Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   GÜNÜN FIKRASI. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/463886-gunun-fikrasi.html)

doris 19-02-2010 11:48 AM

GÜNÜN FIKRASI. :)

Sinyal

Adamin biri oturdugu yerden oldugu yerde dönen arabayi izliyormus.
Dayanamayarak arabanin yanina gitmis. Bir de bakmis direksiyondaki Temel.
Hafif merakli bir tavirla :
- Kardesim bir saattir seni izliyorum. Olduggun yerde dönüyorsun.
Temel de adama söyle bir bakmis :
- Sinyalim takildi da...
wave44wave44

genco 19-02-2010 04:32 PM

Cevap: GÜNÜN FIKRASI. :)

süpermiş "doris"(dmlgr)

yeni nickin sağlık,huzur,neşe ve bereket getirsin.
değişim güzeldir.y789

bayşegül 19-02-2010 05:21 PM

doris cim harika bir fıkra paylaşmışsın
beni güldürdün seni de güldürenin çok olsun

blue jaloon 20-02-2010 10:47 AM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585504)
Sinyal

Adamin biri oturdugu yerden oldugu yerde dönen arabayi izliyormus.
Dayanamayarak arabanin yanina gitmis. Bir de bakmis direksiyondaki Temel.
Hafif merakli bir tavirla :
- Kardesim bir saattir seni izliyorum. Olduggun yerde dönüyorsun.
Temel de adama söyle bir bakmis :
- Sinyalim takildi da...
wave44wave44

paylasim icin tskler
yeni isminizinde renk getirmesi dileklerimle
blue jaloon...

doris 20-02-2010 11:07 AM

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585658)
paylasim icin tskler
yeni isminizinde renk getirmesi dileklerimle
blue jaloon...

ben teşekkür ederim.... bluejaloonbjk iyiki varsın..y789

doris 20-02-2010 11:13 AM

günün fıkrası...
ALİ BABASINA SORMUŞ:
- BABA BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM?
-GECE ANNENLE YATMAYA GİTTİĞİMİZDE YATAĞIN ÇEVRESİNE ŞEKER KOYDUK.SABAH KALKTIĞIMIZDA SEN GELMİŞTİN.BU FİKİR ALİ'NİN İLGİSİNİ ÇEKMİŞ VE DENEMEYE KARAR VERMİŞ.YATARKEN YATAĞININ ÇEVRESİNE ŞEKER KOYMUŞ.SABAH BÜTÜN KARINCA, BÖCEKLER, VS. YATAĞIN ÇEVRESİNDEYMİŞ.
ALİ:
- ULAN DEMİŞ, ŞİMDİ SİZE ELİMİN TERSİYLE BİR KORUM.AMA BABA YÜREĞİ....y789

teoman_ 20-02-2010 12:00 PM

önceki nickin daha güzeldi :))

doris 20-02-2010 12:06 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585664)
önceki nickin daha güzeldi :))

ya.emb23

teoman_ 20-02-2010 12:43 PM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585665)
ya.emb23

evet :)

doris 26-11-2010 03:48 PM

bu günün fıkrası :)
Polise bir ihbar gelir. Temel ile Dursun kaza yapmistir.
Polis olay yerine geldiginde görür ki, arabalar sapa saglam, Temel ile Dursun'un agzi burnu dagilmis. Polis sorar:
-- Anlat Temel. Olay nasil oldu?
-- Komserum... Hava sisli oldugundan kafami pencereden çikarmis öyle gideydum. Megersem Tursun da karsidan öyle geleyirmus...sevinclisevincli

blue jaloon 26-11-2010 08:27 PM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780289)
bu günün fıkrası :)
Polise bir ihbar gelir. Temel ile Dursun kaza yapmistir.
Polis olay yerine geldiginde görür ki, arabalar sapa saglam, Temel ile Dursun'un agzi burnu dagilmis. Polis sorar:
-- Anlat Temel. Olay nasil oldu?
-- Komserum... Hava sisli oldugundan kafami pencereden çikarmis öyle gideydum. Megersem Tursun da karsidan öyle geleyirmus...sevinclisevincli

güzel fikra tsklergirlhaha

maviinci 27-11-2010 12:01 PM

khkh56khkh56khkh56 Karadeniz işte ya derty Tişkûrler :D

bigokyanus 07-12-2010 01:50 PM

jhon kübada :):)
Temel'den bir tablo yapması isteniyor. Tablonun adına da John Küba'da konulacak ...deniyor. Temel yapıyor tabloyu, sonra gösteriyor Dışişleri Bakanı'na. Bakan bağırıyor:

- Bu ne ulan, sana John Küba'da diye tablo yap dedik sen bi adamla bi kadını yatakta çizmişsin. Kim ulan bu kadın?

- John'un karısı

- Peki ya adam?

- John'un uşağı

- Eee John nerde?

- John Küba'da..

Perfinya 07-12-2010 02:12 PM

Bir fıkra da benden olsun...

İki deli havuzun başına gelirler. Biri hemen havuza atlar suyu içer. Azcık içtikten sonra tükürür.
Bunu gören öbür deli:
"-Ne yaptın lan sen?" der.
Havuzdaki deli:
"-Geçen gün 2 şeker atmıştım tatlı oldu mu diye bakıyordum ama olmamış " der.
Dışarıdaki deli:
"-Ulen sen deli misin nesin karıştırsana..."

bigokyanus 09-12-2010 04:50 PM

Nine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış. Nine, "hadi yine eski günle......rde olduğu gibi sinemanın önünde buluşup, felekten bir gün çalalım" demiş.Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi gün olmuş.
Dede önceden sinemanın önüne gitmiş ve beklemeye başlamış,ama nine gözükmemiş..
Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor."Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.
Nine ise hıçkıra hıçkıra cevap vermiş:
"Annem izin vermedi" == :D :))

Perfinya 09-12-2010 06:07 PM

Ben bu fıkrayı daha evvel okumuştum ve çok hoşuma gitmişti.
İkinci okumamda da aynı etkiyi yaptı.İlk defa okuyormuş gibi.

Ben de paylaşayım 1 fıkra...

Keşiş

Keşişin biri dünyanın en akıllı adamını bulmak için diyar diyar geziyormuş sıra Nasreddin Hocanın köyüne gelmiş ve köylülere sormuş:
- Sizin köyün en akıllı adamı kim?
demiş. Köylülerde:
- Nasreddin Hoca demiş.
Bunun üzerine keşiş köy meydanında
hoca ile görüşmeye başlamış ve eline bir çomak almış yere bir daire çizmiş. Nasreddin Hoca da çomakla daireyi ortadan ikiye bölmüş. Keşiş bir doğru daha çizerek daireyi dörde bölmüş. Hoca da dörde bölünmüş dairenin üç dilimine çarpı işareti koymuş. Keşiş
elleriyle aşağıdan yukarıya doğru hareket yapmış. Hoca da yukarıdan aşağıya yapmış ve keşiş büyük bir hayranlıkla hocayı tebrik etmiş.
Olup bitenden bir şey anlamayan halk keşişe ne olduğunu sormuş keşiş de:
- Bu adam gerçekten dünyanın en akıllı adamı. Yere dünya çizdim o ortadan ekvator geçer dedi. Ben dünyayı dörde böldüm o da dörtde üçü sudur dedi. Ben yerden buharlaşma sonucunda ne olur dedim o da yağmur yağar dedi.
Bu sefer hocaya neler olduğunu sorar halk hoca da:
- Bu adam oburun biri. Yere bir tepsi baklava çizdi ben de yarısı benim dedim. Daha sonra tepsiyi dörde böldü o zaman dört de üçü benim dedim. O da tepsi altından ateşi hafif hafif almalı dedi, ben de üstüne fındık fıstık ekelersek daha iyi olur dedim.

ecemre 09-12-2010 06:14 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782033)
jhon kübada :):)
Temel'den bir tablo yapması isteniyor. Tablonun adına da John Küba'da konulacak ...deniyor. Temel yapıyor tabloyu, sonra gösteriyor Dışişleri Bakanı'na. Bakan bağırıyor:

- Bu ne ulan, sana John Küba'da diye tablo yap dedik sen bi adamla bi kadını yatakta çizmişsin. Kim ulan bu kadın?

- John'un karısı

- Peki ya adam?

- John'un uşağı

- Eee John nerde?

- John Küba'da..

khkh56bayıldım teşekkürler...

ecemre 09-12-2010 06:24 PM

Bu da benden olsun.

Profesör, öğrencileri ile birlikte Karadenizli hastanın yatağının başına gitmiş..
Onlara yeni bir hastalığın belirtilerini öğretecek..
Yatakta bitkin, kendinden yarı geçmiş vaziyetteki hastayı göstererek konuşmaya başlamış:
"Bakın yüz rengi sarıya yakın.."
"Gözler içeriye doğru çökmüş, o yüzden burun daha sivri görünüyor.."
"En fazla değişik kas yüzümüzdedir.."
"Bakın kaslar tepki vermediğinden ifade anlamsız.. Çene aşağıya sarkmış
duruyor..."
Hasta da öğrenciler gibi dikkat kesilmiş dinliyor..
Profesör, tam "Bu bir batın sendromu belirtisidir" diyecek, yerinden
zorlukla dikilmeye çalışan hasta fırsat vermemiş..
Zor belâ mırıldanmış:
" Sen sançi Tünya cüzelisin da...! "y789

KusadasiComputer 09-12-2010 06:26 PM

valla güzel fıkralardı katıla katıla güldüm

ecemre 09-12-2010 06:49 PM

Temel, bir binanın önünde durmuş, arkadaslari da çatiya çıkmış.
Temel aşağıdan arkadaşlarına,
-Ula sen… iki kolunu yana aç aşağı öyle atla demiş.
Birincisi atlamış gümm.
-Ikinciye? Sen sadece sağ kolunu yana aç, öyle atla? demiş. İkinci de atlamış gümmm.
-Üçüncüye? Sen iki kolunu yanına yapıştır öyle atla? demis. O da gümmm.
Yoldan geçen bir adamin dikkatini çekmiş sormuş,
-Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına demiş.
Temel cevap vermiş,
-Tetris oynayruz.

blue jaloon 09-12-2010 08:44 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782365)
Nine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış. Nine, "hadi yine eski günle......rde olduğu gibi sinemanın önünde buluşup, felekten bir gün çalalım" demiş.Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi gün olmuş.
Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor."Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.

cok hostugirlhaha

aşk kırıntısı 10-12-2010 10:05 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782365)

canım benim paylaştığın fıkra bile harika...girlhaha

Alexandra 10-12-2010 12:54 PM

Fıkralar çok güzeldi, çok iyi geldi hakikaten, saolun kızlar:))

blue jaloon 10-12-2010 02:36 PM

UZUN Kurban Bayrami tatilinde yerli turistlerin gozdesi olan Bodrum'da ucaklara olan yogun talep THY gorevlilerini fikra gibi rezervasyon talepleriyle karsi karsiya birakti. Turk Hava Yollari'nin Bodrum'daki Oasis Alis Veris ve Kultur Merkezi'ndeki burosu ile Milas- Bodrum Havalimani'ndaki danisma burosunu arayan yolcular ile personel arasinda birbirinden ilginc gorusmeler yapildi. Gorevliler birbirinden garip telefonlara yanit vermek zorunda kaldi. Bilgisayarli sistemle kayda gecen gorusmelerde, yolculardan 'talk show' ustalarina tas cikartan espriler cikti.
THY gorevlilerini arayan bazi yolcular
''Beyefendi ben yarinki Berlin yolcunuzun ucagiyim'',
''Iyi aksamlar, Ingiltere'nin saat birimi kac acaba'' gibi ifadeler kullandi.
Bazi yolcularla THY gorevlileri rasinda su diyaloglar gecti:
Yolcu: Diyarbakir kac para? THY: 58 milyon 500 bin, indirim belgeniz varsa 32 milyon.
Yolcu: Indirim belgesi kac para? *
Yolcu: Trabzon'dan Istanbul'a kac saat acaba?
THY: Beklemeye alan gorevli 'Bir saniye efendim...'
Yolcu: Sagolun iyi aksamlar. *
Yolcu: Kars'a yer var mi?
THY: Maalesef yok efendim.
Yolcu: Arada bir yerde falan yok mu, askeriz de. *
THY: Indirim belgeniz var mi?
Yolcu: Var komutanim *
Diyarbakir'dan arayan yolcu: Iyi gunler abi, ben Istanbul'a ucacagim da, pasaport lazim miydi.
* Iyi aksamlar yavrum, Kars Kara Kuvvetler Komutanligi'nin telefonunu verir misin sana zahmet? *
THY: Yolcunun adi lutfen.
Yolcu: Duygu. Ama yolcu benim ve erkegim.
* THY: Ucak aksam beste efendim.
Yolcu: Doksan beste mi, cok gec yahu.
* Yolcu: Iyi aksamlar, Lufthansa'nin ucagi indi mi?
THY: Onlarin ucagini biz goremiyoruz
Yolcu: Nasil goremezsiniz, orasi THY degil mi?
* Yolcu: Iyi aksamlar, Agri'ya yer var mi?
THY: Yer yok, dolu efendim.
Yolcu: Acil gitmem lazim, firardayim da.
* Kuskucu bir bayan: Afedersiniz esim Londra'ya ucuyor, yanindaki arkadasinin adi dilimin ucunda ama hatirlayamiyorum, siz bir bakip soyler misiniz bilgisayardan.
THY: Yolcu hakkinda bilgi veremeyiz efendim.
Bayan: Sey, bari yanindakinin bay mi bayan mi oldugunu soyleseniz, benim icin cok onemli.
Terminalde yolcuyu ucaga goturen otobusu goren Trabzon yolcusu, 'Ben ucak parasi verdim, otobusle gitmem.'

blue jaloon 10-12-2010 02:50 PM

geçmiş zamanda yaşlı bir kadın öğretmene bir kapta yoğurt götürür. Yoğurdu alan öğretmen de...
---"TEŞEKKÜR ederim "teyze der.
tabi bu kelimeyi hiç duymayan kadının kafasına takılır. bu adam bana ''Ne Ederim'' demek istedi diye. karşısına tanidik biri çıkar. tanidigina olayı anlatır......
---Bu ögretmen bana ne demek istedi sakın küfür müfür etmesin der.

---"Koskaca kadınsın O sözü nasıl söylettin. öyle ağır bir küfür ki anana avradına sövse ondan daha iyiydi." der.
Kadın bir hışımla öğretmenin kapısını çalar.
--- Öğretmen, Öğretmen bana bak "Benim oğlanlarımda sana teşekkür etsin tamam mı."

blue jaloon 11-12-2010 11:35 PM

Papa makam otosuyla Roma'da dolaşmaktadır. Bir süre sonra canı sıkılır ve şöföre... durmasını söyler. Soförü arkaya geçirir ve arabayı kendisi kullanmaya başlar. Araç kullanmanın zevkine varınca hız yapmaya başlar. Hız sınırını aşınca da tabi ki radara yakalanir. Trafik polisi çevirir, arabayı kenara çeker. Polis arabanın penceresine eğilince afallar ve durumu merkeze aktarmak için telsizine davranir.
- Amirim bir oto çevirdim, ama içinde çok büyük bir adam var. Ne yapayim?
- Vali mi?
- Daha büyük.
- Başbakan mı?
- Hayır daha büyük.
- Amerika Başkanı mı?
- Hayır daha büyük.
- Daha büyük kim var oğlum?
- Bu adam kim bilmiyorum ama makam soförü Papa!!
:))))

ecemre 11-12-2010 11:58 PM

Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile giderdi. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a; "Efendimhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve artık neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum" demiş. Einstein gülümseyerek ona bir öneride bulunmuş: "Pekihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar."http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif "o halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelimhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif benim yerime sen yap konuşmayıhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ben de arka sırada seni dinlerim." Şoförhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif gerçekten çok başarılı bir konuşma yaptı ve sorulan tüm soruları doğru yanıtladı. Tam yerine oturacağı sırada bir kişihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif o güne kadar konferansta sorulmamış bir soru sordu. Şoförhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hiç duraksamadan soruyu soran kişiye döndü ve: "Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip" dedi. Sonra da Einstein'ı işaret ederek şöyle devam etti: "Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyuhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif göreceksinizhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif o bile yanıtlayacak."

bigokyanus 17-12-2010 04:00 PM

Din dersinde öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi ka...ldırmış...- Adın ne senin evladım- Kevser öğretmenim- Ne güzel isim,Oku bakalım kevser suresini- Öğrenci sureyi ezbere okumuş- Aferin evladım, ağzına sağlık- Senin adın ne evladım- Fatih öğretmenim- Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,- Öğrenci ezbere okumuş- Aferin evladım, ağzına sağlık..-Öğretmen birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor..- Evladım kalk bakayım, adın ne senin demiş- Yasin öğretmenim,ama arkadaşlar bana kısaca Süphaneke derler :)

cikin_emel 18-12-2010 07:54 PM

Çok sağolun arkadaşlar yaa hepsi birbirinden komikti valla ama en çok papa ve einstein fıkralarına güldüm :)

asas76 18-12-2010 09:34 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783394)
Din dersinde öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi ka...ldırmış...- Adın ne senin evladım- Kevser öğretmenim- Ne güzel isim,Oku bakalım kevser suresini- Öğrenci sureyi ezbere okumuş- Aferin evladım, ağzına sağlık- Senin adın ne evladım- Fatih öğretmenim- Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,- Öğrenci ezbere okumuş- Aferin evladım, ağzına sağlık..-Öğretmen birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor..- Evladım kalk bakayım, adın ne senin demiş- Yasin öğretmenim,ama arkadaşlar bana kısaca Süphaneke derler :)

Elinize sağlık valla fıkralar bomba gibiydi ama bu fıkra fitili ateşledi, gülmekten patladımcilgin89725889

bigokyanus 29-12-2010 06:09 PM

İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!"

bigokyanus 11-03-2011 04:03 PM

Jim ile Mary
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gün hastanenin yüzme havuzunun ...etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yüzüp Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini düşünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler çıkartılır, Başhekim ayni gün Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan ötürü anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, r etmiş. Az önce odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O r falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye.

yelda_k 12-03-2011 10:07 PM

:))
tsekkurr

arca 12-03-2011 11:43 PM

Allahım bizi delilerin eline düşürme y789

bigokyanus 28-03-2011 05:10 PM

Yüzü gözü mosmor birkadın doktora gider.

Doktor: Ne oldu size?
...
...Kadın: Doktor bey, ne yapacağımı bilemiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoş
dönse beni gebertene kadar dövüyor.
Doktor: Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi.
Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın ve
kocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağızınız içinde
sürekli dolaştırın....
İki hafta sonra, aynı kadın, eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder.
Kadın: Evet doktor, harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği her
seferinde, yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibi
ağzımda dolaştırdım; ve kocam bana hiç dokunmadı.

Doktor: Gördünüz mü, çeneni kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyor... :)))))

doris 06-06-2011 05:15 PM

Temel Amerika'ya calismaya gitmistir. Ilk yabancilik gunlerinden sonra gece disari gezmeye cikar, bir muddet sonra bir bara girer, barda icki icer iki lak lak yapar, tuvaleti gelir ve tuvalete gider. Tam isini gorecegi pisuvara yaklasir ki, o da ne ?! Pisuvar altindan yapilmistir.. Temel dumur bir sekilde icinden gecirir :
"vay be göreymisun adamlarun tuvaletleri bile altindan" diyerek altin tuvalete işemenin zevkine vararak isini gorur ve cikar..

Neyse ertesi gece ayni bara tekrar gider, tekrar tuvaleti gelir ve tuvalete gider fakat altin pisuvar yoktur.. bi anlam veremez ama isini gorur bara gelir oturur ve barmene donerek :
"ula uşağum dun gece tuvalette altin pisuvar vardu daa bu gece neden yok ?" diye sorar..
barmen once Temel'i bi suzer soyle, ardindan barin diger tarafinda oturan iri cusseli adama donerek:
"Hey Joe ! dun gece senin saksafaona işeyen adami buldum :D

doris 06-06-2011 05:22 PM

Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün çalışmasının başına gelmişler. Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş.
Fransız profesör başlamış anlatmaya:
- Ben inek genleri ile tavuk genlerini birleştirdim, Ortaya çıkan mahlukatın eti kırmızı et kadar lezzetli, beyaz et kadar sağlıklı oldu
demiş....
Ardından diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar. Sıra gelmiş Türkiye'den bizim Karadenizli profesöre, Jüri başkanı:
- Sizin çalışmanız nedir ?
diye sormuş.
Karadenizli profesör anlatmış:
- Ben demiş, karpuz genleru ile hamamböceği genlerinu birleştirdum!
Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan, Karadenizli profesöre
- Bu çalışma ne işe yarar?
diye sormuş.
Karadenizli profesör:
- Çok işe yarıyii daa, karpuzu keseysun, çekirdekleri kaçışıyiii :D

gülücan 06-07-2011 12:55 AM

Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylülerle tanişmak üzere k...öy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".

doris 06-07-2011 11:26 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802263)
Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylülerle tanişmak üzere k...öy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".

fıkralar insanın frekansını değiştiriyor tesekkürler gülücan.. aslında tamda ihtiyacım olan seymiş.. birazcık sinirliymişimde :)y789

gülücan 06-07-2011 05:55 PM

Üzgün ve pısırık görünüşlü bir Adam barda tünemiş oturuyormuş. Önünde bir türlü içemediği bir içki bardağı, suratı asık..
O sırada barın kapısı açılmış. Külhanbeyi tavırlı Temel, sert adımlarla barın tezgahına doğru yürümüş ve pısırık adamı iteleyerek tabureye oturmuş.
Hiç soru sormadan adamın önündeki içki kadehini alıp başına dikmiş.
Elinin tersiyle ağzını kuruladıktan sonra,
- Ne o, neden böyle surat asıyorsun, Karadeniz'de gemilerin mi battı?
diye sormuş.
- Sorma, ben çok talihsiz bir adamım.. demiş pısırık.
- Neden? diye sormuş Temel tekrar.
Şöyle cevaplamış pısırık;
- Bu sabah karımla kavga ettik, beni evden kovdu.
O sinirle işe geç kaldım. Patronum zaten bahane arayıp
duruyordu, beni işten attı. İşten çıktım, yolda yürürken araba çarptı.
Eve gideyim, belki karımla barışırız dedim, eve gittim ve karımı başka bir erkekle yatakta yakaladım. Bu kadarı da fazla artık dedim, kendimi öldürmeye karar verdim. Tabancayla vuracaktım, silah tutukluk yaptı.
İple asmaya kalktım, ip koptu. Doğalgazla öleyim dedim, faturayı ödemediğim için gaz kesikti. Eczaneden fare zehiri aldım, buraya geldim, içki bardağıma tam olarak karışmasını bekliyordum, onu da geldin sen içtin.
Off.. Offfff...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 AM.