Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/372394-28-gunde-kuantum-uygulama.html)

derya88 26-09-2009 05:09 PM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
harikaydı eline saglık

nurpare41 01-11-2009 10:00 AM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
Harikaydi kendi adima sana kalpten kucak dolusu tesekkür ediyorum ellerin dert görmesin...

ozardage 01-11-2009 02:41 PM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
arkadaşım çok teşekkürler sana helal olsun valla ne diyim

Işıklı yol 05-06-2013 09:30 AM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
bu konu güncellenmeye değer bana göresuperxy

Işıklı yol 05-06-2013 09:52 AM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
bu sayfayı flaş belleğime kaydedip her gün çalışmayı düşündüm ne dersiniz? Bence iyi fikir.

papatya_27 05-06-2013 01:45 PM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
ellerine sağlık..gerçekten çok verimli bir çalışma olmuş

Işıklı yol 05-06-2013 02:17 PM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842748)
ellerine sağlık..gerçekten çok verimli bir çalışma olmuş

evet çok beğendim bende çok güzel bir çalışma olmuş

tuna123 30-06-2013 03:45 PM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
evet bende düzenli bi şekilde her gün 1 kere yapıcağım :)

firdevsi ala 25-04-2016 05:09 PM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 


1.GÜN BİLİNÇ



Niyet


Bugün yaşamımın her alanına daha yüksek bir bilinç getireceğim. Düşüncelerimin, seçimlerimin ve karşımdaki tüm seçeneklerin farkına varacağım. Yaşama tepki vermekle yetinmeyecek, bilinçli bir şekilde bana huzur ve değer katacak düşünce ve davranışları seçeceğim.



Ana Fikir


Gerçekliğinizi yaratan şey bilincinizdir. Bilinçsiz bir şekilde –akıp giden düşüncelerinizin, davranışlarınızın ve duygularınızın farkına varmadan- yaşamayı seçerseniz arzuladığınız geleceğe doğru yol alamazsınız. Oysa davranışlarınızın ve tepkilerinizin farkına vardığınızda kendi kaderinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.


Düşünce biçiminizi istiyorsanız yaşama verdiğiniz zihinsen ve duygusal tepkileri samimiyetle ele almalısınız. Düşüncelerinizin enerjinizi ve duygularınızı nasıl etkilediğini anlarsanız çok daha bilinçli seçimler yapabilir, yaşamınıza değer katacak davranışları benimseyebilir, sizi gerçek anlamda güçlendiren, onurlandıran düşünce ve tepkileri seçebilirsiniz.


Bu yolla, bilincinizin gücü hayallerinizi gerçekleştirme yolunda en önemli etkenlerden biri halini alabilir. Bilinçli seçimler yapma kararınız size huzur ve mutluluk verecek fırsatlar yaratmakla kalmaz, mutlu bir gelecek kurma olasılığınızı da ciddi biçimde arttırır.



Bilinç Uygulamaları


1.Düşüncelerinizin farkına varabilmeniz için duygularınızı araştırmaya açık olmalısınız. Farkına varacağınız olumsuz ya da rahatsız edici duyguların kaynağının düşünceleriniz olduğunu göreceksiniz. Gerginseniz kendinize neden korktuğunuzu sorun. Keyifsizseniz çekindiğiniz, umutsuzluğa kapılmanıza yol açan şeyin ne olduğunu belirlemeye çalışın.



Olumsuz duyguları besleyen düşünceleri ortaya çıkarın. Gerekirse korkularınızı, yargılarınızı ve olumsuz olasılıklarınızı kağıda dökün. Önünüzdeki olumlu seçenekleri değerlendirin ve kendi kendinize şu soruyu sorun: Neden olumlu yolu seçmiyorum?

2.Davranışlarınızın bilincine varın. Sizi güçsüz düşüren, alçaltan seçimler yaptığınızı görürseniz, kendinize bu alışkanlıklardan kurtulabileceğinizi ve daha olumlu seçimler yapabileceğinizi söyleyin. Başlangıçta küçük değişiklikler gerçekleştirin. Unutmayın, mükemmel olmak zorunda değilsiniz; farkına varmaya başlayın yeter.


