![]() |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Öncelikle sakin ol. Diğer insanların yarattığı durumlar birer hediyedir,istemezsen kabul etmezsin demişti bir arkadaşım. Herşeyin üst üste gelmesi eğer öyle düşünürsen öyle olur.Kendini gerçekleştiren kehanet. Kendimce tavsiyem öncelikle içinde bulunduğu durumu kabul et ve sakin ol. Durumu kabul edip öfkeni devre dışı bırakınca otomatikmem düzeliyor emin ol.t678t678 |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum teşekkürler. Ancak; durumu kabullenmek; işte bunu yapmak için ne yapmalıyım? Yani uyuyamadım, olsun mu demeliyim. Yapılanlar, yokmuş gibi mi davranmalıyım? Burasını anlamıyorumdusun2 hiç birşey yapmamalı mıyım? |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Alıntı:
var olan durumun,kişinin seni üzdüğünü,sinirlendirdiğini kabul et. Kabul edince öfke geçmeye başlıyor. Sen kabullendiğin için de durum mucizevi bi şekilde seni mutlu edecek şekle dönüyor. Bu pasif olmak değil. Örneğin; çok kızdın birine "evet beni sinirlendirdi şu an sinirliyim" dediğinde duruma bi şekil vermiş oluyorsun,sınr çizmiş oluyorsun. Kendimden bir örnek vereyim; telefon hattımda çok saçma bir hata yapılmıştı inanılmaz öfkelendim.Sonra bu durumu farkettim, beni kızdırdılar çok sinirlendim dedim. Ve durumu düşünmeyi bıraktım. Dikkatimi başka yöne çevirince düşünmediğim bi şekilde çözüldü. Umarım anlatabildim actionsmileactionsmile |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum bişey daha eklemek istiyorum; galiba bu öfke engelliyor olması gereken güzelll şeylerik8908 Nerde okuduğumu hatırlamıyorum(forumdan olabilir) istemediklerimiz değil istediklerimiz olur diyordu.O nedenle öfke,korku ile ya olmazsa yerine olmasını istediğimizi düşleyelim. Arz ederimsmil56smil56 |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum < Bence bunu kendine kabul ettirinceye kadar tekrarla. Sen kulak kesildiğin için ve birliktelikler içinde yanlızlığını(Aşağı kattaki kalabalığın-kahkahaların birlikteliği)keşfettiğin için MUTSUZLUĞA ve ÖFKEYE kuruyorsun saatini. < Lütfen bunuda diline yapışan ŞARKI gibi her anında tekrarla. Esenlikler dilerim. |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum sevgili seta*, polisi ara. . kimse, başkasının hakkını ihlâl edemez, etmemeli. istediğimizi yaparız da ne demekmiş!! bizim üstte öğrenciler var, annem konuşmuş. . o da istediğimizi yaparız. . vb. şeyler söylemiş. polise gideceğini söyleyince annem, hemen 180 derece dönmüşler. . Açıkçası, bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. gürültüye alışmakk?? belki çözüm ama nereye kadar? |
|
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum özür dilerim, yanlış anlaşılmaya sebep olduysam ::) |
|
Alıntı:
çok tatlısınız; iyi ki varsınız. öyle cansınız ki bana, hani derler ya canandan daha yakınsınızgirlhaha zaten telkinlerin etkisiyle; öyle çok uzun sürmüyor artık öfkem; geliiip geçiyor. inşallah hiç gelmediği günler de olur. dingin ve sakin bir beny789 OPTİMİS sana da çoook teşekkür ederim. Durumu kabullenemediğim için gürültü yapanın biri gidiyor, yenisi geliyor. Ve sorunlar aynen devam. O nedenle çok haklısın. İnsan isterse herşeyi yapar; ben de yapabilmeliyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 PM. |