Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

Mıknatıs Olma Meditasyonu

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Mıknatıs Olma Meditasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÖZEL BİR MEDİTASYON MIKNATIS OLMA MEDİTASYONU Şimdi ilk yapmanız gereken şey sessiz bir yerde oturun, arzu ederseniz gözlerinizi kapatın ve içinize yavaş yavaş yoğunlaşın. İstediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz. iyice içinize yoğunlaşın ve kendinizin bir mıknatıs gibi çok güçlü bir çekim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

Mıknatıs Olma Meditasyonu

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-04-2008, 09:14 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Mıknatıs Olma Meditasyonu

ÖZEL BİR MEDİTASYON MIKNATIS OLMA MEDİTASYONU

Şimdi ilk yapmanız gereken şey sessiz bir yerde oturun, arzu ederseniz gözlerinizi kapatın ve içinize yavaş yavaş yoğunlaşın. İstediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz. iyice içinize yoğunlaşın ve kendinizin bir mıknatıs gibi çok güçlü bir çekim gücüne sahip olduğunuzu düşünün. İsterseniz kendinizi mıknatıs olarak bile düşünebilirsiniz. Ama unutmayın ki bu mıknatıs metalleri kendine çekmiyor, bu mıknatıs kendine para, aşk, sevgi, araba, ev, şan, şöhret gibi şeyleri çekiyor…

Şimdi bir mıknatıs olduk. Bunu iyice bedenimizin her köşesinde hissedebiliyoruz. Şimdi dikkatinizi evrene - uzaya yöneltin ve istediğiniz şey orada boşlukta duruyor. O nu hızlı bir şekilde bir mıknatıs olarak kendinize çekin. Zaten zorlanmanıza gerek yok siz mıknatıs oldugunuz için bu işlem çok hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Bu konumuza bir örnekle devam edelim ve diyelimki bu istediğimiz sey 2007 model bir Volkswagen Passat araba. Şimdi evrende duran bu arabayı kendimize çektik ve bize yapıştı korkmayın onlar evrende dururken dunyadaki boyutlarında ve agırlıklarında değiller onlar orada mıknatısın çektiği bir iğne kadar olduklarını düşünebilirsiniz.

Arabayı kendinize çektikten sonra dikkatinizle dünyaya oldugunuz yere geri dönün oldugunuz yere geri dönünce o kendinize çektiğiniz lüx arabayı kapının önüne bırakın daha doğrusu park edin.

Şimdi o araba sizin bundan emin bir şekilde bunu hissedin hissedebilmeniz çok önemli bunu unutmayın. o arabayı aldıgınızda nekadar mutlu oldugunuzu düşünün. Ne muhteşem bir duygu değilmi. Şu anda bir lüx arabaya sahibiz. bunu tüm vucudumuzla hissediyoruz ve bize verdiği heyecanı o mutluluk çığlıklarını atıyoruz hatta yanımızdaki birine sarılıyoruz mutluluktan. bunları her bir hücrenizle hissedin ve yaşayın o anı.

Şimdi yavaşça gözlerinizi açın ve bu mutlulukla sanki arabanızı evin önüne park etmiş gibi kalkın perdeyi aralayın ve arabanızı park ettiğiniz yere bakın. Arabanızın orada oldugunu sizi beklediğini istediğiniz zaman ona binebileceğinizi bilin buna canı gönülden inanın.

Şimdi bir koltuğa oturun ve park ettiğiniz arabaya bindiğinizi düşünün tüm ayrıntılarada yer verin. arabaya oturun hayalinizle marş ı çevirin araba nekadar harika ve yeni bir kerede çalıştı zaten. camını indirin ve bir şehir turu atın tabii gaza basmayı unutmayın. şehir turu atarken size nekadar keyif verdiğini isteseniz havanıza hava kattıığını düşünün. bunu hissedin. istediğiniz kadar gezdikten sonrada geri gelin arabayı aynı yere park edin ve eve girin.

Burada yogun duyguları tam yaşarken gözlerinizi kapatın ve SAĞ YUMRUGUNUZU İYİCE SIKIN VE AKLINIZA İLK GELEN BİR SAYIYI VE RENGİ SÖYLEYİN SESLİ, BİR ŞEKİLDE BUNU EVREN DUYSUN. MESELA ” PEMBE, 6 ”

Gözlerinizi artık açabilirsiniz …. yaptığınız çekim yasası meditasyon tekniklerinden biriidr. Ve başarıyla sonuçlanmıştır.

Burada en dikkat ettiğimiz nokta verdiğimiz sayı ve renk kodlamasıdır. Normalde ben size bu meditasyonu 21 gün yapmanız gerektiğiniz söyliyecektim. Hiç sıkılmadan aynı heyecanı hissederek aynı şekilde.

Ama meditasyonumuzun en sonunda bir kodlama yaptık. Şimdi tek yapmanız gereken hergün gün içinde kendinizi en mutlu hissettiğiniz bir anda hemen gözlerinizi kapatıp YUMRUĞUNUZU SIKICA SIKIP ”PEMBE, 6 ” diyeceksiniz sadece bu bir kaç saniye sürer.Tabiiki bu renk ve sayı sadece bir örnektir siz o an içinizden gelen renk ve sayıyı söyleyeceksiniz ve o sizin kodunuz olacak. Bu kısacık yapacagınız hareketle beyninize yaptığınız meditasyonu ve o an hiisettiğiniz her şeyi hatırlatmış olacaksınız böylece hergün aynı yogun meditasyonu yapmak zorunda olmıyacaksınz.

Bu hareketi 21 gün boyunca günde en az bir kez en fazla 3 kez yapacaksınız. 21 gün sonra bu kodlama İçinizde tanınmış olacak ve artık arabanızı her an bekleyebilirsiniz. Kim bilir belkide evin önünde park ettiğiniz yerdedir. isterseniz bi perdeyi aralayıp bakabilirsiniz.

Bu meditasyonda istediğiniz şeyin nasıl olacağını onu nasıl alacagınızı hiç düşünmüyorsunuz sadece oldugunu ve o anki duygularınıza kanalize oluyorsunuz. nasıl alacagınızın onemi yok evren size en uygun sekilde onu size verecek. Bu sahip olmak istediğiniz şeyin oluşum aşaması sizin ne kadar iyi istediğinize nekadar güçlü bir mıknatıs olduguza bağlıdır.
UNUTMAYIN PERDEYİ AÇTIĞINIZDA ORADA DURUYOR OLABİLİR….

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-04-2008, 11:58 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 131
Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonbahar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu


Bu güzel paylasimin icin tesekkür cicek ellerine emegine saglik
sonbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2008, 12:12 AM   #3 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu

teşekkürler emeğine sağlık. okuyorken heyecana kapıldım mutlu oldum yani fakat kodlama olayı nlp tekniği gibime geldi doğrumudur?
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2008, 11:22 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu

güzel paylaşımdı teşekkürler
hangisini çeksem acaba heidi klum'ımı, tuğba özay'mı, selma hayek'mi yoksa hepsini mi dusun
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-06-2008, 03:34 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Su_Duru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 281
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Su_Duru will become famous soon enoughSu_Duru will become famous soon enough
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu

Cicek cok tesekkur ediyorum bu guzel paylasimin icin.. cok begendim ve hemen uygulamaya basladim...
__________________
Asalet boyda degil, soyda olmali
Incelik belde degil, dilde olmali
Dogruluk sözde degil,özde olmali
Güzellik yüzde degil, yürekte olmali
Su_Duru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-06-2008, 03:47 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu

süpermiş, cok beğendim. Oldukca da kolay görünüyor..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2008, 09:50 PM   #7 (permalink)
led
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
led is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu

sevgili çiçek1973 daha önce bir sayfada denk gelmişti senin vermiş olduğun bağları koparma meditasyonu onu tekrar nerden bulabilirim ..oldukça karışık şu forum konuları iç içe konular cevaplar v.s:)...geçmişle bağları koparma meditasyonu idi...
__________________
Kardeşim sen düşünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemik<br /><br />Gül düşünürsün, “Gülistan” olursun<br /><br />Diken düşünürsün, “Dikenlik” olursun.<br /><br />Mevlâna
led isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2008, 10:36 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 108
Tesekkür: 1
80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavifirca is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mıknatıs Olma Meditasyonu

Merhaba Cicek,
Miknatis meditasyonu cok güzel. Benim zaten 21 gün boyunca yapmam gereken bir listem var ama bu kodllamayi dahil etmemistim, bu saatten sonra mesela her madde icin ayri kodlama yada bütünü icin tek kodlama mi yapsam? bütünü icin tek kodlama bana daha kalici ve kolay gibi geliyor. Bu konuda bir önerin var mi?
mavifirca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2012, 12:50 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 534
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Mıknatıs Olma Meditasyonu

Süper bir meditasyon 3-4 gündür uyguluyorum:))
__________________
HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR
hatiicee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2012, 01:12 AM   #10 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Mıknatıs Olma Meditasyonu

Bence de muhteşem bir çalışma. Bugünden itibaren kendi niyetime göre şekillendirerek ben de uygulamaya başlıyorum.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mıknatıs Olma Meditasyonu

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Mıknatıs Olma Meditasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÖZEL BİR MEDİTASYON MIKNATIS OLMA MEDİTASYONU Şimdi ilk yapmanız gereken şey sessiz bir yerde oturun, arzu ederseniz gözlerinizi kapatın ve içinize yavaş yavaş yoğunlaşın. İstediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz. iyice içinize yoğunlaşın ve kendinizin bir mıknatıs gibi çok güçlü bir çekim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.