![]() |
Cevap: GÜNÜN FIKRASI. :) Fizik dersinde öğretmen öğrencilerden birini kaldırıp sormuş: Öğretmen: - Otobüstesin hava çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: - Camı açarım hocam! Öğretmen: - Söyle giren havanın sürtünme katsayısını? Öğrenci: - Bilmiyorum hocam! Öğretmen: - Otur sıfır! Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor... Öğretmen bir öğrenciyi daha kaldırmış: Öğretmen: - Oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: - Ceketimi çıkarırım. Öğretmen: - Ama oğlum çok sıcak... Öğrenci: - Gömleğimi çıkarırım... Öğretmen: - Oğlum çok çok sıcak... Öğrenci dayanamamış: - Hocam öleceğimi bilsem o camı açmaM :D |
Cevap: GÜNÜN FIKRASI. :) Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış: - "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım." Hakim kocaya sormuş: - "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?" Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış: - "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?" Hakim sekreterine dönmüş: - "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..." |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 PM. |