![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü [quote=mavihuzur;577550] Alıntı:
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE BU TEŞEKÜRLER..... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Atakan Bey, bu mp 3 için kendi adıma çok teşekkür ederim,fakat bir sorum olacak.Sanırım,telkinler de kuş sesi var.ama genel anlamda bir cızırtı var? ne sesi bu tam çıkaramadım? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Uzun süredir siteye girmemiştim,mutluluk mp3 nü görünce çok sevindim çok teşekür ederim. Atakan Bey harikasınız ,emeğinize yüreğinize sağlık.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Teşekkür ederim Atakan bey, harika bir çalışma olmuş |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
linki yazabilir misiniz?! |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Çok teşekkürler hep zor zamanlarımda siz vardınız yanımda hayatım değişti ailesi iyiki varsınız. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü atakan bey harikasınız ya çok teşekkürler iyiki varsınız25889 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü selamlar... öncelikle mutluluk telkini için teşekkürler... atakan bey veya shamanic lütfen cevaplarsanızı sevinirim... ben sırasıyla ego, suçluluk duygusu, sosyal fobi, sosyallik artırıcı, kendine güven, topluluk önünde konuşma telkinlerini 80'er saat dinledim şimdi de ara ara 1 er saat dinlemeye çalışıyorum... shamanicin affetme meditasyonunu da dinliyorum... bende bir değişiklik olmadı... belki de mutluluk telkini iyi gelir... şimdi de listeme mutluluk telkinini koydum... size sormak istediğim daha fazla dinlemem gerekir mi yukarıda saydığım telkinleri... tek isteğim bütün sorunlarımdan kurtulup mutlu bir hayat sürmek... elimden geleni yapıyorum ama henüz istediğim gibi birşeyler yaşayamadım... lütfen cevap verirseniz mutlu edersiniz beni.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM. |