Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Mantıklı Harcama

Uyarılar

ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Mantıklı Harcama ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Araçların Seçiminde Dikkat Edilecek Faktörler: Kullanma kolaylığı: Bazı araçları kullanarak yapılan işlem daha iyi sonuç alınmasına rağmen bu araçların kullanılmaya hazırlanmaları, parçalarının birbirine takılması, temizlenmesi ve bakımı fazla zaman ve enerji tüketimini gerektirir ki bu gibi araçları satın almayınız. Temizleme ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mantıklı Harcama telkin cd indir izle İstanbul Mantıklı Harcama nerededir kimdir Mantıklı Harcama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mantıklı Harcama hipnoz Mantıklı Harcama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mantıklı Harcama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mantıklı Harcama kuantum düşünce kitap haberi

ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-11-2007, 03:35 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Araçların Seçiminde Dikkat Edilecek Faktörler:

Kullanma kolaylığı:Bazı araçları kullanarak yapılan işlem daha iyi sonuç alınmasına rağmen bu araçların kullanılmaya hazırlanmaları, parçalarının birbirine takılması, temizlenmesi ve bakımı fazla zaman ve enerji tüketimini gerektirir ki bu gibi araçları satın almayınız.

Temizleme kolaylığı: Araçların temizlenmesi kolay olmalıdır. Yapımında kullanılan malzemenin kolay temizlenebilir olması, kir tutacak girinti ve çıkıntılarını fazla olmaması ve özellikle mutfakta kullanılacak araçların yıkanmasının kolay olması gerekir.

Garantisinin olması: Bir araç satın alınırken dikkat edilecek en önemli hususlardan biri de garanti belgesinin olup olamadığıdır. Araç alınırken ne tür garantiler verildiği ve garantinin süresi incelenmelidir. Ayrıca tanınmış ve güvenilir bir üretici tarafından yapılmış olması ve aracın güvenilir bir firmadan alınması önemli bir faktördür. Tüketicinin sorumluluğu ise , araçla birlikte verilen kullanma kılavuzunda yer alan tavsiyeleri dikkatle uygulamak ve aracı hangi amaç için yapılmışsa o iş için kullanmak, üretici tarafından yapılan açıklamalara uygun olarak bakımını yapmaktır. Bunlara dikkat ettiğinizde gerekli onarım ve bakım işlemi de kendiliğinden aşılmış olur.

Yedek parça: Bir araç satın alırken yedek parçasının piyasada bulunup bulunmadığını da kontrol ediniz ve yedek parçasını kolaylıkla bulunamayacak araçları satın almayınız.

Emniyetli olma: Özellikle elektrikli ısıtıcı ve soğutucu araçlarda üzerinde dikkatle durulması gereken bir konu aracın emniyetli olmasıdır. Bu tür araçlar üzerinde TSE damgası bulunması aracın seçiminde bir tercih sebebi olmalıdır.

Fiyat : Bugün piyasada aynı işlemi yapan çok sayıda araç vardır. Bunlar; fiyat ve özellik bakımından çeşitlilik gösterir. Aracın ilaveleri arttıkça fiyatı da yükselir. Aynı işi yapan çeşitli araçların özellik ve fiyatlarını dikkatlice kontrol ediniz. Çünkü kullanılmayacak bir özelliği için bir araca fazla fiyat ödemek akılcı bir davranış değildir.

Bakım ve onarım : Elektrikli ve elektronik araçlar için yapılan harcamalar aracın satın alındığı gün sona ermez. Bütün araçların zaman zaman onarılmaları ve belirli bir süre sonunda yerine yenilerinin alınması gerekir. Bu bakımdan sağlam araç almak kadar, aracın nasıl kullanılacağını bilmek de onun ömrünü artıracağından, satın alma prensiplerinin yanı sıra, aracın bakım ve kullanımını da bilmek gerekir. Bunun için de araçla birlikte verilen tanıtım kitapçığını dikkatle okuyunuz.

Arıza ve tamir: Yeni aldığımız elektrikli/elektronik bir araç çalışmazsa , öncelikle kullanma talimatına uygun olarak kurup kurmadığınızı yeniden gözden geçiriniz, şayet emin değilseniz yetkili servise müracaat ediniz. Eğer, araç garanti süresi içinde arızalanırsa, yetkili servis tarafından ücretsiz tamir ve bakımını yaptırma hakkına sahipsiniz. Bunun için sizden parça parası işçilik ve nakliye gibi herhangi bir ücret talep edilemez. Tamirin en geç 30 iş gününde yapılması gerekir. Azami tamir süresinin geçirilmesi, aynı arızanın garanti süresi içinde ikiden fazla ortaya çıkması veya yine garanti süresi içinde değişik yerlerden dört defadan fazla arızalanması durumunda aracın bir başkasıyla değiştirilmesini talep etme hakkınız olduğunu unutmayınız.



Araçları satın almadan önce ;

Elektrik ve elektronik araçlar, teknolojik gelişmelere bağlı olarak sürekli gelişmekte ve her geçen gün piyasaya yeni teknolojilere dayalı ürünler sunulmaktadır. Bu nedenle aynı işi gören farklı marka ve çeşitteki araçları inceleyiniz, satın alınacak araç hakkında bilgi toplayınız. Bunun için en doğru yol bütün piyasayı gezip, mevcut araçları incelemek, hangisinin ihtiyaca uygun olduğunu anlamaktır. İhtiyacınızı karşılamayan bir araç işinize yaramayacağı gibi ihtiyacınızdan fazla özelliklere sahip olan bir araç için ödenen fazla para da kayıptır.

Aracın işleyiş tarzını, fiyatını, büyüklüğünü, sağladığı kolaylıkları, sağlamlığını ve dayanıklılık süresini inceleyeniz. Ayrıca bu aracı kullanan çeşitli kişilere sormak ve bir fikir edinmekte de yarar vardır.

Aracın servis kolaylıkları, fiyatı, eve yerleştirmek için harcanacak para miktarını satıcıdan öğreniniz.



Ev araçlarını satın alırken;


1. Aracın emniyetli olup olmadığını

2. Satın almaktaki gayeye uygun olup olmadığını

3. Aracın kullanılma kolaylığını

4. Aracın evde kaplayacağı alanı

5. Aracın bakım ve temizliğini

6. Aracın modelini

7. Aracın dayanıklılığını

8. İmal eden veya satan firmanın güvenilir olup olmamasını

9. Elektrikle çalışan küçük araçları satın almadan önce çalışıp çalışmadığını

10. Araca gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını, ilave parçaları varsa gerekli olup olmadığını

11. Araca verilen garanti süresini KONTROL EDİNİZ ve aracı bu hususlara dikkat ederek alınız.
Alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 08:12 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

evett işde en hasas oldugum alışveriş türü inanılmaz dikkatimi çekiyo böle şeyler gidip dünyanın parasını sayıyorum 2 gün sonra yenisi çıkıyor elimdeni ne yapayım die kara kara düşünmeye baslıyorum atakan bunun için bir telkin yokmu?
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Mantıklı Harcama ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK ARAÇLARI SEÇME VE SATIN ALMADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Araçların Seçiminde Dikkat Edilecek Faktörler: Kullanma kolaylığı: Bazı araçları kullanarak yapılan işlem daha iyi sonuç alınmasına rağmen bu araçların kullanılmaya hazırlanmaları, parçalarının birbirine takılması, temizlenmesi ve bakımı fazla zaman ve enerji tüketimini gerektirir ki bu gibi araçları satın almayınız. Temizleme ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mantıklı Harcama telkin cd indir izle İstanbul Mantıklı Harcama nerededir kimdir Mantıklı Harcama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mantıklı Harcama hipnoz Mantıklı Harcama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mantıklı Harcama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mantıklı Harcama kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.