Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

ÇAKRA MEDİTASYONU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon ÇAKRA MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu meditasyon sadece yetişkin amaçlar içindir ve bir rehber olmasına niyet edilmiştir, kendi ihtiyaçlarınıza ve gereksinimlerinize uyması için meditasyonu değiştirebilirsiniz. Meditatif pozisyonda veya yere ya da yatağa yatar durumda kendinizi rahatlatın. Bedeninizi gevşetin. Yedi adet derin, yavaş nefes alıp verin, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

ÇAKRA MEDİTASYONU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-05-2011, 11:44 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart ÇAKRA MEDİTASYONU


Bu meditasyon sadece yetişkin amaçlar içindir ve bir rehber olmasına niyet edilmiştir, kendi ihtiyaçlarınıza ve gereksinimlerinize uyması için meditasyonu değiştirebilirsiniz.

Meditatif pozisyonda veya yere ya da yatağa yatar durumda kendinizi rahatlatın.

Bedeninizi gevşetin. Yedi adet derin, yavaş nefes alıp verin, havanın sadece akciğerlerinizde hareket etmediğini, ayrıca tüm bedeninizde dolaştığını hissedin.
Aldığınız her nefesle kendinizi toprağa sağlam şekilde köklenmiş bir ağaç olarak imgeleyin, nefes alırken, dünyanın enerjisini çekiyorsunuz, tüm yaşayan canlıların yaşamasını sağlayan enerji.

• Omurganızın dibindeki ilk çakraya odaklanın: Kök çakra... Kutsal Dünyadan bu çakraya Enerjiyi çekin. Çakrayı koyu kırmızı renkte bir tür tekerlek olarak imgeleyin. Dünyadan enerjiyi çekin ve enerjinin titreşimini hissedin. Tekerleğin saat yönünde döndüğünü imgeleyin. (Alternatif olarak çakrayı açan bir çiçek olarak imgeleyebilirsiniz.)

• Şimdi Dünyanın enerjisi ikinci çakranıza yükselsin, Sakral veya Cinsel çakra... Bu çakrayı güzel parlak turuncu renkte imgeleyin, çakranın enerjiyi emdiğini ve dönmeye başladığını veya çiçek açtığını imgeleyin.

• Bir sonraki çakraya gidin, Solar plexus... Bu alanı güzel enerji ile doldurun ve çakranın en güzel ve en parlak sarı renkte çiçek açtığını görün.

• Şimdi enerji Kalp çakrasını doldursun; kalp çakrasını en saf yeşil renkte çiçek açtığını imgeleyin. Bir süre enerjiyi hissedin, çakra tazelenirken sevgiyi hissedin.

• Hazır olduğunuzda boğaz çakrasına çıkın ve yaz günündeki güzel bir okyanusun rengine benzeyen saf mavi renkte çiçek açtığını veya çakranın döndüğünü imgeleyin.

• Dünyanın enerjisi üçüncü göz çakrasına çıksın, enerji bu çakrayı canlandırırken karıncalanmayı hissedin, koyu indigo renkte çiçek açtığını imgeleyin.

• Son olarak Kutsal Dünya enerjisi taç çakranıza yükselsin, karıncalanmayı hissedin ve güzel mor ve menekşe renkte çiçek açtığını imgeleyin, şimdi evrenden saf beyaz ışığı çekin, siz evren ile, çevrenizle birsiniz, evrensel enerjiyi aşağıya çakralarınıza çekin, çakraların renklerini yoğunlaştırın, enerjiyi hissedin… Sevgi dolu ışığı ve canlandırıcı enerjiyi hissedin.

Şimdi saf ışığın yüksek seviyesi ile rezonansta olduğunuzdan, bu anda sizinle birlikte olması için Rehber Varlıklarınızı ve Yüksek benliğinizi davet edin… Size yakın olmalarını ve inisiyasyonunuza katılmalarını, serbestçe nasıl bağlanacağınızı size göstermelerini isteyin, saf şifa verici enerjilerini sizinle paylaşmalarını isteyin. Enerjiyi çekmek için pozitif bir onaylama yapın ve enerjinin sizi yıkadığını, iyileştirdiğini ve doldurduğunu hissedin. Şimdi onlar eşzamanlı olarak etrafınıza gerekli olan korumayı yerleştiriyorlar. Sonra bir süre enerjiyi hissedin….

Bu meditasyonu dilediğiniz her zaman, gevşemek, rehberlerinizden uygun yardımları almak veya sadece dinginleşmek için yapabilirsiniz.

Meditasyonun bu bölümünde, günde bir kaç kez mutlaka deneyimlemeniz gereken şükran hissi ve esriklik (vecd) duygusunu üretebilmeniz için bir çalışma sunulmuştur.

Kalbe odaklanmak, esriklik (vecd) duygusu üretimi hakkında konuştuğumuzda, kalp çakrasından söz etmiyoruz, fiziksel kalpten, kalp kasının kendisinden söz ediyoruz.

Bu teknik şükran veya takdir duygusuyla birlikte odağınızı veya dikkatinizi kapsar.

Dikkatinizi kalbe odaklar odaklamaz, bir süptil enerji akışını farkedebilirsiniz. Ruhsal bakış açısıyla dikkatinizin odağı, bir enerji vorteksinin merkezi noktası gibi işler. Bu özellikle fiziksel bedeninizde ve bedeninizi çevreleyen alanda hissedilir.

Bilincin esriklik (vecd) hallerinin üretilmesi önemli bir tekamül katalizörüdür. Gününüz boyunca esriklik halleri yaratmayı öğrenmenizi mutlaka öneririz.

Birçoğunuz için, günlük yaşamınızın bu tür hallerin geliştirilmesi için olanak sağlamadığı bir gerçektir ama gün boyunca bu halleri en azından bir kaç dakika elde etme uygulaması yapabileceğiniz zamanlar bulmanızı tavsiye ediyoruz. Esriklik içinde geçirilen kısa bir zaman süresi, hiç olmamasından daha iyidir.

Bu uygulama bilinçli bir varlık olan Dünya ile ve galaksimizde akan katalizör tekamülün armonik dalgaları ile bir armonik veya ilişki oluşturur.

Bu teknikte dikkatinizi fiziksel kalbe odaklarsınız. Dikkatinizi bu bölgeye odaklarken, takdir veya şükran duygusu üretirsiniz. Bu takdir veya şükran düşüncesi değildir ‘‘duygunun kendisidir.’’ Bu yöntemde düşünce esriklik üretmek için gerekli olan süptil enerjileri aktive etmez ‘‘sadece hissetmek içinizde enerji vortekslerini aktive edebilir’’.

Fiziksel kalbe odaklanırken ve takdir veya şükran hissi üretirken, tüm bedeninizi kuşatmak için fiziksel kalpten dışarıya doğru yayılan kalbin manyetik alaları tarafından taşınan enerjinin dalga formu bedeninizde akmaya başlar. Bedeninizde enerji akışı başlarken, esriklik kendiliğinden ortaya çıkar 'hücresel esriklik'.

Bu teknikle deneyler yapın. Kalbinize odaklanırken ve takdir ve şükran hislerini üretirken bedeninizde nelerin gerçekleştiğini duyumsayın. Bedeninizin trilyonlarca hücresi takdir veya şükranın bu düzenli enerjisini alırken, hücresel seviyede gerçekleşen şeyleri fiziksel olarak hissedin.

Yukarıda tanımlandığı gibi esriklik yaratma yeteneğini oluşturduğunuzda ve her arzu ettiğinizde esriklik üretebildiğinizde, bazılarının süptil enerji bedeni dediği enerji alanınız ile deneylere başlayın.

Örneğin niyetlerinizi hayata geçirebilmek için ettiğiniz duaları bu esriklik içindeyken tekrarlayın veya rehberlerinizden sizin için uygun çözümleri ve bilgeliği vermelerini dileyin.

Bu yöntemle çalışmada, dikkatiniz kalpte, şükran ve takdir hisleri üretmededir. Ve bedeninizde esrikliğin yükselmeye başladığını hissettiğiniz zaman dikkatinizi bedeninizin etrafındaki alana yönlendirin. Bu enerji alanı durugörüyle görüldüğünde ışıltılı bir yumurtaya çok benzerdir. Bu ışıltılı yumurta şeklinin geniş bölümü omuzlar etrafındadır ve daha dar kısmı ayaklar etrafındadır. Bu alanın merkezi boyunca işleyen merkezi bir hat veya eksen vardır ve bu fiziksel bedeninizin emrkezi boyunca da işler, başın tepesinden aşağıya apış arasına kadar. Bu hat süptil enerji bedenini oluşturan manyetik alanın merkezi eksenidir. Bu beden veya alan başın bir kaç santim üzerine ve ayakların birkaç santim altına uzanır. Bazı yüksek derecede enerji yüklü hallerde, eksen ve süptil enerji bedeni bunun çok ötesine genişleyebilir.

Dikkatinizi bu merkezi eksene ve bedeniniz çevreleyen alana yönlendirerek, esrikliğin fiziksel bedeninizden enerji alanına geçmesini sağlarsınız. Bu çok pozitifir ve sizi galaksinizde akan hizalanmış tekamül dalga formları ile rezonansa sokan güçlü armonik modeller yaratır.

Bu tekniğin güçlerini küçümsemeyin. Çok basittir, derin ve etkilidir. Sizi rezonans ve titreşimin yüksek haline sokar. Dünyamızın şu anda deneyimlemekte olduğu ve deneyimlemeye devam edeceği enerji portalları ve dönüştürücü enerjilerden geçmek için bu çok önemlidir.

Doğamız ve kaderimizle ilgili almamız gerekn bilgiler bizler esriklik halinde olmadıkça yeterince anlaşılamayacaktır.

Bunun nedeni bilincin referans noktasının sadece inanç tarafından değil, kişinin duygusal armonikleri tarafından da oluşturulmasıdır. Ve esriklik halinde olmadan bu anlatmakta olduklarınızı direkt olarak algılama yeteneğine sahip olmayan kör bir insana güneşin doğuşunu anlatmaya çalışmamıza benzeyecektir. Böyle bir insan için tanımladığınız, inancın oluşturduğu bir dünya olurdu. Ama bu insan aniden görebilseydi, güneşi direkt olarak hissedebilirdi ve tanımladığınız dünyanın doğru olduğunu onaylardı.

Ve bir zamanlar söylence aleminde olduğu varsayılan şey, şimdi gerçek olarak görülecekitir.

Evet sevgililer,

Bizler geleceğimizi ve gelecek olan nesillerin geleceğini yaratmanın ortasında bulunan yaratıcı varlıklarız. Kalbimizde gizemlerin gizeminin anahtarını taşıyoruz. Ve bu gizemin eşiği, açılışı esrikliğe girme kapasitemiz ile ilgilidir. Cesur olalım ve yolumuzu, var olmanın bu yükseltilmiş haline yükselmenin yolunu bulalım. Ancak esrikliğin yolun sonu olmadığını bilelim. SADECE BAŞLANGIÇTIR.

Yapabildiğiniz her zaman esrikliğe girin. Bunu yaptığınız zaman, insanlığa hizmet etmiş olan ve hizmet etmekte olan yükselmiş varlıklar ve üstadlar ile birliğe (duygu ortaklığına) girdiğimizi bilin. Bunu yaptığınızda, kendi Benliğiniz ile birliğe girdiğinizi bilin.

Alıntıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ÇAKRA MEDİTASYONU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon ÇAKRA MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu meditasyon sadece yetişkin amaçlar içindir ve bir rehber olmasına niyet edilmiştir, kendi ihtiyaçlarınıza ve gereksinimlerinize uyması için meditasyonu değiştirebilirsiniz. Meditatif pozisyonda veya yere ya da yatağa yatar durumda kendinizi rahatlatın. Bedeninizi gevşetin. Yedi adet derin, yavaş nefes alıp verin, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.