| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Makaleler PROBLEM DEDİKLERİMİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anlamıyorsa, demek ki seni şimdilik haketmiyor. Belki biraz kendini çekersen o insandan,o da bir şeyleri farketmeye başlar. Hiçbir şey kolay olmuyor.Hayatta her zaman şahane tecrübeler yaşamıyoruz.Kaldı ki sancılılar daha da büyütücü oluyor. Üstelik çok ciddi bir gösterge yaşanan olumsuzluklar. Kendini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Anlamıyorsa, demek ki seni şimdilik haketmiyor. Belki biraz kendini çekersen o insandan,o da bir şeyleri farketmeye başlar. Hiçbir şey kolay olmuyor.Hayatta her zaman şahane tecrübeler yaşamıyoruz.Kaldı ki sancılılar daha da büyütücü oluyor. Üstelik çok ciddi bir gösterge yaşanan olumsuzluklar. Kendini çekmekle, o da kendi olumsuzluğunu yaşayacak. Sen elinden tutmaya çalıştıkça,o seni daha da aşağı çekiyor.Ya o da gelicek yanına ya da sen o eli bir süreliğine bırakacaksın.. Benzeri sorunları ben de yaşadığım için bu kadar rahat yazabiliyorum.Sürç-i lisan ettimse affola.. Çocukken bir oyun oynardık,'' önümüze gelene bir tekme!!'':))) Sen istemeden önüne gelen tüm olaylara, salla bir tekme dostum:)) Seçim sana kalmış...Uçan tekme de olabilir:))
__________________ Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Serbest Kürsü ve Makaleler PROBLEM DEDİKLERİMİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anlamıyorsa, demek ki seni şimdilik haketmiyor. Belki biraz kendini çekersen o insandan,o da bir şeyleri farketmeye başlar. Hiçbir şey kolay olmuyor.Hayatta her zaman şahane tecrübeler yaşamıyoruz.Kaldı ki sancılılar daha da büyütücü oluyor. Üstelik çok ciddi bir gösterge yaşanan olumsuzluklar. Kendini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi