Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   *Fıkralar* (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/463490-fikralar.html)

appetite for destruction 26-01-2010 09:23 PM

Cevap: *Fıkralar*

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581413)
Bunu kastetmemiştimyu89 Mizahi paylaşım yapçeksin. Hadi bakiyim...

baya baya çalıştırıyosun sen beni ama y789

Elektra 26-01-2010 09:25 PM

Alıntı:

appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581416)
baya baya çalıştırıyosun sen beni ama y789

ee naparsın cadılık zor bir iş olsa gerek girlhaha

muraturkom 26-01-2010 09:38 PM

Hadi bi temel daha şeetireyim mi?

Temel iş ararken Afrika'da bir ülkenin yamyanlardan kurtulmak için kelle avcıları aradığını okuyunca. Ula koş tursin ha uşak pen çok paralı pir iş puldim. demiş. Evet kelle başına yüz dolar az para da değil hani. Hemen uçakla ihtiyaç duyulan ülkeye geldiklerinde başkbakan törenle karşılamış bizim iki kafadarı. Çünkü yamyamlardan tırtıkları için sadece tek Türkiye'den karadeniz cumhuritetinden bizimkiler gitmişler. Sonra direk ormana ilk günü acemi şansı iki,üç yamyamı avlamışlar. Akşam otelde paraları sayıyorlar. keyif sigarasını içiyrorlar. Ertesi günü on kelle aman Allah'ım 1000 dolar çok para. Ancak temelle dursun son avlarında ormanda yorulmuşlarr ağacın altında uyuyyakalmışlar. YAmyamlarda bunları çok fena kafaya takmışlar ve gizlice takip ediyortlar. Ağacın çevresi ellerinde mızraklarını yöneltmiş şekilde tam 100 yamyam . Temel çıtırlara uyanır. Bir de ne görsün 100 e yakın yamyam. Kalk la dursun kalk bu gün panın. a.q. duk. demiş.

appetite for destruction 26-01-2010 09:47 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581417)
ee naparsın cadılık zor bir iş olsa gerek girlhaha

pek fıkra hikaye bilmem ben öyle ne yapmam lazım ? y789

spestnaz 26-01-2010 09:52 PM

Alıntı:

muraturkom Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581424)

Temel iş ararken Afrika'da bir ülkenin yamyanlardan kurtulmak için kelle avcıları aradığını okuyunca. Ula koş tursin ha uşak pen çok paralı pir iş puldim. demiş. Evet kelle başına yüz dolar az para da değil hani. Hemen uçakla ihtiyaç duyulan ülkeye geldiklerinde başkbakan törenle karşılamış bizim iki kafadarı. Çünkü yamyamlardan tırtıkları için sadece tek Türkiye'den karadeniz cumhuritetinden bizimkiler gitmişler. Sonra direk ormana ilk günü acemi şansı iki,üç yamyamı avlamışlar. Akşam otelde paraları sayıyorlar. keyif sigarasını içiyrorlar. Ertesi günü on kelle aman Allah'ım 1000 dolar çok para. Ancak temelle dursun son avlarında ormanda yorulmuşlarr ağacın altında uyuyyakalmışlar. YAmyamlarda bunları çok fena kafaya takmışlar ve gizlice takip ediyortlar. Ağacın çevresi ellerinde mızraklarını yöneltmiş şekilde tam 100 yamyam . Temel çıtırlara uyanır. Bir de ne görsün 100 e yakın yamyam. Kalk la dursun kalk bu gün panın. a.q. duk. demiş.

khkh56khkh56khkh56 işte buna ihtiyacım vardı khkh56khkh56 teşekkürler khkh56

Elektra 26-01-2010 10:19 PM

Alıntı:

muraturkom Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581424)

Yazımda bu tarz fıkralar istemiyorum. Kendi adına fıkra sayfası açıp fıkranı yazabilirsin.yu89

Alıntı:

appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581430)
pek fıkra hikaye bilmem ben öyle ne yapmam lazım ? y789

Sen yaz demedim ki komik bulduğun fıkra veya yazı varsa bizle de paylaş dedimgirlhaha

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581431)
khkh56khkh56khkh56 işte buna ihtiyacım vardı khkh56khkh56 teşekkürler khkh56

Fıkra okumaya ihtiyacın varsa aç Google'ı fıkralar yaz oku!yu89

vitamin61 26-01-2010 10:24 PM

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş.başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

vitamin61 26-01-2010 10:25 PM

Trabzonlu imamlarla, Rizeli imamlar turnuva düzenleyip maç yaparlarmış; ama her defasında Rizeli imamlar yenerlermiş. Trabzonun takım kaptanı Temel Hoca demiş ki; "uşaklar bu böyle gitmez, bizim Trabzonsporlu Hami'yi takıma alalım, diyelim ki bu bizim merkez caminin yeni hocasıdır." Diğerleri de kabul etmişler ve maça gitmisler Rize'ye. Dönüşte takım kaptanı Temel Hoca'ya sormuşlar, "mac ne oldu? diye; "2-1 yenildik" demiş. "Golleri kim attı?" diye sormuşlar; Temel "bizim golü Hami Hoca attı; onların golleri de Pierro Hoca ile Roberto Carlos Hoca attı.." demiş.

Elektra 26-01-2010 10:26 PM

Güzeldi canım. girlhahaEllerine sağlık25889

muraturkom 26-01-2010 10:31 PM

maymuna iyi bak ho ho ho

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 PM.