Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/388280-hediye-nasil-mutlu-olunur-mp3u.html)

gokcee 05-05-2010 10:00 AM

Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

arkadaşalr telkini dinleyenler lütfen etkilerini yazabilirlermi.ben bi kaç gündür dinliyorum ama sadece uykum geliyo ve birazda baş ağrısı yaptı.onun dışında şimdilik pek bi değişiklik yok

hayatimdegisti 05-05-2010 10:04 AM

Alıntı:

gokcee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 723498)
arkadaşalr telkini dinleyenler lütfen etkilerini yazabilirlermi.ben bi kaç gündür dinliyorum ama sadece uykum geliyo ve birazda baş ağrısı yaptı.onun dışında şimdilik pek bi değişiklik yok

2 gün etkilerin görülmesi için erken bir süre..
Günde 7-8 saat dinleme ile ortalama 1 haftada etkiler göülecektir..

hayatım.. . 11-07-2010 11:05 AM

sadece sessiz olanı indirebildim, müthiş cazırtı var ve dinleyemiyorum bu yüzden :( bir sorun mu var lütfen ilgilenebilir misiniz?

mu@z 11-07-2010 03:15 PM

indirilemiyor lütfen ilgilenirmisiniz.kendimden umudu kestim kesecem.dinlersem bakış açım değişir belki telkinin mucize etkisi vardır...

sanemce 11-07-2010 11:43 PM

Arkadaşlar ilk sayfadaki verilen ilk linke direk tıklamayıp farklı kaydet dendiğinde iniyor. Ben denedim sorun yok..

beyaz kebuter 12-07-2010 01:26 AM

çok teşekkürler en ihtiyacım olan şeydi dinlemeye başladım günde kaç saat dinlersem hemen etkisini görürüm gece uyurkende dinlesem olurmu? cevaplarsanız minnettar olurum iyiki varsınız.

delimanyak 13-08-2010 12:11 AM

ihtiyacım olan her şey doğru zamanda karşıma çıkıyor...

ağlamaktan gözlerimin şiştiği bir gün bu telkinle karşılaşmak bile beni çok mutlu etti..

çok teşekkürler..

asas76 05-12-2010 10:17 PM

Bu telkini indirdim ama cızırtı sesi var sadece???
Telkin mi bozuk acaba ?

Not: ben tüm telkinleri doğa ve su sesi olarak dinliyorum genelde ,diğer sesler bir süre sonra bayıyor ama doğa sesi doğal bir ses olduğu için fonda sabah akşam çalsada rahatsız etmiyor.

maviinci 05-12-2010 10:22 PM

bozuk değil, bunnu tarzı o. Okyanus sesiydi sanırsam..

hasan_4154 06-12-2010 12:31 AM

Gerçekten de kuş sesleri ile su bir arada mükemmel bir şey olmuş dinlerken kendimi güzel bir güneşli günün sabahında orman içerisinde akan bir dere kenarında gibi hissetim. İnsan o derenin içindeki balıkları ve akan suyun dansını görür gibi. Ellerinize vede emeğinize sağlık. İyi Varsınız... Saygı ve Sevgi ile kalın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM.