| ||||||||||
|
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon işte günün olumlamaları:))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çevrem tarafından, bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturulmuş tüm negatif ve gereksiz kodlamaları, düşünce kalıplarını iptal ediyor, yerlerine bütün olmak bilincini sevgiyle birlikte ...yerleştiriyorum. * Bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturduğum tüm gereksiz ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çevrem tarafından, bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturulmuş tüm negatif ve gereksiz kodlamaları, düşünce kalıplarını iptal ediyor, yerlerine bütün olmak bilincini sevgiyle birlikte ...yerleştiriyorum. * Bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturduğum tüm gereksiz ve negatif düşünce kalıplarımı iptal ediyorum. Bunların yerini sevgiyle dolduruyorum. - Ben evrenin sonsuz bolluk ve bereketiyle doluyum, sonsuz bolluk ve bereketimi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara kolaylıkla yayıyorum. - Ben bu gün sevgiyle doluyum, sevgiyi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara kolaylıkla yayıyorum. - İşime kolayca odaklanıyorum ve verimli çalışıyorum. - Kendimi her zaman ve her yerde özgürce ifade ediyorum. - Ben daima; en doğru kişiye, en uygun anda, en doğru sözcüklerle, davranışlarla ve sevgiyle kendimi ifade edebilmeyi seçiyorum. - Bu gün ve her gün sağlığım durmadan daha iyiye gidiyor. - Bu gün kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum... - Evrenin sonsuz bolluk ve bereketi içindeyim... - Ben kendimi tam olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum. - Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Yolumun Tanrısal ışık ve sevgiyle açılmasını talep ediyorum. - Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. - Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Şehr-i şirin
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() çok güzel bi olumlama tskler
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() harika okumak bile çok iyi geldi... teşekkür edeerim
__________________ ![]() Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() süper olumlamalar, içimi sevgi, umut, mutlulukla doldurdu... teşekürler iyiki varsınız... ((:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Guest
| ![]() Olumlamalar harika gerçekten Derya'cım. Teşekkür ediyorum. Sevgilerimle... ![]() |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bu gün kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum. Ben kendimi tam olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum. ![]() Hepsi harika teşekkürler..
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() her birinize okudugunuz begendiginiz için ben teşekkür ederim. hayatınıza geçirmenizi dilerimm. sizde iyiki varsınız sevgiyle kalın her biriniz:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: En Mutlu Olduğum Yer :)
Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum.. süperr
__________________ Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir... |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() oh okudum bir güzel kendime geldm yauw =) saolasın ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon işte günün olumlamaları:))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çevrem tarafından, bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturulmuş tüm negatif ve gereksiz kodlamaları, düşünce kalıplarını iptal ediyor, yerlerine bütün olmak bilincini sevgiyle birlikte ...yerleştiriyorum. * Bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturduğum tüm gereksiz ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi