![]() |
Cevap: Atatürk rozeti ''Hayır gelmeyen İnsanlarla tapınanların'' kimliğinide bir anlayabilseydik! gnr nin yazısından nasıl bir anafikir çıkar anlamadım. |
Cevap: Atatürk rozeti Alıntı:
|
neden bu kdarda sinirleriniz tavan yapmış bilemiyorumdusun2 Alıntı:
|
Cevap: Atatürk rozeti gnr yazdıkların dikte etme boyutuna ulaşmış. Sinirlerin tavan yapmasından ne anlıyorsun bilmiyorum fakat,sen sinirin tanımına birkez daha bak sözlükten.Meramını anlatmana diyeceğim yok fakat özrün kabahatinden büyük olursa !!!. Kişiselleştirme eylimide fikirsizliğin sızıntısıdır.Ben konyu açmana yardım edecek sorular sormuştum sen beni hedef almaya çalışıyorsun. Amacı açılan başlığı proveke etmekse amacı orada dur. Yurdumun bağımsızlığına hayatını adamış Devlet adamlarından rahatsızlık gına getirdi. |
Cevap: Atatürk rozeti Tamam beyler. Burası siyaset meydanı değil. Birinci mesaja yönelik cevaplar sapma gösterdi.Bence üçümüzün bu konuda söyledikleri yeterli. Murat hoca başkalarının görüşlerini de okusun. Ama konuyla alakalı mesajlarını.Sevgiler... |
Amacı açılan başlığı proveke etmekse amacı orada dur!!! okuman yazman varsa bide anlama sıkıntısı çekmiyosan başlığı provoke etmediğim çok açık ortada... neyse kırdıysam birinizi özür dilerimm... madem beni anlayan yok ve tek traflı düşünen çok kapattımm bi daha yazmam zaten bu konu hakkında.... Alıntı:
teşşekürler elektra Alıntı:
öznesiz cümle kurmanın zaralarııı!!!4897 Herşeyi yanlış anlamışsıınzz... sigrt56Yada ben anlatamamışım |
|
|
Cevap: Atatürk rozeti Ahmet Turan Öztürk denilince herkesin aklına Mustafa Kemal Atatürk getirebilmiş bir Kemalist olarak onu en iyi anlayanlar arasına gireceğime ve onun izinde gittiğime inanıyorum. Ona karşı gelenleri dinlediğimizde 3 konu belirtilir. 1: Atatürk dine ihanet mi etti? Yaptığı yeniliklere bakın Onun resmen dine hizmet ettiğini göreceksiniz. 2:Atatürk komünist miydi? Çankaya kitabını okuyun, Gizlenen Atatürk belgesellerini izleyin göreceksiniz. Atatürk'e göre Komünistler ile düşmenımız aynı, o halde dostuz. Ancak Anadolunun komünist olması ihtimali yoktur ve olsa dahi tehlikelidir! 3:Atatürk masonmuydu İngiliz ajanımıydı? Bunlarda diğerleri gibi deli saçması. Fotoğrafa bakarak karar verilmiş. İngiliz ajanlığı meselesi ise Mustafa Armağan diye birisidir. İnginçtir Fethullah Gülen'e yakınlığı ile tanınır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |