Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kuantum Düşünce Tekniği Nedir? Kuantum Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde, atom ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2008, 07:23 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 755
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ


Kuantum Düşünce Tekniği Nedir?

Kuantum Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir.
Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.
Bu düzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna geçer.

Kuantum Düşünce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar. Bütün evreni tekamül ettiren enerjiyle işbirliğine girildiğinde siz bir "kişi" olmanın sınırlı olanaklarını aşar, "bütün" ün gücüne ulaşırsınız.
O zaman da gücünüz tabii ki bütünün gücüne eşit olacaktır.

Bu Teknik Pratik Olarak Hayatımıza Ne Gibi Yararlar Sağlar?

Bizim gelişmemiz için gereken bütün araçlar: uygun iş, eş, yaşam alanı,ev, bedenimizin sağlığı bu yüksek frekanslı enerjiden nasibini alır.
Siz, sınırlayıcı, engelleyici düşünce kalıplarınızı fark edip bunların yerine güçlendirici inançlarınızı koyduğunuzda hayatınız bu yeni inançlarınız doğrultusunda değişmeye başlayacaktır. Sizin için en uygun kişi, en uygun imkan,en uygun zamanda karşınıza çıkacaktır. Yapmanız gereken şey uzanıp onu almaktır.
Doğuştan doğal olarak hakkınız olan mutluluğu, bereketi, bolluğu ve sevinci yaşamanıza imkan tanımış olursunuz.

Kuantum Düşünce, sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar. Bizim düşünce ve kabullenişlerimiz direkt olarak bedene etki yapar. Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir. Korku,kaygı,öfke, suçluluk duyguları bütün hücrelerimizin beslendiği enerjide azalmalar yol açar.

Kuantum Düşünce Tekniği; kendimizi tanımaya, başkalarını anlamaya, evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaştırarak beden enerjimizi de düzene sokar. Kişiler daha güçlü canlı ve güzel olurlar. Hayat misyonumuzu fark etmek ve ona adım adım ulaşmak yönündeki çabalarımızı destekler. Kendi içsel kodlamanızdaki yapmanız gereken işinizle ilgili ipuçlarını yakaladıkça adımlarınız hızlanır.

Kuantum Düşünce kişiler arası iletişimin enderin boyutunu sunar bize. Ortak İnsanlık alanında gerçekleşen bu iletişim, derin ve etkili bir uzlaşma sağlar. Beden dili ve sözel iletişimden daha da öte Kuantum sal İletişimle düşüncelerimizin direkt muhataba ulaştığı bir yöntem geliştiririz.

Kuantum Düşünce hayatımıza daha çok bolluk ve bereket çekmemizi de sağlar. Kendimizle ilgili derin içsel vizyonumuzu değiştirdikçe daha çok bolluk hayatımıza akmaya başlar. Genel anlamda zenginlik; sahip olduğumuz şeylerle ruhsal varlığımıza kattığımız değerler arasındaki dengeyi anlatır. Çok paraya sahip olmak tek başına zenginlik işareti olmayabilir. Önemli olan bu parayla ne yaptığınızdır. Daha çok kahkaha, daha çok dostluk, daha çok sevgi,
daha çok deneyim ve daha çok hayır üretebiliyorsanız o zaman zenginsiniz demektir.
Özetle Kuantum Düşünce Tekniği, yaşamın temel amacı olan sevinç duygusunu yüreğimizde hissetmemiz için bize imkanlar sunar.

Kuantum Fiziğiyle Bu Düşünme Tekniğinin Bağlantısı Nedir?

Kuantum fiziği, klasik anlamdaki fiziksel maddenin enerjiye dönüştüğü bir alana sokar bizi. O alanda artık atom altı parçacıklar, hızla hareket eden enerji parçacıklarından başka bir şey değildir.

Daha da ötesi bu parçacıklar insan düşüncesinin yaydığı enerjiye yanıt verirler. Bu alanı gözlemleyen kişi ile gözlemlediği parçanın birbirinden bağımsız, kopuk şeyler olmadığı çıkar meydana. Düşünceyle enerji, gözlemleyenle gözlenen, iç ile dış, burası ve ötesi arasındaki ayırımlar kalkar.

