![]() |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum APRİLROSE SEN ÇOK İYİ BİRİSİO0N ÖZEL MESAJIN İÇİN SANA BURDAN DA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM. |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Alıntı:
Sen de çok tatlı ve iyi birisin :) öptüm çoooook :) |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Hah işte tam benlik durumlar sadanim ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2 hep mücadele hep mücadele uğraşmak istemiyorum artık insanlarla, sakinlik, huzur istiyorumagl34 dingin bir hayat istiyorum yoruldum...bisiklet |
Ben de bu konularda çok gelgitler yaşadım ama birkaç gündür Ho'oponopono çalışması yapıyorum. Kızdığım insanlara bile "Seni Seviyorum, Özür Dilerim Lütfen beni affet, Teşekkür ederim" deyip duruyorum. Bu, ilk başta saçma gibi gelebilir ama şu birkaç gündür inanılmaz mucizelere yaşadım. BU mesajları beni uzun zamandır aramayan bir müşterime söyledim, bugün beni aradı ve bana çeviri yapmam için 40 sayfa iş gönderdi, şok oldum y789Esas sır, insanlardan şikayet etmek, onlara kızmak değil, ne kadar kızsak da onlara sevgi gönderebilmek, esas olay buymuş, bana çok faydası oldu gerçekten sevincli Sana da tavsiye ederim, aşağıdaki linki bir incele istersen http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hatti.html Sevgiler blissy |
her kimse buna sebep olan o sahneye geri dön ve 21 gün boyunca şunu söyle, ben artık senin ve karşıma çıkacak insanların kıskanç ve baskıcı olmalarından korkmuyorum, hayatıma kıskanç ve baskıcı tipleri değil, bana güvenen, güvendiğim (erkekleri,insanları her kimse o kişi) çekiyorum.. DİYECEKSİN. (burası çok önemli, mutlaka olumlu bir duygu koymalısın boşalan o korku duygunun yerine... APRİLROSE kısacık paylaştım herkese faydası olsun diye,izninle... |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Sevgili Yaseminist, 1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada. Hızır gibisin. Bu 2 ettiy789Çok teşekkürler. Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim? İşe yarar umarım... |
çok sağol desteğin için deneyeceğim |
Setacım, Rica ederim ne demek y789Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sevincliO kızdığın kişilere "Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" diyeceksin, ben kime söylemek istediğime karar veriyorum ve belli bir süre içimden söylüyorum. Sürekli söylemeye başladığında o kişilere karşı içindeki kötü his gidiyor, en azından eskisi kadar kendini kötü hissetmiyorsun ve işin ilginci bunu denediğim kişiler, ben onları aramasam da, bir şekilde bana ulaştılar ve onlarla görüştüm ve ilişkilerim sanki daha da iyi bir hal aldı. Ben de bu çalışmayı yeni yeni yapıyorum, fazla bilgim yok aslında, verdiğim linki incelersen orada bayağı ilginç bilgiler var smil56 Sevgiler...k8908 Evet Seta, o kişiler |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum çok güzel bir paylaşım...teşekkür ederim:):) |
Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Moralim çok bozuk.. Bana akıl verin lütfen. Yine problem insanlar girdi hayatıma ne yazık ki bad45agl34 Alt katımıza birileri taşındı; 3 gecedir saat 02 lere dek şen kahkahalar, çocuk çığlıkları.. uyutmuyorlar istediğimizi yaparız diyorlar, rica edince de... şimdi ne yapmam lazım? Yönetime söylesem; ki umursamayacaklarını biliyorum... Ne yapmalıyım benagl34 kaloriferim de bozulmuş. Ya herşey ters gidecek galiba gibi bir his yerleşti içime. Sedir ağacı kolyemi de çıkartıp attım, bir işe yaramıyor. oof off yardım edin banadunk56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 PM. |