![]() |
Cevap: Ynt: BENİ DUYAN YOK MU? Alıntı:
|
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) paylaşımın için çok teşekkür ederim. |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) harika bir paylaşım.acayip mutlu oldum.içinde uzun zamandan beri almak isteyipte alamadığım kitaplar da var.gerçekten çok teşekkürler... |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) İNDİRMEYE BASTIM DA BİLİNMEYEN DOSYA TÜRÜ DİYO BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) teşekkür ederim... |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) Güzel bir paylaşım teşekkürler... |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) Tam olarak nereye tıklayıp indereceğim ltfn sırasıyla biri anlatsın.Free tıkladım.KEdili karakter dio üyeler ne kedisi anlamadım birşey |
Cevap: Ynt: BENİ DUYAN YOK MU? Alıntı:
e ilk sayfada link varya ona tıkla.Ondan sonrasını yapamadım bende:D |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) Merhaba arkadaşlar, İlk sayfadaki linke tıklıyorsunuz. Yani buna: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Daha sonra free user seçeneğini seçiyorsunuz. Açılan sayfada 30-35 sn kadar bekliyorsunuz. Daha sonra download diye yuvarlak bir buton çıkıyor. Ona tıklıyorsunuz. Sonra yükleme işlemi başlıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sevgilerimle. sapkal89 |
Cevap: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) Gerçekten çok güzel ve değerli kitaplar. Çok çok teşekkürler... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:00 AM. |