Heisenberg’ in belirsizlik alanı dediği bu alanı, gönderdiğimiz düşünce paketçikleri varlık katar. Belli hale getirir. Kuantum alanının bir noktasına yaptığımız etki bütünü etkiler aynı zamanda. Siz bir şey düşündüğünüzde bundan tüm alan etkilenir. Kuantum Fiziği, fizikle fizikötesinin birbirine karıştığı bir noktanın adıdır.

Bu Teknikten Yararlanarak Hayatlarında Değişiklikler Yaratan Kişilerden Örnekler Verebilir Misiniz?

Tabii ! Pek çok var. Çünkü kural hiç şaşmaz: Düşünceler hayatımızı oluşturur.

En yakın bir örnek bir mimar hanımla ilgili. İşinde hiç memnun olmadığını söylemişti. Ona nasıl bir işte çalışırsa mutlu olacağını sordum, anlatmaya başladı. Bunları bir bir yazdık. Ciddi bir firmanın araştırma ve geliştirme departmanında çalışmak istiyordu. İmgesel olarak bilinçaltına kodladık. Ertesi hafta telefonla müjdeyi verdi. Tam da istediği bölümde iyi bir şirkette hafta başında işe başlıyordu.

Buna benzer yüzlerce örnek var. Burada sorun sistemle ilgili değil. Kendilerine yüzde yüz yararlı olacak bu sistemi uygulamak için katılımcıları ikna etmekle ilgili. Belki de bu işe keyifli bir ikna çalışması diyebiliriz. Bir başka çarpıcı örnek de bir öğrenciyle ilgili. Üniversiteye hazırlık yapan bu gencin sınavla ilgili korku dolu düşünceleri vardı. Onunla bir çalışma yaptık. Binlerce kişi arasında o bir yıldız gibi parlıyordu. O kalabalık arasında fark edilmemesi mümkün değildi. Hayalinde sınavı kazanmış hatta üniversite diplomasını alıyor görmesini sağladık. Bu sınavın hayatının bir çok önemli günlerinden sadece biri olduğunu ama tek belirleyici olay olmadığını tespit ettik. Bütün bunlar zihin özel bir algılama düzeyindeyken gerçekleştirildi. Bu genç üçüncü kez sınava giriyordu ve artık dördüncü bir şansı yok gibi gözüküyordu. Tabii ki daha sonra onun sınavı kazandığına dair telefon aldım.

Yine başka ilginç örnek tıp fakültesinde okuyan bir öğrenciyle ilgili. Arkadaşlarının ve rektörünün okulda yaptığı klüp çalışmalarını yeteri kadar desteklemediğinden şikayet etmişti yana yakıla. Ona göre okul rektörü tuhaf biriydi. Bir konuda görüş almak için odasına girdiğinde onun hiç yüzüne bakmıyor, tersliyor ve isteklerini görmezden geliyordu. Sonra bu gençle bir seminer programında özel bir çalışma yaptık. Bir hafta geçmeden yüzünde güller açarak beni ziyarete geldi. Kız arkadaşıyla sinemaya gitmişlerdi oradan geliyorlardı. Tuhaf şeyler olmuştu doğrusu. Rektör birden huy değiştirmişti. Karşılıklı oturup konuşmuşlar ve çok sıcak bir iletişim kurmuşlardı. Daha önce bir türlü yerine getirilmeyen okulun bilgisayar kulübüyle ilgili bir isteği daha o söylemeden rektör tarafından karşılanmıştı.

Bu süreç nasıl işliyor?Yani nasıl oluyor da sizin yaptığınız bu çalışmadan Rektörün ve kız arkadaşın haberi oluyor?

Güzel bir soru. Bizim bilinçaltı düzeyde oluşturduğumuz yeni bir program Birleşik Alanında bir etki yapar. Bu düzeyde zaman ve mekan farklı bir biçimde işler. Bu alanda her şey Şimdi ve Burada durumunu yansıtır. O yüzden düşünceler mucizevi sonuçlar doğurur. Alan bir tür bilgi okyanusu gibidir. Okyanusun bir damlasındaki değişim diğer tüm damlaları uyarır.

Seminerler katılımcılarda kalıcı bir etki yaratıyor mu?

Bu biraz da kişilerin konuya verdikleri önemle ilgili bir şey. Ama alışkanlık haline gelmiş, içselleştirilmiş bir davranış tabii ki kalıcı oluyor. Kuantum düşünce öğrenmeden çok yapmaya, bilmeden de ileri olmaya yönelik bir çalışmadır. İçsel olarak yaratılmış değişimler kalıcı olacaktır kuşkusuz. Kişi düşünceleri ve seçimleri ile hayatı arasındaki ilişkiyi gördükçe farkındalığını artırır. Böylece bilerek yaşamaya başlar. Böylece kendi hayatının efendisi olur.

Kaynak:
http://www.kuantumdusunce.com




--------------------------------------------------------------------------------




 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.
YAZGÜLÜ_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2008, 07:41 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 755
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Kuantum düşünce tekniği nedir?
Kuantum düşünce tekniği, evrenin temel enerjilerini etkileyecek biçimde yüksek nitelikli bir düşünme biçimidir. Böylece kişi, kendi hayatı için arzu ettiği sonuçları yaratabileceği bir alan oluşturur. Kullandığı sözleri, düşünceleri ve davranışlarını bu biçimde kodlayarak, kendi hayatının efendisi durumuna geçer. Kuantum düşünce tekniği, yeni bir gerçeklik yaratmanın olağanüstü gücünü sunar bize.
Kuantum düşüncesinin sıradan düşünceden farkı nedir?
Sıradan düşünceler, insanın kendi kontrolünde olmayan, gelişigüzel, otomatik ve yararsız düşüncelerdir. İnsanın doğumundan başlayarak çevreden aldığı mesajları, oluşan sahte bir benliğin otomatik refleksleri biçiminde cereyan eder. Kişi bu durumda seyirci gibi davranır. Sanki kendi kafasının içinde kendi kontrolü dışında düşünen bir başkası var. Bu yüzden kişi pasif durumdadır. Ne istediğinden çok, ne istemediğine odaklanır. Sorumluluğu yüklenmekten çok, hep bir başka şeyi suçlamaya yöneliktir.
Oysa kuantum düşünce tekniğinde kişi, yaşadığı olaylar ile düşünceleri arasındaki bire bir ilişkiyi fark eder; şu anda yaşadığı her şeyin geçmiş inanç ve kabullenişlerinin sonucu olduğunu bilir. Kişilere ve olaylara takılıp kalmaz. Sebep aramaz, şikayet etmez. "Keşke" demez. Sadece geçmişi arındırıp geleceği yaratmakla ilgilenir. Kuantum düşünce, insanın sakin bir uyanıklık durumundayken ürettiği yaratıcı düşüncelerdir.
Bu düşünce sistemi, birey ve toplum ilişkilerinde, yaşamımızda ne tür yararlar sağlar?
Kuantum düşünce, kişinin hayatında istediği amaçlara bir bir ulaşmasını sağlar. Bununla ilgili katılımcıların yaşadığı yüzlerce örnek vardır. Hayalindeki işe bir haftada giren kişilerden tutun da, tam da istediği biçimde bir ilişkiyi yaşayacağı kişiyi hayatına çeken insanlara kadar birçok örnek.
Kuantum düşünce, öncelikle bizim, olmak istediğimiz kişi haline gelmemizi sağlar. Gerisi zaten kolayca gelir. Elde etmek istediğiniz eşyalardan tutun da, diğer bütün sonuçlar akıp gelmeye başlar. Örneğin bir katılımcı, oğluyla bir türlü istediği biçimde iletişim kuramadığını söylemişti. Oğlu Ankara'da okuyordu ve onu zaten çok az görüyordu. Annesine kötü davranıyor ve saygısızlık ediyordu. Onunla bir çalışma yaptık; kuantum düzeyinde bir iletişim çalışması. Birden çocuk annesini Ankara'ya çağırdı ve orada harika birkaç gün geçirdiler.
Bir başka katılımcı işinden şikayet ediyordu. İstediği parayı kazanamıyor, ortağıyla anlaşamıyordu. Onunla işle ilgili bir kuantum çalışması yaptık. Bir hafta sonra büyük bir şirketin Arge bölümünde çalışmaya başladı. Tam da bizim çalışma defterimize yazdığımız maddelere uygundu bu iş. Aynı zamanda kuantum düşünce tekniği, mükemmel sağlık konusunda bize büyük olanaklar sunar. Çünkü sağlığımız ile düşüncelerimiz arasında bire bir ilişki vardır; baş ağrımızdan tutun, kansere kadar. Bedendeki herhangi bir ağrı ya da belirti, aslında onun bize göndermek istediği bir mesajdır. Çünkü zihinle beden bir bütündür. Aynı zamanda evrenle zihin de bir bütündür. O yüzden hiçbir şey rastlantı değildir ve gelişigüzel olmaz; bir mesajı, amacı vardır.
Kuantum düşünce, kişinin başka insanlarla da ilişkisinde önemli farklar yaratır. Kimseyi suçlamayan, kınamayan, hayatının sorumluluğunu üstlenen bir insan, tabiidir ki iç dengesini yakalamış bir insan olacaktır. Aynı zamanda kendini başkalarına beğendirmek için, olduğundan farklı görünmeye çalışmayacağı için, güçlü ve dengeli olur. Fakat bir yandan bütün insanları, sahip oldukları yüksek potansiyelleri ve biricik olmaları nedeniyle saygı duyar ve sever. Kuantum düşünce tekniği, insana kendi güçlerini tanıtır ve başka insanların da en az kendisi kadar değerli olduğu gerçeğini.
Bir insanda kuantum düşünce tekniği nasıl geliştirilebilir?
Kişi önce, gün içinde kullandığı dili inceler. Bunların içinde kendisini geliştirmeyen, ileri götürmeyen, mutlu etmeyenleri ayıklamaya başlar. Bunların yerine pozitif söylemleri koyar; "ben şanssız biriyim" yerine, "her şey beni destekliyor" gibi. Sonra hayallerini amaçlarına göre düzenler. Neyi istiyor ve arzu ediyorsa, sanki onlara şimdiden ulaşmış gibi net ve açık imgelemeler yapar. Nasıl biri olmak istiyorsa, onun gibi davranır. Başlangıçta bu konuda biraz zorlansa bile, sonra yeni düşünce ve tavırlar alışkanlık haline dönüşür. Bilinçaltının olağanüstü gücünü kullanmaya başlar. Sezgilere ve ilhamlara açar kendini. Bilinçaltının uyarılarına ve desteklerine kendini açar.
-ALINTIDIR-
__________________
Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.
YAZGÜLÜ_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2008, 10:59 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart düşünce ve kuantum


Kuantum Düşünce Nerede Kullanılır? Kimler Yararlanabilir?

Bir eğitmenseniz; öğrencilerinize uygun öğrenme modelleriyle çabuk, kalıcı ve zevkli bir eğitim yapabilirsiniz..

Bir öğrenciyseniz; çabuk, kalıcı ve keyifle öğrenen, öğrendiklerini unutmayan, hayatın tadını çıkarmasını bilen, kendinden memnun bir çocuk yada genç olabilirisiniz..

Bir iş insanı iseniz; amaçlarınıza ve hedeflerinize kolayca ve çevrenizdeki insanlarla işbirliği içinde ulaşabilirsiniz.

Bir sanatçıysanız; yaratıcılığınızı daha çok arttırabilir, kalıcı ve etkili eserler üretebilirsiniz..

Bir baba yada anneyseniz; ailenizde hoşgörü ve anlayışa dayalı iletişimin sırrını öğrenebilirsiniz….

Bir hekimseniz sağlığın kuantum boyutundaki sırlarını öğrenebilir, modern tıpla kuantum iyileşme tekniğini birleştirerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz...

Hayat amacınızın ne olduğunu öğrenebilir ve kendi özel amaçlarınız ve planlarınız doğrultusunda güçlü ve motive olmuş bir biçimde ilerleyebilirsiniz.

Sorunların gerisindeki anlama bakıp, onların içindeki çözümü görebilirsiniz.

Sizi yoran insanlarla şaşırtıcı bir biçimde özel bir iletişim modeli geliştirebilirisiniz.

Kişisel Gelişimde ;

Kimlik Güçlendirme Mühendisliği

Yeni Alışkanlıklar Edinme

Özgüven

Ruhsal Yetenekler Kazanma

Kişisel Başarının Yolları

Hayatı Okumak ve Anlamlandırmak

Hedef Belirleme

Geçmişi yeniden yaratmak

Eğitimde;

Hızlı Öğrenme

Ders Motivasyonunun Kazanılması

Öğrenme Modelleri

Sınavlarda Başarı Yükseltme

Yaratıcılık Eğitimi

Hedef Belirleme



İş Dünyasında;



Stresi Coşkuya Dönüştürme

Duyusal ve Duygusal Keskinlik

Yöneticilerin Eğitimi

Ekip Çalışmalarında Birlik ve Dayanışma Ruhu Oluşturma

İletişimin Dördüncü Boyutu ( Kuantum İletişim )

Motivasyon

Sağlıkta;

Sigaradan Kurtulma

Kilo Verme

Hastalıkların Zihinsel Nedenleri

Fobilerden Kurtulma



Aile içi İletişim;



Eşler Arasında İletişim Bozuklukları

Anne/ Baba Eğitimi

Aile İçi Sevgi Dilinin Bulunması

Kadın – Erkek İlişkilerinde;

Doğru Eşi Bulma

Birlikte Başarı

Temel İlişki Değerlerinin Tespiti

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2008, 10:58 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bruno_Corin is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Gerçekten güzel bilgiler. Kuantum düşünceyle neleri değiştirebileceğimizi, el edebileceğimiz sonuçları öğrenmiş olduk. Bir de nasıl uygulandığına dair bilgiler sunarsanız minnnettar kalacağım
Bruno_Corin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2008, 12:55 PM   #5 (permalink)
GMA
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 179
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GMA is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

çalışma yaptık demek yerine çalışmayı anlatsaydı ya
GMA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2008, 04:45 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Alıntı:
Bruno_Corin Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten güzel bilgiler. Kuantum düşünceyle neleri değiştirebileceğimizi, el edebileceğimiz sonuçları öğrenmiş olduk. Bir de nasıl uygulandığına dair bilgiler sunarsanız minnnettar kalacağım
bunuda öğrenicem inşallah mmada meraklıymışım şaşkın
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-10-2008, 09:00 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 159
Tesekkür: 0
86 Mesajinıza toplam 358 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
demetcool is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Kuantum düşüncesine göre buradaki olumlamaların etkisini görebilmemiz için 21 gün hiç ara vermeden yapmalıyız
demetcool isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-10-2008, 10:40 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 272
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Ynt: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

kuantun düşünce çalışmasında kişiye özel çalışmalar yapıldığı için çalışmalar hakkında pek detaylı bilgi edinilemiyor
herkesin farklı yaşam şekkilleri,farklı uygulama gerektire bilir
sakin bir zihin durumunda çalışma yapıldığını okumuştum,bence en etkili an bu sakinlik durumu....
r.şanal ve bir kaç kişilik ekip arkadaşları ile kuantum çalışması yapılıyor...
bildiklerim bu kadar..
bu gün r.şanal'ın kuantum olumlama kitabını aldım...
okumaya başladım güzel bir kitap....
gelişmeleri paylaşırız ama yinede söylemeden edemeyeceğim.....bundan yaklaşık sekiz dokuz ay önce iş arıyordum acaba şehir dışındamı yoksa yurt dışındamı çalışmak zorunda kalacağım diye günlerce düşünmüştüm bu beni baya etkilemişti
aradan iki ay kadar sonra ardı ardına iş teklifleri gelmeye başladı önce yurt içinden sonra yurt dışından..bu olay beni oldukça şaşırtmıştı......
sevgiler...
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kuantum Düşünce Tekniği Nedir? Kuantum Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde, atom ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.