| 
 | ||||||||||
|  | 
| Korku ve Fobiler Cd'leri Korku Fobi Ritmotrans Cd'leri korku ve kaygı, korku ve tedavisi, korku ve stres, korku nedir, bir korku, fobi nedir, korku ve panik, korku ile, fobi tedavi, fobi tedavisi, fobi terapi, çocuk ve, korku ruh, | 
Korkuları Yok Etme Klubü ve Korku ve Fobiler Cd'leri Kavga Edemiyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: onLy Nickli Üyeden Alıntı öncelikle iyi aksamlar. kendimi tanıtayım 15 yaşında 185 boyunda 63 kiloda bir gencim. benim sorunum kavga edememek . aslında kavgadan korkmuyorum veya kavgada alıcağım hasardan. birçok kez kavgayla burun buruna geldim sonuna kadar atarımı yaptım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korku ve Fobiler Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Korku ve Fobiler Cd'leri nerededir kimdir Korku ve Fobiler Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korku ve Fobiler Cd'leri hipnoz Korku ve Fobiler Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korku ve Fobiler Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korku ve Fobiler Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi
 Kavga Edemiyorum.
 Kavga Edemiyorum.|     | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  | 
|  25-12-2011, 10:19 PM | #18 (permalink) | |
| Yüzbaşı  Üyelik tarihi: Oct 2011 
				 Tesekkür: 1,794 

728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

|  Cevap: Kavga Edemiyorum. Alıntı: 
 Olumlu düsünebilmek icin kavga ediyoruz.. Basarili olabilmek icin kavga ediyoruz.. Iyi isler basarabilmek icin kavga ediyoruz.. Belkide kavga icin bunlar bir sebep degil ama öyle... Hayat zaten seninle kavga icinde.. Bunu olumsuzluk icin demiyorum.. Kavga kelimesinin acilimini yaparsak, caba, ugras, gösteri, basari azmi ve istegi, yapma, eylem gibi devamini getirebiliriz... Bu yönden bakarsan belkide sanirim biraz olsun farkli düsünürsün.. birde üstüne dayak atma ve dayak alma ile de ugrasma yoluna girme derim only  kirik kol - kirik bacak ve üstüne üstelik mor bir göz tecrübe edinmen icin gereksiz bir acidan ibaret olacaktir Ha aklima gelmisken, ben kendimde bunu tespit ettim, senin icinde belki iyi olur.. Görünüs itibari ile benimle kimse kolay kolay bilincli sekilde üstüme gelerek kötü bir kelime / söz konusmuyor.. Kimse laf atmiyor, yada kavga girisiminde bulunmuyor, dogal olarak eminim bayan oldugun icin diceksin ama bayanlar arasinda da bu böyle.. Dayak yeme yada atma fasli daha cook kendini güvensiz hisseden ve bunu dis dünyasinada yansitandadir.. Kendinden emin olmayan ve kendi ile barisik olmayanlardadir.. Dik yürüyen birine asla kolayca laf atamazsin.. Yüzü gülen birine asla kolayca kötü söz söyliyemezsin.. Güzel konusan birine asla cahilane hitaplarda bulunamazsin.. Yani demek istedigim eger buna benzer vasiflar biraz olsun varsa bir insanda kolayca (istisnalar haric) ezilmez ezmezde.. Tabii yinede sen bilirsin   | |
|  Offline |   | 
| Bookmarks | 
| 
 |  | 
Korkuları Yok Etme Klubü ve Korku ve Fobiler Cd'leri Kavga Edemiyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: onLy Nickli Üyeden Alıntı öncelikle iyi aksamlar. kendimi tanıtayım 15 yaşında 185 boyunda 63 kiloda bir gencim. benim sorunum kavga edememek . aslında kavgadan korkmuyorum veya kavgada alıcağım hasardan. birçok kez kavgayla burun buruna geldim sonuna kadar atarımı yaptım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korku ve Fobiler Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Korku ve Fobiler Cd'leri nerededir kimdir Korku ve Fobiler Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korku ve Fobiler Cd'leri hipnoz Korku ve Fobiler Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korku ve Fobiler Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korku ve Fobiler Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi