Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/9961-cakra-acici-kendi-yapimim.html)

TR-ance 17-06-2008 04:26 PM

Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Herkese SeLamLar..

Bu AraLar BiLdiğiniz Gibi BeLirli ÇaLışmalarımla SizLerin Karşısında OLuyorum.. Şimdi İse (Gene Kendimde Denediğim Ve OLumLu Referanslar Edindiğim ) Bir ÇaLışma İLe Karşınızdayım.. Bu ÇaLışmayı Kısaca Tanıtmam Gerekirse Yarım Saat Sürece Vücudunuzda BuLunan Yedi Çakranızıda Faaliyete Geçirecek Dalga BoyLarı Var.. Yarım Saat Sonunda Kendinizi Daha Enerjik,DengeLi Ve Daha MutLu Hissedeceğinizi SöyLeyebilirim.. Çünkü Tam Tamına Bende BöyLe OLdu.. smil56

Download LinKi : Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu

Alternatif link: http://www.kusadasicomputer.com/haya...kraJourney.zip

--- Ek OLarak ---

KuLLandığım DaLga BoyLarı

8 Hz : Muladhara Çakrası.. (Kök.. )

9 Hz : Swasthisthana Çakrası.. (Sakral.. )

10 Hz: Manipura Çakrası.. (Solar Pleksus.. )

10.5 Hz: Anahata Çakrası.. (KaLp.. )

12 Hz: Vishuddha Çakrası.. (Boğaz.. )

13 Hz: Ajna Çakrası.. (Alın.. //3. Göz.. // )

15 Hz: Sahasrara Çakrası.. (Tepe.. )

MuminOKAN 17-06-2008 04:32 PM

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

sen yaptınsa hemen indiriyorum super

TR-ance 17-06-2008 04:40 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
sen yaptınsa hemen indiriyorum super

Çok Teşekkür Ederim.. smiliyface

jaunty 17-06-2008 04:54 PM

blook sadece dinleyecegiz öylemi?
clapping öyleyse çok hoş ve çok müthiş ve çok kolay smiliyface
teşekkürler ellerine sağlık 96
ee ne duruyorum,şimdi ben bir koşu gidiyim geliyim çakralarımı bir açiyim o zaman. s456

TR-ance 17-06-2008 05:03 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
blook sadece dinleyecegiz öylemi?
clapping öyleyse çok hoş ve çok müthiş ve çok kolay smiliyface
teşekkürler ellerine sağlık 96
ee ne duruyorum,şimdi ben bir koşu gidiyim geliyim çakralarımı bir açiyim o zaman. s456

Rica Ederim..

Not : GözLerinizi Kapatıp Sırt Üstü DinLerseniz Etkisi Daha FazLa.. smiliyface

huddam 17-06-2008 07:09 PM

Geçenlerde cakraları tarayıp açık olup olmadığı hakkında bilgi veren bir makinaya girdim tepe ve kök cakrası kapalıydı :( İnşallah bunu dinledikten sonra düzelir

TR-ance 17-06-2008 09:07 PM

Alıntı:

HAKAN Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde cakraları tarayıp açık olup olmadığı hakkında bilgi veren bir makinaya girdim tepe ve kök cakrası kapalıydı :( İnşallah bunu dinledikten sonra düzelir

En Temel İki Çakra KapaLı.. Umarım Size Bir Faydam Dokunur.. Lütfen OLumLu Veya OLumsuz Bir Durumda Beni Haberdar Etmeye ÇaLışın..

SevgiLer..

eylulx 17-06-2008 09:14 PM

dinliyorum bakalım ıse yarayacak mı

copper 17-06-2008 09:28 PM

bunun boyutu ne kadar?
50MB ı geçiyor hala dosya boyutu bilinmiyor indiriyor?

TR-ance 17-06-2008 09:31 PM

Alıntı:

copper Nickli Üyeden Alıntı
bunun boyutu ne kadar?
50MB ı geçiyor hala dosya boyutu bilinmiyor indiriyor?

Dosyanın Boyutu 60 Mb ..

copper 17-06-2008 09:32 PM

59.4 MB sorun halloldu

yıldz 17-06-2008 09:56 PM

herkese merhaba

arkadaşlar geçen muhabbetle biraz ilgisiz olucak ama belki,

ben bu erken uyanmayı indiremiyorum

ne yapmalıyım?

cevaplarsanız çok sevinirim 96

eylulx 17-06-2008 09:57 PM

bır saatten fazladır dınlıyorum korkunc bır bas agrısı yaptı
sızde neler oldu ne gıbı etkıler bılmıyourm

ama gergınlıgımı almadı sankı arttırdı

TR-ance 17-06-2008 09:59 PM

Alıntı:

SÜMBÜLx Nickli Üyeden Alıntı
bır saatten fazladır dınlıyorum korkunc bır bas agrısı yaptı
sızde neler oldu ne gıbı etkıler bılmıyourm

ama gergınlıgımı almadı sankı arttırdı

Gün İçerisinde Bir Kere DinLeyiniz.. Çünkü Alfadan Betaya Geçiş Yapıyoruz.. Betada Zihnin En Aktif OLduğu Zaman.. Bu Yüzden Başınız Ağrımış OLabilir..

eylulx 17-06-2008 10:01 PM

şimdi bıraktım dınlemeyı

ama 1 sattır dınlıyorum heralde sonuna gelmıstır
zaten bu ılk dınleyısımdı tekrar dınlerım yarın

TR-ance 17-06-2008 10:05 PM

Alıntı:

SÜMBÜLx Nickli Üyeden Alıntı
şimdi bıraktım dınlemeyı

ama 1 sattır dınlıyorum heralde sonuna gelmıstır
zaten bu ılk dınleyısımdı tekrar dınlerım yarın

İLk Dinlemeninde Etkisi Var Tabiki.. Önceki İletimde Dediğim Gibi Günde 1 Kere DinLerseniz Kafidir.. Birde Bu Mp3'ün Etkisi Kimi KişiLerde Yarım Saat Sonra Bir Rahatlama Hissi Uyandırıyor Kiminde İse Hemen OLuyor.. Bu Mp3'ü Hem Kendimde Hem De Birçok Kişide Denedim Ve Hiçbir Kötü Referans ALmadım..

huddam 25-06-2008 07:49 PM

Peki chakraların açıldığını nasıl anlayacağız?

alen 25-06-2008 09:38 PM

Çakra, Hint Felsefesi ve bazı ilgili Asya kültürlerinde, insan vücudunda bulunan metafiziksel ve/veya biyofiziksel enerjinin bağlantı noktası olarak düşünülmüştür.Chakra Sanskritçede tekerlek anlamına gelmektedir. İnsanda bulunan bu enerji merkezleri girdap şeklinde dönen enerji alanından oluştuğu için onlara bu isim verilmiştir.

Yoganın üstadları, insanın, görünen fiziksel varlığı ötesinde, daha duyarlı ve daha etkin bir bünyeye sahip olduğunu ileri sürerler. Bizler, bunu ancak bazı özel durumlarda, duygularımız aracılığıyla sezebiliriz.

Dr. Alexis Carel'in sözleri şöyledir:

"İnsanın kişiliğinin, fiziksel varlığının ötesine gittiğine inanmak için bir çok neden vardır. Bedenin sınırlarının cildin yüzeyinde bitmediğine, anatomik çizgilerin bitiminin bir varsayım olduğuna ve herbirimizin kendi bedenimizden daha engin ve daha yaygın olduğumuz konusunda belirtiler vardır. İnsanın, kendi bedeninin sınırlarını her alanda aştığı açıktır."

Hint felsefesine göre, insanın kafasının tepesinde pozitif bir akım varken omurga kemiğinin alt boğumunda, kuyruksokumunda, negatif bir akım bulunur. Bu iki "kutup"arasında dolaşan elektrik gücü "YAŞAM"dır.

Her yoginin amacı, kuyruk sokumunda, Muladhara Çakra yakınında, yılan gibi kendi üzerine üç kez çöreklenen uyuyan Kundaliniyi, yani negatif enerjiyi uyandırıp, onu Sushumna Nadi (omurilik boyunca) Sahasrara Çakrada (başın tepesinde) bulunan pozitif akımla birleştirmektir.

Bu olay, sabır ve azimle uygulanan Pranayama (nefes egzersizleri), asanalar (yoga duruşları), ve meditasyon sayesinde gerçekleşebilir. Buna erişebilen yogilerin sayısı çok fazla değildir. Kundalini yukarıya yönelirken, omurga boyunca sıralanan enerji merkezleri (çakraları), teker teker delerek kafatasının tepesinde bulunan pozitif akımla birleşince yoginin bedeni elektrik akımına tutulmuş gibi sarsılır ve mutluluğun en üst hazzını duyar; böylece ermişliğe yükseldiği kabul edilir: yogilere göre, bunu erenler, karşısındakinin düşüncesini "okuyabilir", geleceği görme yeteneği elde eder vb.

Ancak kötü koşullar altında uyandırılan Kundalini tehlikeli olabilir, en azından uygulayanın ruhsal dengesini bozabilir.

Aslında bedenimizde bir çok önemli çakra olduğu idea edilir: örneğin, avuçlar içinde,tabanlarda, diz kapaklarında, dirseklerde bulunan çakralar diğerlerine göre daha önemlidirler. Ama ana çakra merkezleri vücudumuzda omurga boyunca sıralanmaktadır.

Bedenin, girdap olarak Adlandırılan 7 ana enerji merkezi vardır. Sanskritçe’de çakra olarak adlandırılan bu enerji merkezleri, güçlü elektrik alanlarıdır, gözle görülemezler. Bu yedi güç istasyonunun her biri bedenimizde hormon salgılayan bezlere karşılık gelir. Bu bezlerin hormon üretimini uyarırlar. Başka bir deyişle, fizik bedenimizdeki ismi ile hormon salgılayan iç salgı bezleri enerji bedenimizdeki çakralara karşılık gelirler (stress & yoga).-alıntı-

burdan yola çıktımda dinlememem en iyisi galiba.bu iş biraz ciddi gibi geldi bana..ruhsal denge bozma riski varmış..ayrıca belirli temel duruşlarla ve nefes alışlarıyla yapılıyormuş... birde başka bir yerde okudum çakra tamamen açılırsa delilik tamamen kapanırsa ölüm belirtisiymiş..başkasının yalancısıyım..

TR-ance 26-06-2008 10:47 AM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
Çakra, Hint Felsefesi ve bazı ilgili Asya kültürlerinde, insan vücudunda bulunan metafiziksel ve/veya biyofiziksel enerjinin bağlantı noktası olarak düşünülmüştür.Chakra Sanskritçede tekerlek anlamına gelmektedir. İnsanda bulunan bu enerji merkezleri girdap şeklinde dönen enerji alanından oluştuğu için onlara bu isim verilmiştir.

Yoganın üstadları, insanın, görünen fiziksel varlığı ötesinde, daha duyarlı ve daha etkin bir bünyeye sahip olduğunu ileri sürerler. Bizler, bunu ancak bazı özel durumlarda, duygularımız aracılığıyla sezebiliriz.

Dr. Alexis Carel'in sözleri şöyledir:

"İnsanın kişiliğinin, fiziksel varlığının ötesine gittiğine inanmak için bir çok neden vardır. Bedenin sınırlarının cildin yüzeyinde bitmediğine, anatomik çizgilerin bitiminin bir varsayım olduğuna ve herbirimizin kendi bedenimizden daha engin ve daha yaygın olduğumuz konusunda belirtiler vardır. İnsanın, kendi bedeninin sınırlarını her alanda aştığı açıktır."

Hint felsefesine göre, insanın kafasının tepesinde pozitif bir akım varken omurga kemiğinin alt boğumunda, kuyruksokumunda, negatif bir akım bulunur. Bu iki "kutup"arasında dolaşan elektrik gücü "YAŞAM"dır.

Her yoginin amacı, kuyruk sokumunda, Muladhara Çakra yakınında, yılan gibi kendi üzerine üç kez çöreklenen uyuyan Kundaliniyi, yani negatif enerjiyi uyandırıp, onu Sushumna Nadi (omurilik boyunca) Sahasrara Çakrada (başın tepesinde) bulunan pozitif akımla birleştirmektir.

Bu olay, sabır ve azimle uygulanan Pranayama (nefes egzersizleri), asanalar (yoga duruşları), ve meditasyon sayesinde gerçekleşebilir. Buna erişebilen yogilerin sayısı çok fazla değildir. Kundalini yukarıya yönelirken, omurga boyunca sıralanan enerji merkezleri (çakraları), teker teker delerek kafatasının tepesinde bulunan pozitif akımla birleşince yoginin bedeni elektrik akımına tutulmuş gibi sarsılır ve mutluluğun en üst hazzını duyar; böylece ermişliğe yükseldiği kabul edilir: yogilere göre, bunu erenler, karşısındakinin düşüncesini "okuyabilir", geleceği görme yeteneği elde eder vb.

Ancak kötü koşullar altında uyandırılan Kundalini tehlikeli olabilir, en azından uygulayanın ruhsal dengesini bozabilir.

Aslında bedenimizde bir çok önemli çakra olduğu idea edilir: örneğin, avuçlar içinde,tabanlarda, diz kapaklarında, dirseklerde bulunan çakralar diğerlerine göre daha önemlidirler. Ama ana çakra merkezleri vücudumuzda omurga boyunca sıralanmaktadır.

Bedenin, girdap olarak Adlandırılan 7 ana enerji merkezi vardır. Sanskritçe’de çakra olarak adlandırılan bu enerji merkezleri, güçlü elektrik alanlarıdır, gözle görülemezler. Bu yedi güç istasyonunun her biri bedenimizde hormon salgılayan bezlere karşılık gelir. Bu bezlerin hormon üretimini uyarırlar. Başka bir deyişle, fizik bedenimizdeki ismi ile hormon salgılayan iç salgı bezleri enerji bedenimizdeki çakralara karşılık gelirler (stress & yoga).-alıntı-

burdan yola çıktımda dinlememem en iyisi galiba.bu iş biraz ciddi gibi geldi bana..ruhsal denge bozma riski varmış..ayrıca belirli temel duruşlarla ve nefes alışlarıyla yapılıyormuş... birde başka bir yerde okudum çakra tamamen açılırsa delilik tamamen kapanırsa ölüm belirtisiymiş..başkasının yalancısıyım..

SeLam..

Evrende Herşey Denge Üzerine KuruLudur.. Eğer Bu Mp3'ü FazLa DinLemezseniz Hiçbir ŞekiLde OLumsuz Bir Etkisi OLmaz.. Herşeyin Aşırısı Zarardır Çünkü..

Baris 26-06-2008 01:08 PM

Benim bazı çakralarda tıkanıklık olduğunu düşünüyorum. Acaba günde 1 kere olmak üzere kaç gün dinlemeliyim. Umarım işe yarar.

ecemre 26-06-2008 01:24 PM

Yüreğine sağlık 956k

İşyerinden indiremediğimden eve gidince indirip dinlemeye başlayacağım. thumbsanim

TR-ance 26-06-2008 03:55 PM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Benim bazı çakralarda tıkanıklık olduğunu düşünüyorum. Acaba günde 1 kere olmak üzere kaç gün dinlemeliyim. Umarım işe yarar.

SeLam..

Ben Bu ÇaLışmamı 3 Günde Bir OLma SuretiyLe Bir Kere DinLeyerek OLumLu SonuçLar ALdım.. Fakat Önceden Dediğim Gibi Kişiden Kişiye Çakra AçıLımı Değişiyor..

Baris 26-06-2008 04:50 PM

anladım saol smil56

CeM 26-06-2008 09:23 PM

walla şu çakra olayını filan tam anlamdım ama iyi bişey olduğundan şüpem yok ve etkili olacağını düşünerek indirmesini bekliyorum pc'nin thumbsanim bide bişey soracam; acaba kosantre olmalımıyız dinlerken?

CeM 26-06-2008 09:33 PM

bide alternetif bir link olsa çok iyi olurdu,herkes de oluyomu bilmiyorum ama download da sorun yaşıyorum 4897

CeM 26-06-2008 10:25 PM

ok sonunda indirdim ve dinledim,gerçekten güzel neredeyse astral seyehate çıkıcaktım o derece sapkal89

dogan_blade 26-06-2008 11:29 PM

dostum indirdim dinliyorum aynı bizim eski

http://www.motorvitrin.com/cl_upload_images/5522_20.jpg

250 lik gibi patırtı geliyo

birazda sobada yanan odun sesi gibi geliyor http://www.nemruthaber.com/haber_imaj/soba.jpg

smil56 yalansam yalan deyin arkadaşlar

TR-ance 27-06-2008 09:42 AM

Alıntı:

dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı

dostum indirdim dinliyorum aynı bizim eski

http://www.motorvitrin.com/cl_upload_images/5522_20.jpg

250 lik gibi patırtı geliyo

birazda sobada yanan odun sesi gibi geliyor http://www.nemruthaber.com/haber_imaj/soba.jpg

smil56 yalansam yalan deyin arkadaşlar

Hahaha.. Valla Helal OLsun Hiç AkLıma GeLmemişti.. y789 Beynimizde Bu Tarz SesLer Var İşte Öğrenmiş OLdun.. smil56

dogan_blade 27-06-2008 09:32 PM

dün akşam dinledim sabah güne biraz sersem başladım çünkü yan taraftaki inşaat çalışmaları uyandırdı uykumu tam alamadım ama şu bir gerçek ben telkinleri ve son olarak bu çakra açıcıyı dinledikten sonra güne mutlu başladım
bu çalışmalarla bize faydalı oldugunuz için teşekkürler.insan mutlu oldukça başka birisi oluyor sanki . smiliyface

TR-ance 28-06-2008 03:14 PM

Alıntı:

dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam dinledim sabah güne biraz sersem başladım çünkü yan taraftaki inşaat çalışmaları uyandırdı uykumu tam alamadım ama şu bir gerçek ben telkinleri ve son olarak bu çakra açıcıyı dinledikten sonra güne mutlu başladım
bu çalışmalarla bize faydalı oldugunuz için teşekkürler.insan mutlu oldukça başka birisi oluyor sanki . smiliyface

Çok Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin.. Zerre Kadar BiLe OLsa Yardımcı OLduysam Ne MutLu Bana.. smil56

sonbahar 30-06-2008 01:05 AM

cok tesekkür sevgili TR-ance paylasimin icin ellerine emegine saglik alk78

maxim 30-06-2008 02:22 AM

sevgili TR-ance tam bende böyle bir şey arıyordum karıştırırken buldum...emeğine sağlık.... 25889
eğer çakralarımızı açmada faydalı oluyorsa çok güzel bir şey bu,çakraların açık olması demek enerjinin tüm vücuda ulaşması demektir ki buda müthiş olumlu bir durum yaratır,ayrıca açılan çakralarımız matrix e hükmedin kitabındaki uygulamalarda daha iyi sonuç almamızada yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.....
sevgiyle kalın hismiley

Baris 30-06-2008 09:01 AM

Bu çakra açıcıyı bugün büyük ihtimalle deneme şansı bulacam. Deneyebilirsem sonucunda yaşadıklarımı paylaşırım. smil56

Baris 30-06-2008 01:40 PM

Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.

TR-ance 30-06-2008 01:44 PM

Alıntı:

Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..

Baris 30-06-2008 01:51 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..

Ben teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşım için smil56

TR-ance 30-06-2008 01:56 PM

Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..

SevgiLer... smil56

Baris 30-06-2008 03:44 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..

SevgiLer... smil56

Gerçekten süper bir çalışma olur.. smil56 Sabırsızlıkla Bekliyorum smiliyface

manyaklik 02-07-2008 12:45 AM

paylaşım için çok teşekkürler ama bişey sormak istiyorum gece uyurken dinlesem etkisini gösterir mi.. dusun

mavifirca 02-07-2008 01:35 AM

Cakra acici mp3 simdi indirdim dinliyorum, tesekkürler, bu konuda bir akademik calismami yapiyorsun, bütün bunlari nasil ögrendin, neyse, sonuc cok güzel , TESEKKÜRLER, calismalarinin devamini bekliyoruz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM.