zaman mutlu olur, diyor Csikszentmihalyi. Peki, bütün bu mutluluk alıştırmaları işe yarıyor mu gerçekten? Karamsar birinin bardağın yarısının dolu olduğunu görmesini sağlıyor mu? Yalnız adamın birden bire insansız yapamamasına neden oluyor mu? Lyubomirsky bunun mümkün olabileceğini söylüyor. -Mutluluk her gün kendinizi yeniden adamanız gereken bir amaçtır. Mutluluk inancını her gün yeni baştan kurmak gerekir.


Sonra da araştırmalarına dayanarak daha mutlu bir hayat için sekiz strateji sunuyor:

Hayatınızdaki nimetlerin değerini bilin. Haftada bir gün hayatınızdaki 3-5 güzel şeyi kaydedin. Listenizi sürekli geliştirin. Bunlar menekşenizin yeni bir çiçek açmasından tutun çocuğunuzu ilk adımını atmasına kadar her şey olabilir.

İyilik yapın. Kuyruktaki yaşlı bir kadına sıranızı verin. Haftada bir güzel yemekler yapıp insanlarla paylaşın.

Hayatın zevklerinden yararlanın. Anlık zevklere ve güzelliklere dikkat edin. Olgun bir meyvenin tadını çıkartın ya da güneşin sıcaklığını hissedin.

Koruyucu meleğinize teşekkür edin. Kendisine borçlu olduğunuzu düşündüğünüz biri varsa, teşekkür etmeyi ertelemeyin.

Bağışlamayı öğrenin. Sizi kırmış ya da aldatmış birine, kızgınlığınızı unutup, bağışlayıcı bir mektup yazın.

Dostlarınıza ve ailenize zaman ayırın. Mutlu olmayı sağlayan, nerede yaşadığınız, unvanınız hatta sağlığınız değil, sağlam kişisel ilişkilerdir.

Bedeninize iyi bakın. İyi bir uyku, egzersiz, gülmek ve kahkaha atmak, iyi hissetmenizi sağlar.
Stresle ve zorluklarla başa çıkma yolları geliştirin. Güçlükler karşısında dirençli olmanın yollarını öğrenin.

Son söz yine Seligman’dan: Merak ya da öğrenme isteği gibi zihinsel özelliklerin mutlulukla fazla ilgisi yoktur. Mutluluğu sağlayan, iyilik yapmak, değerbilirlik ve sevgi gibi insani erdemlerdir.

Alıntı: biymed

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2007, 11:18 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 125
Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİZİ NE MUTLU EDİYOR?

Psikolog Peterson, -Verici olmak insanın kendini iyi hissetmesini sağlar. Birinin hayatında bir fark yaratmak, onlara ilgi göstermek insanın hayatına anlam kazandırır, - diyor.
Evet teşekkürler ... Hayatta en önemli şey bağlantılarımız Kişiler arası network aslında Yani ilişkiler ...Şu mutlu edici şeyleri günlük tutma işlemi de hoşmuş aslında denemek gerek, bağışlamak bi de çok önemli evet mutluluk sanırım özveri ve özenle fedakarlık istiyor

yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2007, 07:19 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİZİ NE MUTLU EDİYOR?

aslında bizi ne mutlu ediyor sorusunu ilk görünce aklıma hiç bir şey gelmedi biraz düşündüm. bu kezde çok şey beni çook mutlu eden bir şey gelmiyor aklıma lakin anımı güzel yapan seyler; bir çocuğun kahkası,oyununu izlemek,parka gidip bir köşeye oturup hiç tanımadığım insanları izlemek yanıma oturan yaşlı teyze dedelerle muhabbeti koyulaştırmak 44,uyumak hemde çokk uyumak,aşık olmak,sevmek sevilmek...özlemek bile hatta... özleyebiliyor olmak...kandil akşamı iş dönüşünde evimin arka sokağında karşılaştıgım tanımadığım ama beni görünce gülümseyen yaşlı nine,dede ile sarılıp ellerini öpmek... aklıma gelenler şimdilik bu kadar
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BİZİ NE MUTLU EDİYOR?

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci BİZİ NE MUTLU EDİYOR? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BİZİ NE MUTLU EDİYOR? Para mı dediniz? Yanıldınız! Temel ihtiyaçlar karşılandıktan sonra gelen gelir artışı, mutluluk duygusunu artırmaya yaramıyor. İyi bir eğitim mi, ya da zekâ mı? O da değil. Gençlik ve güzellik? Yine olmadı. ABD’ de yapılan son bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.