![]() |
Cevap: 2012 KPSS... Alıntı:
Eğitim bilimleri bana kolay ve soruları da ucuz geldi 1 saat erken bitirdim sorular üzerinde 5 tur attım. Aşağı yukarı 20 soru da tereddüte düştüm. bunlar sonradan yazılmış olabilir photoshopla yapılmış olabilir. Yok yani olmaz böyle birşey. İnanmak istemiyorum.:(( |
Cevap: 2012 KPSS... Yaptıkları açıklama o kadar komik ki bu haberin doğruluğundan zerre kadar şüphe etmiyorum. Daha Ösym yayınlamadı ayrıca soruları kim nasıl böyle noktası virgülüne hazırlayabilir ki? Yok yoookkk... Ben bu heriflere asla güvenmiyorum. Yazıklar olsun Ösym'ye de. Deliler gibi çalıştım, binlerce soru çözdüm. Bunun için değildi çabalarım. Hepsinden nefret ediyorum. |
Cevap: 2012 KPSS... Arkadaslar,ösym yazılı acıklama yapmıs,calıntı yokmus,komploymus,hadı ınsallah oyledır... |
Cevap: 2012 KPSS... Minareyi çalan kılıfını hazırlar. |
Cevap: 2012 KPSS... Bu cuma sonuçlar açıklanır diyorlar olmadı en geç önümüzdeki hafta çarşambaya bekliyorum ben. :) Heyecan baıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tabi puanların açıklanmasıyla bitmiyor sıralama ve kontejyanlar da önemli. |
Cevap: 2012 KPSS... Ben hiç heyecanlı değilim bu konuda. Heyecan verici bir sonuç alamayacağımdan eminim çünkü. |
Cevap: 2012 KPSS... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aziz forum kardeşlerim,actionsmile Umarım hakkınızda hayırlısı olur, emeğinizin karşılığını alırsınız. 8977 Beni de seneye 3 tane sınav bekliyor. ooo67 ÖSYM'ye gelince, ÖSYM'nin başına Uğur Dündar'ı getirseniz artık yine de güvenmem. Geçen sene şifreli soru skandalında ''Şifreleme sehven var kopya yok!''(?) diyerek beni iyice dumur etmişti Ali Demir. Eklenti 671 |
Cevap: 2012 KPSS... bende de pek heyecan yok,yine de hayırlısı olsun... |
Cevap: 2012 KPSS... bizim sonuçlar bugün açıklanıyor mu arkadaşlar? |
Cevap: 2012 KPSS... Bekleyip göreceğiz. :) ıp ıp ıp ıp (kalp atışı sesi bunlar) . :) Nereden duyuyorlar anlamıyorum ama yarın 3-6 arası açıklanabilmek ihtimali olduğu duydum. En geç haftaya açıklanır zaten. Bir aksilik olmazsa. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |