| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Mutluluk Telkini Evimizde ağır bir atmosfer var... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız telkinler konusunda yardımcı olduğun için teşekkürlerrrrrr ama iki sorum daha olacak!!!korkma korkma çalıştığın yerden soracağım. şimdiiiiiiiiii ben siteye yeni üyeyim birincisi burda yapılan işin herhangi bi ticari boyutu varmı?nasıl dersen cd lerin siteye üyeliğin falan!!!neden soruyorum henüz çalışmıyorum ve şu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Telkini telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Telkini nerededir kimdir Mutluluk Telkini çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Telkini hipnoz Mutluluk Telkini olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Telkini hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Telkini kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 239
62 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() telkinler konusunda yardımcı olduğun için teşekkürlerrrrrr ama iki sorum daha olacak!!!korkma korkma çalıştığın yerden soracağım. şimdiiiiiiiiii ben siteye yeni üyeyim birincisi burda yapılan işin herhangi bi ticari boyutu varmı?nasıl dersen cd lerin siteye üyeliğin falan!!!neden soruyorum henüz çalışmıyorum ve şu an karşılayamam.ikincisi psikolojik olarak berbat bir durumdayım hangi telkinleri dinlemeliyim.peki sen faydasını gördün mü buda eşantiyon soru.sanırıım çok konuşuyorum sinirlenmeden cevap vermen mümkün gözükmüyor cevap vermeye bilirsin de tabiii''ama çooooooook yanlızımmmm''tamam tamam duygu sömürüsü yapmıycam.haaaaaa bu arada evindeki eşyaların yerini değiştirebilirsin özellikle en çok vakit geçirdiğin kısmı eğer kendine ait bi odan varsa duvarlara da hayal ettiğin şeylerin resimlerini çizip yada gazete v.b şeylerden kesip asabilirsin.şimdilerde made in chiana olan çıkartmalar çok moda.çiçek börtü_böcek,ağaç,kuş,dinazor gibi..tamam son söylediğim abartıydı kabul ediyorum sanırım herşeye kabul etmekle başlanmalı ha ne dersin saygılarrrrr saygılarrrrr saygılarrr.korkma şizofren değilim sadece kafamdaki üç dört tahta eksik okadarrrr... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Mutluluk Telkini Evimizde ağır bir atmosfer var... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız telkinler konusunda yardımcı olduğun için teşekkürlerrrrrr ama iki sorum daha olacak!!!korkma korkma çalıştığın yerden soracağım. şimdiiiiiiiiii ben siteye yeni üyeyim birincisi burda yapılan işin herhangi bi ticari boyutu varmı?nasıl dersen cd lerin siteye üyeliğin falan!!!neden soruyorum henüz çalışmıyorum ve şu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Telkini telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Telkini nerededir kimdir Mutluluk Telkini çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Telkini hipnoz Mutluluk Telkini olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Telkini hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Telkini kuantum düşünce kitap haberi