![]() |
Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Herkese SeLamLar.. SizLerle Gene Bir ÇaLışmamLa Beraberim.. Biliyorsunuz Daha Öncesinde Hayal Hanımın NLP Çalışmasında BeLirLi DaLga BoyLarı ÇaLışması Yaptım.. Ve Şimdide SizLerin Karşısında FarkLı Bir ÇaLışmayLa Duruyorum.. Amacım Yeni Meditasyon Yapan KişiLerin İLk Etapta Daha ZorLanmadan Meditasyon YapmaLarını SağLamak.. ( Ayrıca Dahada DoyumLu Bir Meditasyon.. ) Ben Kendi Açımdan DeğerLendirecek OLursam Bana Çok Faydası OLan Bir ÇaLışma OLdu Ve SizLerede Bunu Aktarmayı Kendime Çok Uygun Gördüm.. Eğer ÇaLışmamı Beğenirseniz Teşekkür Etmeniz Kafidir.. Download : http://www.ziddu.com/download.php?ui...ZlJyiZLCWlZir4 SevgiLer.. art56art56 |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. hemen denemek istiyorum super çok teşşekürler ttli3 arkadaşlar meditasyonları çeşitlendirelim böyle ,inanın bana faydası çok..hayal ablanın çekim meditasyonu başta olmak üzere ,meditasyonlardan ben çok faydalanıyorum,çok tamamlayıcı çalışmalar,insanı konsantre olmaya zevkle ve huzurla hazırlıyorlar,meditasyon metnini okumak beni bu kadar etkilemiyor,sanırım bunları birinden duymaya ihtiyacım var bu beni daha çok mutlu ediyor ve daha çok etkiliyor super kiss3 |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. dinledim :) ama sanırım sadece dalga boyları var değil mi? hiç meditasyon direktifleri yok :) çok ilginç geldi ttli3 |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
|
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. sevgili TR ance çalışmanı daha dinlemedim henüz indiriyorum,ama çok güzel olduğuna eminim çünkü bu çalışmada senin güzel yüreğin var teşekkür ederim ablam..senin gibi güzel yüreklere saygılı sevgiler.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. sevgili trance, bu medi bana çok ilginç geldi http://fc01.deviantart.com/fs18/f/20..._rapstrike.gif çalışmayla ilgili biraz bilgi verirmisiniz çok erak ettim ttli3 galiba altyapıda bir dalga boyu var (acaba kac hz) ve üstte gökgürültüsü gibi duyduğumuz sesler sizin çalışmanıza dahil değil mi http://fc06.deviantart.com/fs17/f/20..._Crackdown.gif hismiley |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. İki kere denedim yine de indiremedim.Tam sonuna geldiği an alınamamamıştır diyo.Yardım lütfen. |
KuLLandığım Dalga BoyLarını SırasıyLa Açıklıyorum.. 16 Hz - Vücuttaki Oksijen Dengesini Ayarlar.. 12 Hz - Vücut Ve Ruh Arasındaki İletişimi Arttıran Ve Boğaz Çakrasını Açan Dalga.. 10 Hz - Serotonin Salgısının Artmasını Sağlar.. (MutLuLuk Hormonu.. ) 7.83 Hz - Schumann Rezonansı.. ( Meditasyona Girişi Başlatan Dalga.. ) 4.9 Hz - Rahatlamış Hissetme Ve İçseL Konuşmanın Başlaması.. 4 Hz - Bilinçaltındaki Bütün Bilgilerin Taranması Ve Vücudun Rahatlamasının Artması .. ( Enkefalin Salgısı.. ) 3.5 Hz - Yenilenmenin Başladığı Dalga Boyu.. + O Gök Gürültüsü İse Bu Dalga BoyLarındaki Gök Gürültüsüdür.. Yani Dalga Boyu İLe Gök Gürültüsünü Birbiriyle Senkronize Ettim.. Daha Merak Ettiğiniz Varsa Cevaplayabilirim.. SevgiLer.. |
Sorununuzu Tam OLarak Anlayamadım.. Lütfen Biraz Daha Açıklarmısınız.. smiliyface |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Trance çok güzel!!! o yüzden bu kadar etkileyici..başta biraz korkutucu geldi dersem şaşırmayın ::) utananadam ama dinlemekten de alıkoyamıyorum kendimi 25889 gerçekten çok teşekkürler,çok emek harcamışsınız http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif |
|
Sanırsam Sorun Sizin Tarayıcınızda Ama Ben Şimdi Rapidede Upload Edeceğim.. art56art56 |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Tarayıcımda bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sanırım linkte bir sorun var.Shamanıc başka bir link attı sağ olsun.Ama siz yine de bir kontrol edin isterseniz. |
Ben Tekrar O Linkten Download Yaptım Ve Hiçbir SorunLa KarşıLaşmadım.. Fakat Çokta ÖnemLi DeğiL.. Bu Vesilede Alternatif Linkide HazırlayabiLdim.. smil56 LinK : http://rapidshare.com/files/12278459...rming.mp3.html |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Bu meditasyon çok güzel gerçekten.Fakat hala gözlerimi açamıyorum.Bende aşırı uyku isteği yaptı.Hiç adetim olmadığı halde öğlen saati 1 saatlik şekerleme yaptım medi eşliğinde.Yıllardır bu kadar güzel bir uyku uyumamıştım diyebilirim.Çok teşekkürler TR-ance. |
Bunu DirektifLi Meditasyona Başlamadan Önce DinLerseniz Meditasyonunuz Çok Daha Harika Geçecek Emin OLun.. Çünkü Bu Dalgalar Sizi Meditasyona HazırLayan Dalgalardan OLuşuyor.. Açıkçası Ben Bu Tip Dalgalar Yardımıyla Hayal Hanımın MeditasyonLarından %90 Daha FazLa Faydalanabiliyorum.. Ayrıca Ben Çok Teşekkür Ederim DeğerLi Yorumunuz İçin.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. evde var. ofise de indiriyorum. emeğine sağlık. 25889 |
Çok Teşekkür Ederim.. YararLı OLabiliyorsam Ne MutLu.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. beyin dalgaları yönlendiricilerini kulaklıkla dinlenmesi gerektiği söylenir, üstüne basa basa.. acaba bunu da kulaklıkla mı dinlememiz gerekir beyin dalgalarımıza etki edebilmesi için?? |
|
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. msjımdaki hataları gördüm...geri sildim....:=) |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. TR-ance ellerine saglik bende dinledim... uyumamak icin direndim.. cok rahatladim..uyku sorunum yok cok sukur fakat oyle bi durumum olsaydi kesinlikle faydasini gorurdum herhalde.. ben daha yeni yeni meditasyon yapmaya calisiyorum...ne kadar basariyorum daha bilmiyorum..zaman bunu gosterecektir fakat bundan boyle meditasyon yapmadan once mutlaka dinlerim |
Uykuya Yakın Bir Seviyede Meditasyondan KesinLikLe Randıman ALındığı İçin Kendinizi Uykuda Hissetmenizi SağLayacak Dalga BoyLarı Var İçinde.. Çünkü Uykuya YakınLıkta BLokajLar KaLkar.. Mesela Kendinize Normal Zamanda Bir Soru Soruyorsunuz Ama CevapLayamıyorsunuz.. Ama Meditasyon Anında Soru Hakkında Birden FazLa Hiç Aklınıza GeLmeyen CevapLar GeLiyor.. Ben Bu ÇaLışmamdan Çok Randıman ALdım Ve Ayrıca Benden Ve ÇevremdekiLerden ALdığım OLumLu Referanslar Edindiğim ÇaLışmaları Buraya Koydum.. SevgiLer.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. cok tesekkürler sevgili TR-ance cidden cok faydali bilgileri bizlerlede paylastigin icin emegine saglik 25889 |
|
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. merhaba arkadaşlar, mutlu günler hepinize. meditationcharming'i ziddu'dan indirmeye çalıştım, 2 kez %20lerde durdu iptal ettim, sonra TR_ANCE rapid linki vermiş, onu da tıkladım ama link fazla kullanılmadığından ölmüş, bana yeni bi rapid linki verirseniz çok mutlu olurum. hepinize sevgiler. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Sevgili TR-ance tekrar rapidte yüklersen cok sevinirim... |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. evet ya, ben de indiremedim, zippudan iki kez denedim yarıda bırakıyor indirmiyor, rapid de silinmiş yeniden upload lütfen.... |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. bende indiremiyorum:/ |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. rapidshare linkten kullanılmadığı için hat düşmüş indiremedim. İlk linkten hiç indiremedim. yeni link verirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.Çok yararlı konularınız var. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Yeni Link Yarım Saate Hazır... Anlayışınız için teşekkürler.. SevgiLer.. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Bende konsantrasyonda zorlanıyordum çok yardımı olacağına inanıyorum teşekkürler :)) |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Sevgili Trance yine error verdi bir kontrol edebilirmisiniz? |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. free user butonuna basınca error verdi.Bilginiz olsun. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
|
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Sevgili Trance bence linkte bir sorun var.Daha önceki verdiğiniz linkte de hata vermiş. LÜtfen yeni bir link.Bu kadar yararlı bir çalışmadan mahrum olmak istemiyorum.agl34 |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
Linkte bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama bu başka bir siteye upload yapamayacağım anlamına da gelmez.. :) Lakin biraz beklemeniz lazım malum upload hızı belli.. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. TR-ance slm ...çalışmalarını ,nasıl oldu bilmiyorum ama, yeni keşfettim...ben ikisinide sorunsuz indirdimy789çok teşekkürler... |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alternatif Sendspace Linki... Download MeditationCharming.mp3 from Sendspace.com - send big files the easy way |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 AM. |