Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Motivasyon moral motivasyon, motivasyon çalışmaları, motivasyon eğitimi, motivasyon önemi, motivasyon nedir, motivasyon makale, motivasyon örnekleri, motivasyon eğitim, iletişim motivasyon, motivasyon teorisi, yönetim motivasyon, motivasyon yönetimi, işletme motivasyon, işletmelerde motivasyon, liderlik motivasyon, güdülenme motivasyon, motivasyon için, iş motivasyon, motivasyon teorileri, motivasyon teknikleri, eğitimde motivasyon, motivasyon kuramı, motivasyon anket

motivasyonunuzu nasıl artırabilirsiniz

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon motivasyonunuzu nasıl artırabilirsiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bazen bir şeylere sarılıyoruz,hatta her zaman.Bir yöntem buluyoruz,bir yol tamam benim ilacım bu diyoruz.Olmadı mı başka arayışlara geçiyoruz,daha çok daha çok....Yoruluyoruz. Oysa hayatta ufak molalar vermek lazım bazen.Sıkılmamak,sindirebilmek için.Sindirilmemiş bir şeyi hayatımıza nasıl dahil edebiliriz ki. İlk başladığım zamanları hatırlıyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi

motivasyonunuzu nasıl artırabilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-12-2008, 12:45 AM   #3 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Bazen bir şeylere sarılıyoruz,hatta her zaman.Bir yöntem buluyoruz,bir yol tamam benim ilacım bu diyoruz.Olmadı mı başka arayışlara geçiyoruz,daha çok daha çok....Yoruluyoruz.

Oysa hayatta ufak molalar vermek lazım bazen.Sıkılmamak,sindirebilmek için.Sindirilmemiş bir şeyi hayatımıza nasıl dahil edebiliriz ki.

İlk başladığım zamanları hatırlıyorum bugünlerde.Herşeyden bir kar çıkartmaya çalışıyordum.Yapım gereği çok sabırsız olduğum için (hala törpülemek için uğraş veriyorum.)birini bitirmeden bir diğerine boğulmaktan kurtulmaya çalışan biri gibi can simidi edasıyla bakıyordum.Sonra yoruldum,hemde çok.Beynim ağırlaştı,düşünemez oldum bir ara.Robot gibi yaşamaya başladım.İşe yarayan şeyler de zamanla gitmeye başladı avuçlarımdan.

Ama daha sonra silkelendim ve kendime geldim.Benim ayağa kalkmaya ihtiyacım vardı,koşmayı öğrenmek için önce yürümeyi öğrenmeliydim.Tekrar başladım,ama öyle yavaş ki bu sefer,'sen şunu yapabilirsin,sen güçlüsün,başarırsın,zamanı geldi' diyenlere çoğu zaman kulağımı kapattım.Çünkü bana neyin gerekli neyin faydalı olduğunu tek ben bilebilirim.

Sanırım bunun gibi birşey senin yaşadığında.Eğer gerçekten bir şeyleri başarmak istiyorsan biraz dinlen derim.Dinlen ve ne istediğine bak,hedefini gör,giden yolları adım adım sen belirle,dış etkenlere bakma,sadece içine bak.En doğru cevaplar her zaman orada senin sorularına ışık olmak için bekliyorlar,yeter ki doğru soruları sor.

İhtiyacın olan şey için dışarıya bakma çok.Huzur içten gelir,sevgi içten büyür.Önce kendini sevgiyle büyütmeye bak.Kolay demiyorum ama elini uzattığın zaman içindeki sen'e o el geri çevrilmiyor bunu çok iyi biliyorum.

Bu bir şeyleri nadasa bırakma sürecinde içini besle.Teknikler,yapman gereken ama sıraya bile sokamadığın ve sıkıntısını yaşadığın şeylerle değil içinde zaten var olan ama dışarı çıkmak için senden yüz bekleyen sevginle büyüt kendini.

Başarılı olacağına inanıyorum.Ben başardım sen neden yapamayasın?

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« KONSANTRASYON | çok güzel bir Kişisel Gelişim semineri (youtube 90 dakika) »