Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Ev Hali > Mutfak Sohbetleri

Uyarılar

çeşit çeşit, için....

Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri çeşit çeşit, için.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YALANCI İŞKEMBE ÇORBASI Malzemeler : (6 kişi için) 6-7 su bardağı Tavuk Suyu 1 su bardağı didiklenmiş tavuk derisi ve eti 1 adet Yumurta 1 çaybardağı Tel şehriye 2 kaşık Un 3 diş Sarımsak 1 kaşık margarin yada tereyağ Tuz, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi

çeşit çeşit, için....

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-07-2008, 08:46 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart çeşit çeşit, için....

YALANCI İŞKEMBE ÇORBASI

Malzemeler : (6 kişi için)

6-7 su bardağı Tavuk Suyu
1 su bardağı didiklenmiş tavuk derisi ve eti
1 adet Yumurta
1 çaybardağı Tel şehriye
2 kaşık Un
3 diş Sarımsak
1 kaşık margarin yada tereyağ
Tuz, Kara Biber

Hazırlanışı :
Kaynamakta olan tavuk suyuna tel şehriyeleri atın. Şehriyeler biraz pişince un ve yumurtayı çırpıp karıştırın. Sürekli karıştırarak topaklanmasını önleyin. Koyulaşınca didiklenmiş tavuk etini ve derisini ekleyin. Tuz ve ezilmiş sarımsağı ekleyin. Kaselere alarak, üzerine erimiş yağ, pul biber karışımını gezdirin

_________________

SOĞAN ÇORBASI

Malzemeler : (4 kişi için)

4 adet büyükçe Kuru Soğan
6 su bardağı Et Suyu yada Su
1 fincan Un
2 kibrit kutusu büyüklüğünde Kaşar Peynir
2 yemek kaşığı yağ
Tuz, Karabiber

Hazırlanışı :
Soğanlar rendelenir ve yağda hafifçe kavrulur. Üzerine bir fincan un katılarak, biraz daha kavrulur.Kavrulan soğan ve unun üstüne 6 bardak et suyu, tuz, biber konur. Top top olmaması için bir müddet karıştırılır. Üzerine rendelenmiş Kaşar Peynir konur. Arzu edilirse, küçük küpler halinde kesilmiş ekmekler fırında kızartılır ve servis yapılırken içine katılır.

_________________

PAZI ÇORBASI

Malzemeler : (6 kişi için)

½ demet Pazı
½ Kg Yoğurt
½ su bardağı Aşurelik Buğday
2 yemek kaşığı Un
2 su bardağı Et suyu yada 1 adet tableti
2 adet Kuru Soğan
2 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz, Pul Biber, Nane

Hazırlanışı :
Aşurelik buğdayı bol tuzsuz suda pişirin. İyice yumuşayınca et suyunu ekleyin. Kaynatmaya devam edin. Diğer tarafta yoğurt ile unu iyice çırpın. Yavaş yavaş tencereye ekleyerek karıştırın.Pazı yapraklarını (Pazı bulamazsanız ıspanak da olabilir.) yıkayıp incecik kıyın. Çorbaya ekleyin. Pazılar yumuşayıncaya kadar kısa bir süre kaynatın. Tuzunu ekleyin. Gerekirse kıvamını su ekleyerek ayarlayın. Soğanları küçük küçük doğrayın. Tereyağını eritip soğanları renkleri kahverengiye dönüşene kadar kısık ateşte kavurun. Üzerine nane ilave edin. Çorbanın üzerine gezdirip karıştırın. Servis yaparken pul biberle süsleyin.

_________________

KESME ÇORBASI

Malzemeler : (6 kişi için)

1 su bardağı Yeşil Mercimek
½ su bardağı Şehriye yada evde kesilmiş hamur parçaları
2 adet Kuru Soğan
1 tatlı kaşığı Salça
2 yemek kaşığı Tereyağ
1 su bardağı Etsuyu yada 1 adet etsuyu tableti
Tuz, Pul Biber, Nane

Hazırlanışı :
Mercimekler ayıklanıp, yıkanıp tuzsuz suda haşlanır. Kara suyu dökülür. Başka bir tencereye bir yemek kaşığı tereyağ ve incecik doğranmış soğanlar konur. Soğanlar avrulurken salça eklenir. Etsuyu ya da etsuyu tableti ile birlikte beş-altı bardak su ilave edilir. Haşlanmış mercimekler konur. Kaynadıktan sonra şehriye ya da evde kesilmiş hamur parçaları ve tuz atılır. Kesme hamur kullanıldığı için adı kesme çorbasıdır. Hamurlar yumuşayınca ateşten indirilir. Bir kaşık eritilmiş tereyağı nane ve pul biberle karıştırılıp üzerine gezdirilir. Sıcak Sıcak Servis yapınız..

_________________



HİNDİ SUYUNA SEBZE ÇORBASI

Malzemeler : (4 kişi için)

4 su bardağı hindi suyu
1 adet küp doğranmış kereviz
1 adet küp doğranmış havuç
1 adet küp doğranmış patates
1 adet küp doğranmış kabak
1 adet küp doğranmış domates
1 adet ince kıyılmış biber
1 adet ince kıyılmış pırasa
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
3 diş rendelenmiş sarmısak
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı köri
1 çorba kaşığı salça
Tuz, karabiber



Terbiyesi İçin

Yarım çay bardağı un
Yarım limonun suyu
1 adet yumurta sarısı

Hazırlanışı :
Hindi suyunu alıp kaynatın. Daha sonra içine sebzeleri atın. Sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Bu arada terbiyeyi hazırlayın. Bunun için, un, yumurta sarısı ve limon suyunu kasede çırpın. Kaynayan çorbanın suyundan da 1-2 çorba kaşığı alıp, terbiyeye karıştırın. Yavaş yavaş terbiyeyi çorbaya ekleyin. 2- 3 dakika kaynatın. Çorbayı ocaktan almadan önce, sıvıyağ, soya sosu, tuz, karabiber, köri ve salçayı ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

_________________

ERZURUM ÇORBASI

Malzemeler : (6 kişi için)

300 gr Kıyma
1 çay bardağı Yıldız Şehriye
1 adet Kuru Soğan,
1 Kase Yoğurt
1 yemek kaşığı Salça
2 diş Sarımsak
1 yemek kaşığı Tereyağ
Nane, Kara Biber, Pul Biber, Tuz

Hazırlanışı :
Kıymayı tuz karabiber ve rendelenmiş soğanla yoğurun. Misket büyüklüğünde köfteler yapın. İki kaşık salça ve bir lt. suyu kaynatıp köfteleri içine atın. Köftelerin pişmesine yakın şehriyeleri ekleyin. Diğer tarafta hazıırladığınız sarmısaklı yoğurdu karıştıra karıştıra tencereye ekleyip ateşten alın. Servis yaparken tereyağında kızdırılmış pul biber ve nane karışımını üzerine gezdirin.

_________________

AŞK ÇORBASI




Malzemeler : (4 kişi için)




1 çay bardağı sıvıyağ

1 adet soğan

1 çay bardağı dövülmüş fındık

1 çorba kaşığı un

1 çay bardağı haşlanmış aşurelik buğday

1 çay bardağı konserve mısır

4 su bardağı etsuyu

Bir tutam rendelenmiş muskat

2 çorba kaşığı soya sosu

1 tatlı kaşığı köri

Kekik




Hazırlanışı :

Tencereye yağı alın. Küp doğranmış soğan ve fındığı kavurun. Ardından unu ekleyin. 1-2 dakika çevirin. Daha sonra buğday ile mısır tanelerini koyup 1 dakika soteleyin. Etsuyunu ekleyip, 10 dakika kaynatın. Tencereyi ocaktan almaya yakın, rendelenmiş muskat, soya sosu, kekik ve köriyi ilave edin. Ocaktan alıp, üzerine pulbiber ve nane koyun. Sıcak olarak servis yapın.




Üzerini taze nane, pulbiber ile süsleyebilirsiniz.
_________________



ÇİFTLİK ÇORBASI

Malzemeler : (4 kişi için)

250 gr Kıyma
1 adet dolmalık Kabak
2 adet orta boy Patates
2 adet Havuç
1 baş Kereviz
2 adet Kuru Soğan
2 diş Sarımsak
½ kahve fincanı Un
10 bardak Su ya da Et Suyu
5-6 sap Maydanoz
4 yemek kaşığı Yağ
1 yemek kaşığı Domates Salçası
Tuz, Karabiber

Hazırlanışı :
Bütün sebzeler ince ince kıyılır. Sonra yağ ile 5 dakika kadar kavrulur.
Üzerine yarım fincan un eklenir. Un iyice hallolduktan sonra salça eklenir. 5 dakika kadar daha karıştırmaya devam edilir.

Su ilave edilir ve sebzeler iyice pişinceye kadar ateşte kaynatılır.
Diğer yanda Kıyma tuz ve biberle yoğrulur. Fındık büyüklüğünde köfteler yapılır. Bunlar da çorbanın içine katılır. 10 dakika kadar daha kaynatılır ve ocaktan indirilir.

Serviz yapılırken üzerine kıyılmış Maydanoz konur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


çeşit çeşit, için....

Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri çeşit çeşit, için.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YALANCI İŞKEMBE ÇORBASI Malzemeler : (6 kişi için) 6-7 su bardağı Tavuk Suyu 1 su bardağı didiklenmiş tavuk derisi ve eti 1 adet Yumurta 1 çaybardağı Tel şehriye 2 kaşık Un 3 diş Sarımsak 1 kaşık margarin yada tereyağ Tuz, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.