Bilinç Olumlamaları


Gündelik düşüncelerim konusunda giderek daha fazla bilinçleniyorum. Arada bir durup yaşamımdaki enerji hakkında düşünüyorum. Bilinçli bir şekilde, güven, uyum ve huzur veren düşünceleri seçiyorum.


Giderek tüm gündelik davranışların –yemek yeme biçimim, zamanımı geçirme yöntemim ve diğer insanlarla etkileşimlerim- konusunda bilinç kazanıyorum. Niyetlerimi destekleyen onurlandırıcı seçimler yapıyorum.


Zengin bir bilinç içindeyim. Yaşamımdaki harika şeylere odaklanıyorum ve daha fazlasına ulaşmaya hazırım. Her gün, yaşamak istediğim enerjiyi, düşünceleri ve duyguları seçerek kendi gerçekliğimi bilinçli bir şekilde yaratıyorum.



956k

firdevsi ala 07-10-2016 10:30 AM

Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA
 
Niyet


Bugün kendime dair her türlü eleştirel düşünceden kurtuluyorum. Onay görmek için, eskisi gibi benim dışımda bir etken aramayacağım. Bu halimde değerli ve önemliyim.







Ana Fikir

Kişinin kendini kabullenmesi, öz sevgi enerjisinin uzantısıdır ve kişisel enerji alanı açısından bir o kadar önemlidir.


Birçok insan zamanının büyük bir bölümünü yaşam gücünü tükettiğinin farkına bile varmadan, kendisini yargılayarak, aşağılayarak geçiriyor. İnsanlar kendilerine sürekli saldırıyor, kendilerini oldukları gibi kabullenmeyi reddediyor, sonra da hayatta istediklerine neden ulaşamadıklarını merak ediyorlar.


Enerji anlamında kendinizi sürekli olarak, hatta arada bir de olsa reddetmeniz, kesinlikle yaşamınızda olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Dolayısıyla, kendinize dair eleştirel, suçlayıcı düşünceler haline girdiğinizi fark ettiğiniz anda müdahale etmelisiniz.



Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmemeniz sizi inanılmaz derecede mutsuz etmekle kalmaz, manyetik çekiminiz açısından da korkunç sonuçlar doğurur. Oysa kendinizi koşulsuz şekilde kabullenmeniz Evren’in ve Evren’deki insanların sizi kabullenmesini sağlar.





Kabulleniş Uygulamaları

1-Kendinizi suçladığınızı, eleştirdiğinizi fark ettiğiniz anda, kendi kendinize, “Evren’de beni temsil etmesini istediğim enerji türü gerçekten bu mu?” diye sorun. Bu olumsuz düşüncelerden uzaklaşın. Kendi kendinizi kabullenmeniz için olduğunuzdan farklı olmanız, farklı bir şey yapmanız gerekmez. Derin bir soluk alın, gevşeyin ve bu konudaki düşüncelerinizi değiştirin! Kendinizi kendi zulmünüzden kurtarma zamanı geldi.


2-Mükemmeliyetçilikten kurtulun ve kendinizi –hem hatalarınız hem de yetersizliklerinizden dolayı- affetmeyi öğrenin. Kendinize dair eleştirel tüm düşünceleri değiştirmeye odaklanın.


3-Gün içinde birkaç kez kendi değerinizin farkına varmayı ve kendinizi olduğunuz gibi takdir etmeyi seçin. Siz kendinizi ne kadar fazla kabullenebilirseniz Evren de sizi o kadar fazla kabullenecektir.





Kabulleniş Olumlamaları


Kendimin en iyi dostu ve en büyük destekçisiyim. Kendimi kabullenmeyi ve desteklemeyi hak ediyorum!


Kendime dair sadece en iyi şeylere inanmayı seçiyorum. Kendimi koşulsuz şekilde sevmeyi ve kabullenmeyi öğreniyorum. Bu halimle de kusursuz, değerli ve özelim.


Kendimle ve başardıklarımla gurur duyuyorum. Yaşamımda gösterdiğim çabayı takdir ediyorum.


Kendimi kabullenmeyi seçtiğim için –ve şu an gerçekleştirmeye çabaladığım enerji değişimlerinden dolayı- kendime minnettarım.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.