![]() |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) emeğine sağlık paylaşım için tşkrler sağolasın |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) Bu kitapların çoğu alınacak kitaplar listesindeydi , Sayende gerek kalmadı 25889 Teşekkür ederim paylaşımın için. |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) alk78 Teşekkürler alk78 |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) çok teşekkürler bende bunu arıyordum thumbsanim |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) sung66..teşekkürler.. |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) yardııımmm..... arkadaşlar indirdiğim birçok dosyayı tıpkı şimdi oldugu gibi açamıyorum.... media player açılıyor ve çalmaya çalıştıgınız dosyanın biçimle uyuşmayan uzantısı var diyor...hangi program eksik ...yardımcı olmanızı istiyorum.. smiliyface |
Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap) Çok teşekkürler. 12389 |
BENİ DUYAN YOK MU? sad456 sadanim şaşkın bu kitapları mutlaka açmalıyım...beni duyan yok mu?anlayan biri yardım etsin lütfen. yrl78 |
Ynt: BENİ DUYAN YOK MU? Ynt: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)konusundasınız. Aradıgınız bir cok konu ile ilgili telkinli cd hayatimdegisti.com telkin muzikli mp3 sitemizde yardııımmm..... arkadaşlar indirdiğim birçok dosyayı tıpkı şimdi oldugu gibi açamıyorum.... media player açılıyor ve çalmaya çalıştıgınız dosyanın biçimle uyuşmayan uzantısı var diyor.. b456 |
Ynt: BENİ DUYAN YOK MU? Selamlar, konu kitaplarsa, onlari media player ile acamazsin cünkü dinlenecek kiitap degil. Kitaplar PDF formatinda olsa gerek ya da .HTML . Kitaplari okuya bilmen icin ADOBE ACROBAT READER (PDF formati icin) programina ihtiyacin var, .HTML olanlari da ja INTERNET EXPLORER veya MOZILLA FIREFOX ile okuyabilirsin. Umarin yardimci olmusumdur. super Saygilarimla |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |