![]() |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // öncel,kle tr-ance çokkkkkkkkkteşekkürler bu eserin için.ben de şuana kadar 2 defa dinledim 3 gün arayla ama herhangi bir durum hissetmedim,ağrı karıncalanma vb.bu iyi mi kötü mü bilmem ama normal dinledim.bir de tlfdan dinliyordum o sırada tlf çaldı bölündü sonra devam ettim bun da bir sakınca var mı |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Merhaba benmi beceremedim bilmiyorum ama link eror veriyo paylaşım çok güzel teşekkür ederim. Dinlemeyi başarırsam çok işime yarayacak sağlıcakla kalın. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Çok teşekkürler Nilgünün çakra meditasyon cdsini dinliyordum ama imgelemelerde zorlanıyordum. Bu benimle ilgili bir sorundan dolayı oluyordu sanırım. Umuyorum bununla daha rahat çözüme ulaşacağım. İndiriyorum şu anda elinize saglık. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bu çakra açıcıyı yaklaşık 1 aydır falan toplam 10 15 kez dinledim,her dinleyişimden 2 3 saat sonra bazı etkiler oldu.iyimi kötümü bilmiyorum.vücudumdan enerji fışkırdığını hissediyorumskan67 ellerim terliyo,daha mutlu hissediyorum kendimi.acaba çakralarım açılıyo olabilirmi?? bi bilen varsa söylerse sevinirim... |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Chakra açıcıyı ilk kez bu gün dinledim. Baş ağrısı falan yapmadı. Sadece 16. dk. dan sonra ensemde ve sırtımda sıcaklık hissettim. Sanırım bu enerji geçisinden oldu değil mi? |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // sevgili Tr-ance çakra açıcını denedim ve etkili . Bendeki etkisi iyileşme gibi bir his uyandırması oldu. 8-16 hz arası dalgalar kullandığını belirtmişsin fakat 0.9-1.2 hz arasında bir melez dalga var onu daha net hissediyorum.Bu konuda deneyimli olan sensin tabi kipleri kontrol etmişsindir. Tepemden aşağıya doğru inen bir sinüs dalgası gibi geliyor ve genliği artırmaya çalıştıkça rahatlama ve gıdıklanma hissi de artıyor :)) Şifa için kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum . Yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bende indirdim şimdi dinliyorum teşekkürler :D |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // yeni indirdim,akşam yatmadan önce dinlemeye karar verdim,bakalım neler olacak:):) |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // tesekürler iyi ki varsin |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba TR ance meditsyonunu bugün indirdim ve dinledim.benim hissettiklerim hızlı kalp atışaları,rahatlamış bi zihin ve hafifleme hissi oldu,teşekkürederim ellerine sağlık.peki meditasyonu kulaklıkla veya kulaksızsız dinleme gibi bi tavsiyen varmı yada daha faydalı olasbilmesi için yapabileceğimiz başka şeyler? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 AM. |