Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Makaleler

Uyarılar

Makaleler tarih makaleler, bilimsel makaleler, sosyal makaleler, yazılar makaleler, türkçe makaleler, tarihi makaleler, eğitim makaleler, tüm makaleler, makale, makaleler nedir, bilgi makaleler, yeni makaleler, bilim makaleler, bilgisayar makaleler, ekonomi makaleler, matematik makaleler, ingilizce makaleler, iletişim makaleler, makaleler, atatürk makaleler, sanat makaleler, türkiye makaleler, google makaleler, makaleler pdf, son makaleler

HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

Serbest Kürsü ve Makaleler HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İşte Hayatınıza Mucizeleri Çağırmanın Bilimsel Yolu Sonuçları görünce kendiniz bile şaşıracaksınız. Önce boş bir kağıt ve kalem alın. Kalemi dominant elinze alarak cevabını bilmke istediğiniz soruları yazın. Ancak bunu yaparken dominant olan elinizi kullanmanız önemli. Yani sağ elinizi kullanıyorsanız, sağ ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-07-2010, 11:00 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???




İşte Hayatınıza Mucizeleri Çağırmanın Bilimsel Yolu



Sonuçları görünce kendiniz bile şaşıracaksınız.


Önce boş bir kağıt ve kalem alın. Kalemi dominant elinze alarak cevabını bilmke istediğiniz soruları yazın. Ancak bunu yaparken dominant olan elinizi kullanmanız önemli. Yani sağ elinizi kullanıyorsanız, sağ elinizle, solak iseniz sol elinizle yazmalısınız.

Kendinize soracağınız sorular şöyle olsun:

Neler hissediyorsun?
Neye ihtiyacın var?
Hayattan ne istiyorsun?

Bu ve benzer soruları yazdıktan sonra kalemi diğer elinize alın ve cevapları diğer elinizle yazmaya çalışın. Kargacık burgacık olması hiç önemli değil.


Beyniniz alışık olmadığı elinizi kullanmaya çalışmakla o kadar meşgul olacak ki, o güne kadar kendi kendinize hiç söyleyemediğiniz şeyleri bulacaksınız o kağıtta.


Yazmaya devam edin. Sonra yazdıklarınızı okuyun, gerçekleşmesinin imkansız olduğuna inandığınız hayallerinizi, kargacık burgacık yazılarınızın arasında bulacaksınız. Bugüne kadar kendinize itiraf bile edemediğiniz arzular ve geleceğe dair önsezilerinizi kargacık burgacık yazılarınızın arasında görünce şaşıracaksınız.


Kalbinizden gelecek sesi duymaya çalışın.


İkinci olarak kendinize sakin ve sessiz bir ortam yaratın. Rahat bir koltuğa yerleşin ve gözlerinizi kapayın. Tarihin değişmiş olduğunu hayal edin. Aynı ayın aynı günündesiniz ama tarih 2011, 2012 veya 2020. Seçtiğiniz yılda kaç yaşında olacağınızı hayal edin. En yakın arkadaşlarınız kaç yaşında? Çocuklarınız, eşiniz kaç yaşındalar, neredeler? Hayal ettiğiniz tarihi iyice benimsemeye çalışın. Gözlerinizi kapalı tutarak, yüksek sesle içinde bulunduğunuz şartları tasvir edin. Neredesiniz? Dış görünüşünüz nasıl? Bulunduğunuz ortam sıcak mı soğuk mu?
Şimdi içinde bulunduğunuz durumu bozmadan hayatınızı tasvir edin. Hayatınızdaki en önemli şey ne? Neyle meşgul oluyorsunuz? Yanınızda kimler var?



Bu deneyimi yaşarken lütfen hayal kurup bazı şeyleri uydurmaya çalışmayın!!! Burada önemli olan hayal gücünüzü zorlamak değil, bilinçaltınızı serbest bırakıp geleceğinizi dışarıdan bir film gibi izlemeye çalışmak. Siz geleceğinizi kurgulamaya çalışmayın, bırakın görüntüler kendiliğinden belirsin.


Eğer ilk denemede hayatınız gözünüzün önünde belirmezse ümitsizliğe kapılmayın. GİA’larınız sizden saklanabilirler. Ama merak etmeyin,siz bir kere çağırdıktan sonra bilinçaltınız, gelecekle ilgili ‘’olanaksız görülen ama gerçekleşecek’’ hayallerinizi size gösterecektir. Belki dişinizi fırçalarken, belki araba kullanırken, ama mutlaka gösterecektir.


Olanaksız görülen ama gerçekleşecek olan hayallerinizle ilgili önseziler, diğer düşüncelerden farklıdır. Öncelikle onun ‘’si uydurmazsınız’’, onlar adeta dışarıdan bir yerden gelir gibi beyninizin içinde beliriverirler. Duyduğunuz ses kendinize ait değildir sanki. Ve o ana, fiziksel tepkiler eşlik eder, kan basıncınız yükselir, ani bir heyecan duyarsınız. Kalbiniz çarpmaya başlar. Yüreğiniz sizden önce kaderini tanımıştır.



Üçüncü olarak gerçekleşmesini istediğiniz arzularınızı bir kağıda yazın. Ama tüm detaylarıyla yazmanız önemlidir. Çünkü yazma eylemini beynimiz emir olarak algılar ve çevrenizde sizi amacınıza ulaştırabilecek detayları algılamaya başlar. Hayallerinizi ve gerçekleşmesi imkansız görünen amaçlarınızı yazmaya başladığınız zaman beyniniz sizi ona ulaştıracak fırsatları bir olta gibi yakalamaya başlar. Aksi halde bu fırsatların kapınızı çaldığını fark edemeyebilirsiniz. Bazen de zihniniz siz farkına varmadan sizi dilediğiniz yöne doğru yöneltir. Kimi zaman bir davranışı niye yaptığınızı ya da bir kararı neden aldığınızı bilemezsiniz. İşte o zaman bilin ki bilinçaltınız devrededir.


THE OPRAH MAGAZİNE ,Ey.2002






 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2010, 11:06 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 106
Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lorennao7 is on a distinguished road
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

Çok hoş görünüyor kısa zamanda denicem :D
__________________
Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir..

Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.

Daha iyi, iyinin düşmanıdır.

William Shakespeare.
Lorennao7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2010, 11:34 PM   #3 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

hımmm yazma eylemi zaten çok önemli hemen bilinç vurur tanımazsın bile kendini..ama sol elle yazmak ...denemek güzel bir deneyim olacak..yaznlız geçmiş hakkında plan kuracak hesap yapacak halde değilim..yarınım nasıl olacak 2011 nerede olacağım düşünecek halde değilim.çünkü geçen sene şuanki halimi düşünemiyordum..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 12:16 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
pff_xP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 102
Tesekkür: 63
80 Mesajinıza toplam 247 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pff_xP will become famous soon enoughpff_xP will become famous soon enough
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

yaptım :)) teşekkürler umarım gerçekleşir
__________________
sshhh
---->KendimiSeviyorum
pff_xP isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 01:20 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

guzel bi uykudan snra uyanp yapacagm ilk is ! :-)
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 10:35 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 58
Tesekkür: 262
53 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
roseone is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

harfi harfie ne yaıyorsa denedim m7uhteşemsin yaaaaaaaaaa :) heleki hayalimi istedigimi yazarken öyle kapıldımki öyle yaşadımki o anı mutlulugu bunu hiçbir cümleyle kelimeyle anlatamam yemin olsun! inanılmaz gaza geldim Allah Allah die die koşasım uçasım var hatta :))) TEŞEKKÜRLER minnetarım bu duyguları yaşamama vesile oldugunuz için ve hayalimi ince ayrıntısına kadar yaşayarak yazmama vesile oldugunuz için çok teşekkür ederim. :))))))
roseone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 10:52 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 202
Tesekkür: 170
166 Mesajinıza toplam 450 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
7tepe will become famous soon enough7tepe will become famous soon enough
Thumbs up Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

Filiz gülşah abla mükkemmel bir yazı koymuşsun yine,ellerine sağlık,saol varol


heycanlandım hemen yapmak istiyorum bunu
7tepe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 11:16 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
mai-krizantem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 102
Tesekkür: 165
52 Mesajinıza toplam 120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mai-krizantem will become famous soon enoughmai-krizantem will become famous soon enough
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

Gerçekten çok güzel ben de hemen denemek istiyorum,emeğinize sağlık teşekkürler
mai-krizantem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 11:45 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
sevgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 42
Tesekkür: 295
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevgili is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

sadece birincisini yapsak olurmu üçünüde yapıncamı gerçekleşiyor?Biraz saçma soru oldu sanki..teşekkür ederim..
__________________
SEN BAŞKA BİR BENSİN.
sevgili isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ???

Serbest Kürsü ve Makaleler HAYATINIZDA MUCİZELER OLSUN İSTER MİSİNİZ??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İşte Hayatınıza Mucizeleri Çağırmanın Bilimsel Yolu Sonuçları görünce kendiniz bile şaşıracaksınız. Önce boş bir kağıt ve kalem alın. Kalemi dominant elinze alarak cevabını bilmke istediğiniz soruları yazın. Ancak bunu yaparken dominant olan elinizi kullanmanız önemli. Yani sağ elinizi kullanıyorsanız, sağ ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.