![]() |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Alıntı:
Dolayısıyla her şeyi bilimsellikle açıklamaya kalkarsanız her zaman geride kalırsınız. Bilimin açıklayamadığı milyonlarca şey varken. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz merhaba ben de face booka üye değilim yardımcı olabilirmisiniz bana da isim analizi konusunda; 2 ismim var özlem egemen, kızlık soyadım :çavuşoğlu , evlilik soyadım : aygeç |
İsminin ilk harfi konusunda şanssızsın. Ö harfi seni engelliyor ve normalden daha fazla gayretle bir şeylere ulaşmanın nedeni aslında bu. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Bu çok iyi, isim analizcilerine göre oldukça iyi bir harf olan g harfi var isminin içinde. Sana üstün güçler getiriyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. İsminin ilk harfinin etkisi ile zevk ve sefaya düşkün bir yapın var. Her şeyde olduğu gibi bunun da bir limiti olmalı değil mi? İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Aklına eseni yapıyorsun. Bu birçok kişinin yapamadığı bir şey. İsmindeki v harfi bu özelliğinin baskın olmasında etkili. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Gücünü yerinde ve iyi kullanıyorsun. Verimli çalışmanı sağlayan bu özelliğini isminin içindeki ş harfinin etkisi ile kazandın. Duygularını açığa vurmaktan çekinen bir yapın var. O harfinin etkisi olan bu konuda dengeleme yapmak gerekir Bu çok iyi, isim analizcilerine göre oldukça iyi bir harf olan ğ harfi var isminin içinde. Sana üstün güçler getiriyor. Özlem Egemen Aygeç İsminin Kuantum Analizi İsminin ilk harfi konusunda şanssızsın. Ö harfi seni engelliyor ve normalden daha fazla gayretle bir şeylere ulaşmanın nedeni aslında bu. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Bu çok iyi, isim analizcilerine göre oldukça iyi bir harf olan g harfi var isminin içinde. Sana üstün güçler getiriyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Algılama yeteneğin oldukça yüksek. Mantığın gayet iyi ve yerinde kullanabiliyorsun. Mantığını dinlemen doğru bir seçim. Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin. Seyahat etmeyi seviyorsun. Muhtemelen profilinde seyahat ile ilgili resimler ağırlıklı. Bu özelliğin aslında isminin içinde geçen ç harfinin bir etkisi. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz çok teşekkür ederim, bu kadar güzel bir analiz olabilirdi ..sanırım benim de affetme konusunu gözden geçirmem gerekli..ellerinize sağlık |
meraba acaba benim ve arkadaşımın isim analizimide yapabilirmisin.ne olursun lütfennnagl34 isimler bunlar :burcu kır-hakkı arslan |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz merhaba.. bende istiyorum.. lütfennn... SEDA ŞEN |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Burcu Kır İsminin Kuantum İsim Analizi Kolay kolay ümidini yitirmiyorsun. Ümidini yitirmek vazgeçmek yerine ısrarcı olman yaşamında büyük bir avantaj. İsmindeki b harfinin etkisi olan bu özelliği ön plana çıkarmak için bir dengeleme çalışması yapılabilir. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Konuşma ve yazma yeteneğin üst düzeyde. Bu konularla ilgili çalışmalar yapman halinde başarılı olma ihtimalin çok yüksek. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir. Oldukça duygusalsın. Bu kadar duygusal olmanın dezavantajlarını zaman zaman yaşıyorsun. Duygusallığın ı harfinin etkisi. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Hakkı Arslan İsminin Kuantum Analizi Dışarıdan farklı görünsen de kendi içinde sakin ve durağan bir yapıya sahipsin. İsminin ilk harfi H bunda büyük rol oynuyor. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir. Oldukça duygusalsın. Bu kadar duygusal olmanın dezavantajlarını zaman zaman yaşıyorsun. Duygusallığın ı harfinin etkisi. Algılama yeteneğin oldukça yüksek. Mantığın gayet iyi ve yerinde kullanabiliyorsun. Mantığını dinlemen doğru bir seçim. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Dışarıdan görünen sert bir yapın var. Projeler üretebiliyorsun. S harfinin ismin içinde bulunması özellikle kendi işini kuracaklar için avantaj. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Sağduyulu ve yaratıcısın. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Seda Şen İsminin Kuantum Analizi Aşırı hayalperest hayal kuran bir kişiliğin var. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Üretken ve güçlü olman da isminin ilk harfi olan Ş nin etkisi görünüyor. Bu en çok ön plana çıkan özelliğin. Sağduyulu ve yaratıcısın. |
iyi ki varsın :)) |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz benimkini de yaparsanız sevinirim.....'Hayati Demir' |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz facebook güncelleme yaptığı için eklentimiz şu an aktif değil.. teknik ekipteki arkadaşlar yeni güncelleme ile uygun hale getirecekler, hafta başına yetişir tahminimce.. Hayati Demir; hayattan sert derler alırsın.. sakin sessiz, ağırbaşlı gözüksen de içsel öfke patlamaları sık yaşarsın.. bu nedenle kesinlikle öfkeni olumlu bir şekilde kanalize etmeyi öğrenmen gerekir.. geçmiş deneyimlerini kolay bırakmıyorsun, bu nedenle bazen hüznün içinde sabit kalabilirsin.. ŞİMDİnin gücünü kullanacağın çalışmalar yaparak ANda kalmayı öğrenmelisin. geniş bir arkadaş çevresine sahip olsan da yakın arkadaşların bir elin parmağını geçmez.. Hep güçlü durmaya, güçlü olmaya çalışırsın, bu seni yormakta.. güvenilir yapın olduğundan erken yaşta sorumluluk alırsın bu hayatının gençlik yaşlarında güzel olsa da ilerleyen zamanlarda hedeflerini ertelemene neden olur, aman dikkat! ticari zekan kuvvetli olsa da bunu kariyere çevirmekte zorlanabilirsin.. içe kapanık yapın nedeni ile seni tanımak zordur.. hayatının ilk yılları biraz zorlu olabilir ancak orta yaşlarından itibaren hedef odaklı kaldığın takdirde kariyer, para, ün arzuladığın başarıya sahip olabilecek potansiyele sahipsin.. evlilik kararı alırken 2 kere düşün, acele kararlar sana göre değil.. şimdilik bu kadar diyelim y789 |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz facebook güncellemesi hayati arkadaşımızın şansı olmuş, böyle ilk ağızdan yorum almak herkese nasip olmaz :) ilginiz çok hoşuma gitti özlem hanım :) uygulamaya neden ulaşamadığımı da buradan öğrenmiş oldum aynı zamanda :)8977 |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Çok çok çok teşekkür ediyorum...iyi paylaşımlar...krzm67 |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Merhabalar,benim ismimin analizinide yaparsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.. Gülfidan |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz ben de istiyorum mümkünse. ismim 'özge ertürk' evlenmeden önceki soyadım 'dündar' idi hangisi daha iyidir acaba teşekkürler göbek adımın da vehbiye olduğunu söylüyor annemler ancak o etkiler mi bilmeme tabi. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz özge İsminin anlamı:Aslında ö harfi gerek yeni doğanlarda gerekse işyeri isimlerinde kullanılmaması gereken engel yaratabilen bir harf. Yine de kendi gücünle bu engelleri aşabilirsin. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Bu çok iyi, isim analizcilerine göre oldukça iyi bir harf olan g harfi var isminin içinde. Sana üstün güçler getiriyor. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. link şu.Kuantum İsim Analizi auf Facebook | Facebook sevgiler.. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz facebook hesabım olmadığı için burdan yazdım teşekkür ederim bluegirl.g harfinin iyi olmasına sevindim Çünkü çocuğumun adını Güneş koyacağım kısmet olursa soyadına hiç değinmemişsin de o dikkatimi çekti onun bir önemi yok mu acaba. çünkü ben Güneş Ertürk diye bakıyorum arıyorum ismi sizce nasıl |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Güneş Ertürk İsminin Kuantum Analizi Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Sağduyulu ve yaratıcısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Gücünü yerinde ve iyi kullanıyorsun. Verimli çalışmanı sağlayan bu özelliğini isminin içindeki ş harfinin etkisi ile kazandın. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz umarım shmanıc cevaplar benim sorumu da..çünkü kendim için değil oğlum için sorucam.7 yaşında bir oğlum var.adı "duhan gündüz" duhan ismi kurandan geliyor.yalnız bu ismin verilmesi oldukça enteresan oldu. hikaye kısaca şöyle;956k hamileliğim boyunca çocuğumun oğlan olduğunu ilk öğrendiğim andan itibaren ismini yiğit veya yağız koymak istedim.hatta bütün arkadaşlarım bildiği için karnımdayken yiğit veya yağız diye sevdiler.derken birgün doğum yapmama çok kısa bir süre kala annemin bir komşusu rüyasında benim doğum yaptığımı ve doğurduğum çocuğun kulağında kuran harfleriyle doğduğunu söylemiş..annem ne yazıyo diye sorduğunda okuyamadım onu demiş ama annemden bir ricada bulunmuş..bunun bir işaret olabileceğini,kurandan bir isim bulursak daha iyi olcağını söylemiş..annem bu durumu ben ve eşimle paylaşınca biz de inancı tam olan insanlar olarak tamam dedik ve anneme bi isim bulmasını söyledik ama değişik bi isim olsun dedik.annem de bir sabah televizyon izlerken bi yerde kuran okunuyormuş..duayı dinlerken duha suresi olduğunu okumuş alttan anlamı da çok güzelmiş..akşam biz işten gelince söyledi biz de duha güzel ama duhan olsun duha çok havada gibi duhan daha güzel dedik. sadanimama duanın neyi anlattağı hakkında bir araştırma yapmadan ismi koyduk.bilmiyorum buna mı bağlı ama sanırım hani eskiler derler ya ismi ağır geldi diye; duhan doğduğundan itibaren gaz sancısıydı,erken (3 aylık) diş çıkatmaydı,hastalıklar ve halen devam eden yeme problemi derken çok zor büyüdü.Allah'a şükür büyüyor,önemli bi sıkıntısı yok ama eşimle hep düşünüyoruz ismimi ağır geldi diye.çünkü duhan suresi kıyamet günü gökten inecek duman,çığlık yani kıyamet gününü anlatıyor.hatta bi ara ismini değiştirmeyi bile düşündük..bu konuda yorumunuzu merakla bekliyorum. y789 çok şey istemiş olmazsam diğer oğlumun adı da "demir gündüz" onun isminin analizini de yaparsanız çok sevinirim..teşekkürlerO0 |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz sevgili zerynthia yorumun için sonsuz teşekkür.ancak bu isim anlamından anladığımız kadar da güzel ve parlak gelmedi bana ya. baya zor bir çocuk havası canlandı gözümde.inatçılık kararsızlık içe kapalılık ne bileyim birden böyle uğraştıran bir hal var gibi.ama çok sağolasın,teşekkkür ederim adminisratorsum.hayırlısı Allahtan. |
|
mesela acun ismi şanslıymış siz biliyorsunuzdur;ama koyamıyoruz işte öyle olduğunu bilsek de.çok teşekkür ederim kısmet artık bakalım benim ümidim bahtı Güneş gibi parlak,aydınlık olsun inşallah hayırlısı. |
Şimdiden koyacağınız ismin çocuğunuza uğur getirmesini dilerim. Sevgiler. |
|
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz bana yine kimse cevap vermedi ne üzücü di mi???? |
Sevgiler. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Duhan Gündüz İsminin Kuantum İsim Analizi İsminin ilk harfi yani D harfi senin için gerçekten büyük şans. Bir çok kişiye göre üstün özelliklerin var bunları mutlaka değerlendirmelisin. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Sert, bildiğini yapan ancak yaşadığın şeylerden ders alabilen bir kişiliğin var. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Demir Gündüz İsminin Kuantum İsim Analizi İsminin ilk harfi yani D harfi senin için gerçekten büyük şans. Bir çok kişiye göre üstün özelliklerin var bunları mutlaka değerlendirmelisin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Sağduyulu ve yaratıcısın. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. |
Gülfidan İsminin Kuantum İsim Analizi Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Yaratıcısın ve işlerinde ya da hobilerinde mutlaka bu yaratıcılığı daha çok kullanmalısın. İsim uyumlaması çalışması ile bu özelliklerin daha ön plana çıkartılabilir Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz çoooookkkk teşekkür ederim.. hem verdiğin bilgiler için hem de bu kadar çabuk yanıtladığın için ...y789harika bi analiz olmuş.yorumlara bayıldım:zpzp: shamanıc'den de yorumlar bekliyorum..özellikle duhan'ın isim hikayesinden yola çıkarak bana bi yorum yaparsa çok sevinirimart56art56O0 |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz merhabalar canlar.. sevgili Zerynthia sorularınızı yanıtlamış arkadaşlar.. herkes isimlere dair bir şeyler sorduğu için maalesef yetişmem mümkün değil, bunun için ilk başta yer alan ve şimdide aşağıda vereceğim eklentiyi yaptırdım.. bu eklenti kısaca da olsa genel analizinize bakabilmeniz için.. detaylı analiz çalışması yaparken 4 başlığı ele alıyoruz, 1. isimlerin sayısal değerleri 2. anlamları 3. enerjisel avantaj ve dezavantajları 4. doğum tarihinizi ile isminizin uyumu yanı sıra hangi yıllarınız şanslı ve hangi yıllarda dikkat etmelisiniz gibi farklı bilgileri de isim analizi dosyanıza ekliyorum.. ancak bu çalışma ücretlidir.. ilave olarak söylebileceğim; h, ü, ö, r gibi harfler kullaıcısını zorlar gül, han, nur, türk, oğlu, zade, gil.. gibi takıların yer aldığı adlar ve soyadlar da benzer şekilde zorlayıcı enerjiyi kendilerine çektiğinden dengelenmesi gerekir.. deniz, derya gibi unisex isimler ile fatma, ayşe, mehmet, hüseyin gibi sembolik isimleri de çocuklarınıza vermenizi tavsiye etmiyorum illa olsun diyorsanız da bu isimlerin enerjisini dengeleyecek ikinci bir isim gereklidir.. hepinize sevgiler.. Kuantum İsim Analizi auf Facebook | Facebook |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz facebook eklentisinde biişiy çıkmıyor |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz bu sayfayı ya bilgilendirin,ya güncelleyin yada kapatın....boşiu boşuna heveslendirmeyin insanları?........ |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Detaylı isim analizi için ne yapmam gerekli? |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Bende isim analizi yaptırmak istiyorum face sayfası çıkmıyor nereye başvurmam gerekiyor? |
Sevgiler. |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Cevabın için teşekkür ederim ;) Ancak şu aralar çok yoğun olduğu için birazcık beklemem gerekli! |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Bu linkler hata verior.bende analiz yapmak istiyorum |
Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Analiz yapıyor musunuz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM. |