Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/388280-hediye-nasil-mutlu-olunur-mp3u.html)

spestnaz 01-01-2010 02:10 PM

Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

[quote=mavihuzur;577550]
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571742)
Mutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile.
Deneyiniz eğer memnun kalinirsa tüm telkinler bu versiyonla yapilacaktir.

bencede öncekilere göre sessiz telkin daha iyi olur. çünkü işyerinde patronum dinlediğim seslerin terapi için olduğunu söyledeiğimde bana gülüyor dusun2
kapaasite meselesi kanımca y789

sık sıkda odama geliyor ve net duyuyor haliyle. pink noise ye evet art56art56

o durum bende arkadaş versiyonuyla ortaya çıktıı actionsmile kulağımda kulaklıkla görüp ne dinliyorsun dedi bana, iki saat anlattım hayatım değiştiyi anlattım sırıtıp gitti. bana dedisin, der gibi baktı. 2 3 gün sonra bir baktım o da dinliyor. . zor sabrettim atağa geçmemek içinn smil56 şimmdi mutluyumm actionsmile patronunuz da alışabilir blissy

mag_26 01-01-2010 07:00 PM

ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE BU TEŞEKÜRLER.....

yagmur7 01-01-2010 07:40 PM

Atakan Bey, bu mp 3 için kendi adıma çok teşekkür ederim,fakat bir sorum olacak.Sanırım,telkinler de kuş sesi var.ama genel anlamda bir cızırtı var? ne sesi bu tam çıkaramadım?

miketel 07-01-2010 10:52 PM

Uzun süredir siteye girmemiştim,mutluluk mp3 nü görünce çok sevindim çok teşekür ederim. Atakan Bey harikasınız ,emeğinize yüreğinize sağlık..

jushiro 18-01-2010 01:14 AM

Teşekkür ederim Atakan bey, harika bir çalışma olmuş

luckhere 18-01-2010 01:49 AM

Alıntı:

jushiro Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579826)
Teşekkür ederim Atakan bey, harika bir çalışma olmuş

ya arkadaşlar bunu nereden indiriyoruz:S
linki yazabilir misiniz?!

ankhca 28-01-2010 09:41 AM

Çok teşekkürler hep zor zamanlarımda siz vardınız yanımda hayatım değişti ailesi iyiki varsınız.

ankhca 28-01-2010 09:43 AM

Alıntı:

luckhere Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579829)
ya arkadaşlar bunu nereden indiriyoruz:S
linki yazabilir misiniz?!

Merhaba ilk sayfada indirme linki mutlu dinlemeler.

menis 28-01-2010 05:15 PM

atakan bey harikasınız ya çok teşekkürler iyiki varsınız25889

yunus balığı 18-02-2010 03:42 PM

selamlar... öncelikle mutluluk telkini için teşekkürler... atakan bey veya shamanic lütfen cevaplarsanızı sevinirim... ben sırasıyla ego, suçluluk duygusu, sosyal fobi, sosyallik artırıcı, kendine güven, topluluk önünde konuşma telkinlerini 80'er saat dinledim şimdi de ara ara 1 er saat dinlemeye çalışıyorum... shamanicin affetme meditasyonunu da dinliyorum... bende bir değişiklik olmadı... belki de mutluluk telkini iyi gelir... şimdi de listeme mutluluk telkinini koydum... size sormak istediğim daha fazla dinlemem gerekir mi yukarıda saydığım telkinleri... tek isteğim bütün sorunlarımdan kurtulup mutlu bir hayat sürmek... elimden geleni yapıyorum ama henüz istediğim gibi birşeyler yaşayamadım... lütfen cevap verirseniz mutlu edersiniz beni....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM.