Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

yoğunlaşın ve tüm enerji merkezlerinizi açın

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon yoğunlaşın ve tüm enerji merkezlerinizi açın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yogunlasma günümüzde büün dünyada 7'den 70'e pek çok kisi tarafindan bilinen,kabul edilen tecrübeler isiginda uygulanmaktadir. Yogunlasma, bütün temel enerji merkezlerini açmak, harekete geçirmek ve uyanik olmak amacini tasir.Yogunlasmanin beden ve beyin üzerinde rahatlatici etkilerinin oldugu denenmis ve faydalari görülmüstür. Yogunlasmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

yoğunlaşın ve tüm enerji merkezlerinizi açın

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-11-2008, 07:18 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart yoğunlaşın ve tüm enerji merkezlerinizi açın

Yogunlasma günümüzde büün dünyada 7'den 70'e pek çok kisi tarafindan bilinen,kabul edilen tecrübeler isiginda uygulanmaktadir.
Yogunlasma, bütün temel enerji merkezlerini açmak, harekete geçirmek ve uyanik olmak amacini tasir.Yogunlasmanin beden ve beyin üzerinde rahatlatici etkilerinin oldugu denenmis ve faydalari görülmüstür.
Yogunlasmadan sonra sinir sistemi gerginlikten kurtulup daha dengeli olur, zor durumlarin üstesinden gelme yetenegi gelisir,beden ve beyinde enerji artar, insanin bilinci berraklasir.
Düzenli olarak yogunlasma uygulayan kisi; gereken uyku süresini kisaltir, kolayca uyur,uykudan yorulmus olarak degil, daha dinlenmis olarak kalkar.
Yogunlasmadan sonra kaslarda da rahatlama, gevseme, insanda hafiflik ve canlilik hali görülür.
Yogunlasma yapan insanin kendisi ile olan iliskisi kolaylasir.Insanda sevgi ve sefkat duygulari yeserir.Kisi daha mutlu, sevgi dolu olur.

Yogunlasma Uygulamasi;
1)Yogunlasma yapacaginiz yer, ses, hareket, isik, insanlar gibi dikkatinizi dagitabilecek seylerden uzak bir ortam olmalidir.
2)Yogunlasma yapilirken fiziksel ve zihinsel rahatlik
3)Dengeli, dik ve rahat bir oturma sekli
4)Sessiz, yavas, yumusak ve düzenli bir soluk alis-verisi olmalidir.
5)Dikkatin üstüne toplanacagi bir yogunlasma objesi ve uyaricisi bulunmalidir.
6)Beyinde bedenin ruhla bütünlesmesine yol açilmasi saglanmalidir.

Yogunlasmanin Zamani;
Yogunlasmadan en iyi sonucu almak için günde bir ya da iki defa yapmak uygundur.Ancak yemekten sonra yogunlasma yapilmamalidir.
Kahvaltidan ve aksam yemeginden önce yapilan yogunlasma daha faydalidir.Iki yogunlasma arasinda en az 6 saat ara verilmelidir.
Yogunlasma günde bir defa yapiliyorsa, sabah kahvaltidan önce yapilmalidir.

Yogunlasmanin Süresi;
Eger normal ve hareketli bir hayatiniz varsa, 20 dakikalik bir yogunlasma süresi yeterli olabilir.
Yogunlasma bittikten sonra gözleri açip birkaç dakika oturduktan sonra kalkilmali, rahatlama ve gevseme gözleri açtiktan sonra da bir süre sürdürülmelidir.
Asirlar öncesinin “ibadeti” olarak da algilanabilen “yogunlasma” “kozmik bilinç” le yapildiginda, bunun “Yaratici”dan bir talep oldugu ve bu talebe ancak O’nun cevap verebilecegi ve O’nun huzurunda oldugu düsüncesiyle uygulanmasi halinde sizleri ötelere tasiyacaktir.Ve O’nunla yakinlasmaniza, baglanti kurmaniza, hatta konusmaniza yardimci olabilecektir.

Yogunlasmada Oturus Sekilleri;
Türk Oturusu
Yogunlasmada oturus sekli olarak çok eski zamanlardan beri bagdas kurup oturmak çok kullanilan bir oturus seklidir.Orta Asya’da bir “töre” olan bu oturus bütün dünyaca “Türk Oturusu-Durusu” olarak yillardir yasamakta hatta ABD’deki, asli Türk olan Orta Asya’dan Bering Bogazi araciligiyla geçerek Amerika’nin ilk sahibi olan ve gerçek “Indian”, “kizilderililer”bu oturusuyla tanitilmaktadir.
Yogunlasma yaparken dik oturus sekli, bedenle bilinç arasinda iyi bir iletisim kurmayi saglar.

Dik Oturus;
Eger bagdas kurarak yani kolay oturus pozisyonunda rahat edemiyorsaniz Dik oturusu uygulamak daha uygundur.Fakat zaman zaman bagdas kurarak alistirma egzersizleri yapabilirsiniz.
Bu oturus, bir sandalyede dik olarak oturus seklidir.
Sandalyeye denge noktasi bulunarak ve denge saglanarak sikica oturulur.Sonra parmaklar çekilerek sol elin altina konulur.Bundaki amaç, aktif olan sag elin sol eli itmesiyle saglanan emniyet duygusudur.
Sandalyeye oturduktan sonra sirt dik tutulmali, bas omuzlarla ayni çizgide olmalidir, çene boynun ön yüzü ile dik açi olusturmalidir.Bu pozisyonda solunum dogal olarak karindan yapilir.
Bu oturus bir düsüncede yogunlasip ötelere ulasmanizi saglar ve her yas için tavsiye edilir.

Kolay Oturus;
Ayak bilekleri çaprazlanir, dizler zorlanmadan yere yaklastirilir, bagdas kurup oturulur.Sirt dik, bas omuzlarla ayni çizgide, çene boynun ön yüzü ile dik açi olusturacak sekildedir.
Eller kavusturulur, bas parmaklar birlestirilerek kucaga konur veya elin bileginin arka yüzü sag dize, sol elin arka yüzü sol dize gelecek sekilde konur.
Solunum, karindan ve düzenli bir sekilde olmalidir.Ayak bilekleri çaprazlanir, bazen sag solun, bazen de sol sagin üzerine gelecek sekilde degistirilir.

Japon Oturusu;
Yerde, dizler bitisik, sirt dik, topuklar üzerine oturulur.Sag el ayasi sag bacaga, sol el ayasi sol bacaga yerlestirilir ya da kucakta kavusturulur.Serbestçe burundan ve karindan solunum yapilir.

Kusursuz Oturus;
Yere oturulur, sol bacak bükülür,diz kavranir, topuk apis arasina dayanacak sekilde çekilir.Sonra sag bacak bükülür, sag ayagin topugu kasik kemigine dayanir.Siki oturulur, kalçalar ve dizler yere dokunmalidir.Bas ve boyun omurga ile ayni çizgide tutulmalidir.Burundan ve karindan soluk alinmalidir.

Eller, sol bilegin sirti sol, sag bilegin sirti da sag dize gelecek sekilde dayanir.Bas parmak ve isaret parmaklarinin uçlari daire olusturacak sekilde birbirine dokundurulmalidir.Diger parmaklar açik olarak yan yana tutulur.Acaba bu elin bu kadar tarif edilisi; sizce nedendir.Yoksa bir mesaj mi verilmek isteniyor.Bin yillardir...
Bacaklar da bazen sol sagin, bazen de sag solun üstüne gelecek sekilde çaprazlanmalidir.
Bedendeki enerji dügümlerimizin iyi uyarildigi oturustur.

Lotus Oturusu;
Sag ayak tabani yukari bakar, sol bacak sol ayak tabani yukarida kalacak sekilde sag bacak üzerine koyulur.Her iki diz yere degmelidir.Karin gevsek tutularak karindan solunum kolayligi saglanir.El bilekleri kavusturularak kucaga ve diz üstlerine açik halde konabilir.Yogunlasmada sirt her zaman dik tutulmali, kafa ileri bakmalidir.Kulak omuzlarla burun göbekle ayni hizada olmalidir..
Fiziki bedenle ruhi bedeni en iyi birlestiren ve insani ötelere tasiyabilecek boyutu vardir.

Yari Lotus Oturusu;
Bir ayak yukari dönük olarak diger bacak üzerine konur.Önce diger bacak kivrilir, ayak karsi üst bacagin köküne ya da apis arasina dayanir.Iki diz yere degmelidir.Sirt dik tutulur.
burundan soluk alinir.Bacaklar bazen bir bacak, bazen diger bacak üste gelecek sekilde degistirilebilir.

Mistik Yogunlasma;
Pek çok inançlarda “dua” bir yogunlasma araci gibi kullanilmis ve asrimizin problemli bu günlerinde giderek müracaat edilen bir yol olmustur.
Burada “dua”yi anlatirken “dua”nin ibadetin bir parçasi, yogunlasmanin ise ibadetten farkli bir boyut oldugunu belirtmek isteriz.
Yapilan arastirmalarda hakikaten de “dua” insan saglamliginda en önemli bir faktör olarak kabul görmüstür ve görmektedir.Bununla ilgili psikiyatri ve rehabilitasyon merkezlerinde yapilan arastirmalarda da, hastalarin; iyilesmelerine “inanmalari”nin seviyesine göre iyilesmelerinin kolaylasigi kesin olarak kabul görmüstür.
“Dua”yi bir ibadet gibi kabul edenler, aslinda kendi aczlerini ifade ve ilan ederler.Çocugun elinin yetismedigi bir seyi anne ve babasindan aglayarak bir nevi dua gibi istemesi, onun aczini gösterdigi gibi hasta dedigimiz insanlar da acizliklerini “dua” ile ilan eder, ilahi güçten ve Yaratici’dan medet umarlar.Ise bu da bizi bir hakikate götürür.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


yoğunlaşın ve tüm enerji merkezlerinizi açın

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon yoğunlaşın ve tüm enerji merkezlerinizi açın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yogunlasma günümüzde büün dünyada 7'den 70'e pek çok kisi tarafindan bilinen,kabul edilen tecrübeler isiginda uygulanmaktadir. Yogunlasma, bütün temel enerji merkezlerini açmak, harekete geçirmek ve uyanik olmak amacini tasir.Yogunlasmanin beden ve beyin üzerinde rahatlatici etkilerinin oldugu denenmis ve faydalari görülmüstür. Yogunlasmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.