| ||||||||||
|
Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Kültür ve Sosyal Aktivite William Shakespeare Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SHAKESPEAR' den.. İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kültür ve Sosyal Aktivite telkin cd indir izle İstanbul Kültür ve Sosyal Aktivite nerededir kimdir Kültür ve Sosyal Aktivite çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kültür ve Sosyal Aktivite hipnoz Kültür ve Sosyal Aktivite olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kültür ve Sosyal Aktivite hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kültür ve Sosyal Aktivite kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() SHAKESPEAR' den.. İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve aslında ölmekten korkuyor, yaşamayı bilmediği için. 23 No'lu Sone : Korkudan sahnede eli ayağına dolaşıp, Rolünü şaşıran kötü bir oyuncu misali; Ya da azdıkça içine sığmayan öfkesi taşıp Kendi yüreğini zayıf düşüren çılgın biri gibi, Unutuyorum, kendime güvenim olmadığından mutlaka, Tam olarak söylemeyi aşk oyununun sözlerini; Ve aşkımın yükü öylesine ağır geliyor ki bana, Kendi aşkımın gücü karşısında eziliyorum sanki. O halde, ne demek istediğimi bakışlarım anlatsın, Konuşan gönlümün sessiz sözcüsü olsun onlar; Aşkımı onlar açığa vursun, derdime çare arasın; Öyle ki, hiç kalsın yanında, durmadan konuşanlar. Ah, sessiz aşk neler yazmış, öğren artık okumayı, Aşkın sırrına ermişler bilir gözleriyle duymayı.. William SHAKESPEARE ![]()
__________________ Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Kültür ve Sosyal Aktivite William Shakespeare Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SHAKESPEAR' den.. İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kültür ve Sosyal Aktivite telkin cd indir izle İstanbul Kültür ve Sosyal Aktivite nerededir kimdir Kültür ve Sosyal Aktivite çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kültür ve Sosyal Aktivite hipnoz Kültür ve Sosyal Aktivite olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kültür ve Sosyal Aktivite hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kültür ve Sosyal Aktivite kuantum düşünce kitap haberi