Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Korkuları Yok Etme Klubü > Korku ve Fobiler Cd'leri > Korkmaktan Korkmak

Uyarılar

Korkmaktan Korkmak Korkmaktan Korkmak

Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Korku ve Fobiler Cd'leri ve Korkmaktan Korkmak Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Korku ve endişeleriniz sizi hiç bir şeyden zevk almayan ve yaşamdan korkan biri haline getirdiyse hiç vakit kaybetmeden bu yöntemlere başvurmalısınız. Korku en ikel, güçlü ve insanın hayatta kalmasını sağlayan en temel duygudur. Ancak korku ve endişeler kişiyi hayattan korkar, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korkmaktan Korkmak telkin cd indir izle İstanbul Korkmaktan Korkmak nerededir kimdir Korkmaktan Korkmak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korkmaktan Korkmak hipnoz Korkmaktan Korkmak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korkmaktan Korkmak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korkmaktan Korkmak kuantum düşünce kitap haberi

Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-01-2017, 09:32 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Korku ve endişeleriniz sizi hiç bir şeyden zevk almayan ve yaşamdan korkan biri haline getirdiyse hiç vakit kaybetmeden bu yöntemlere başvurmalısınız.

Korku en ikel, güçlü ve insanın hayatta kalmasını sağlayan en temel duygudur. Ancak korku ve endişeler kişiyi hayattan korkar, atıl ve hiç bir şeyden zevk alamaz hale getirirse bu önemli problemdir. Sizi her ne korkutuyor ise, burada korkularınız ve endişeleriniz ile baş etmenize yardımcı olabilecek 10 yolu bulabilirsiniz.
1- Korkularınızı ve hayatınızı nasıl etkilediğini bir kenara yazın. Korkularınız ile ilgili olumlu değişiklikler gerçekleştiğinde hayatınızda olabilecek değişimleri düşünün.

2- Zaman Ayırın: Eğer korku ya da endişe ile dolduğunuz bir andaysanız açık bir şekilde düşünememektesiniz. Hızlı kalp atışları, avuç içi terleme ve panik hali adrenalin sonucudur. Böyle bir durumda yapmanız gereken ilk şey bir ara vermek ve fiziksel olarak sakinleşmeye çalışmaktır. Çay-kahve içmek, banyo yapmak ya da 15 dakikalık bir yürüyüş gibi. Fiziksel olarak sakinleşebilmek korkunuz ile baş edebilmenin en iyi yoluna karar vermenizi sağlayacaktır.

3- En kötü ne olabilir? Eğer bir konu hakkında endişeli iseniz; bu bir iş, bir sınav ya da bir ilişki hakkında olabilir. En kötü ne olabilir diye düşünmek size yardımcı olabilir. Bazen en kötü sonuç paniktir. Eğer çok daha hızlı kalp atışı ya da terleme başladı ise, yapılabilecek en iyi şey bu durumla mücadele etmemektir. Olduğunuz yerde kalın ve avuç içinizi karnınıza yerleştirip yavaş ve derin nefes alıp vermek vucudunuzu yatıştırmanıza yardımcı olabilir. Bu durum 1 saat kadar sürebilir ama sonunda panik hali kendiliğinden gidecektir.

4- Korkunuzla yüzleşin. Korkulardan kaçınmak, onları daha da korkutucu hale getirir. Eğer bir gün asönsere bindiğinizde korku ya da kaygı yaşadıysanız ertesi gün tekrar asönsere binin. Korkunuz her ne ise onunla yüzleştiğinizde solmaya başlayacaktır.

5- Gerçekliği alın. Korkular gerçeklikten daha kötü olma eğilimindedir. Saldırıya uğramış insanlar çoğunlukla karanlık bir sokakta yalnız yürürken tekrar saldırıya uğrayacaklarını düşünmeden edemezler. Ancak tekrardan saldırıya uğrama düşüncesi gerçekten çok düşüktür. Aynı şekilde bazen insanlar yüzleri kızardığında başarısız olduklarını hissederler. Ancak stresli durumlarda yüzün kızarması normaldir.

6- Mükemmelik beklemeyin: "Ben dünyanın en iyi annesi değilim. Ben başarısızım” gibi düşünceler gerçekçi olmayan ve endişeleri artıran düşüncelerdir. Hayat streslerle doludur ve çoğumuz hayatımızın mükemmel olmasını hissetmek isteriz. Kötü günler ve aksilikler her zaman olur ve hayatta bunların olabileceğini unutmamak gerekir.

7- Hayal edin: Gözlerinizi kapatın, sakin ve güvenli bir yer hayal etmek için bir dakikanızı ayırın. Çok güzel bir kumsalda yürüyüş resmi ya da çocukluğunuza ait mutlu bir an olabilir. Daha rahatlamış hissedene kadar olumlu duyguların sizi yatıştırmasına izin verin.

8- Konuşun: Korkularınızı paylaşmak, endişelerinizden ve korkularınızdan uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Eğer bir arkadaşınız ya da aile üyesi ile konuşamıyorsanız, bir profesyonel ile konuşun. Ve eğer korkularınız ile baş edemiyorsanız ve korkularınız günlük hayatınızı engelliyorsa mutlaka profesyonel bir yardıma başvurun.

9- Basit çözümleri deneyin: İyi bir uyku, sağlıklı beslenme ya da yürüyüş genellikle endişeler için en iyi tedavi yöntemlerden biridir. Birçok kişi endişelerini ve korkularını yatıştırmak için alkolun işe yarayacağını düşünür ancak bu durum kişiyi daha da sinirli hale getirip durumu kötüleştirir. İyi beslenme sizi fiziksel ve zihinsel olarak daha iyi hissettirecektir.

10- Kendinizi ödüllendirin: Korkularınız ile ilgili küçük de olsa her başarılı hamlenizde kendinize ödül verin. Mum ışığında banyo, sinema, konser ya da bir yemek gibi her ne olursa olsun başarınızı pekiştirmek için sizi mutlu eden bir şeyi yapın.

Alıntı - Kaynak

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.


Konu MuminOKAN tarafından (23-01-2017 Saat 06:55 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı Link İlavesi
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2017, 02:42 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Güzel bir paylaşımdı lakin sizden isteğim bu tarz paylaşımlarda yazdıklarınız size ait değilse , sizin derlediğiniz bir internet yazıları bütünü değilse lütfen kaynak belirtin.Altına link olarak atın.Bunu reklama amaçlı yapmıyorsanız kimse yanlış bir hareket olarak algılamaz.Öteki türlü bu biraz başkasının emeğine saygısızlık etmek gibi geliyor.

Elbette zamanında word dokümanı olarak kaydettiğiniz bir yazı olabilir.Kaynağını hatırlamıyor olabilirsiniz.Bu durumu paylaşırsanız herkes anlayışla karşılayacaktır.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2017, 04:04 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir paylaşımdı lakin sizden isteğim bu tarz paylaşımlarda yazdıklarınız size ait değilse , sizin derlediğiniz bir internet yazıları bütünü değilse lütfen kaynak belirtin.Altına link olarak atın.Bunu reklama amaçlı yapmıyorsanız kimse yanlış bir hareket olarak algılamaz.Öteki türlü bu biraz başkasının emeğine saygısızlık etmek gibi geliyor.

Elbette zamanında word dokümanı olarak kaydettiğiniz bir yazı olabilir.Kaynağını hatırlamıyor olabilirsiniz.Bu durumu paylaşırsanız herkes anlayışla karşılayacaktır.
Bu güzel uyarınız için teşekkür ederim. Ancak bu yazıyı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. O yüzden kaynak belirtemedim. Ben de kul hakkına gitmekten çok korkarım. Yazıyı silebiliyor muyuz, bilmiyorum. O yüzden herkesten özür dilerim. Daha dikkatli olmaya çalışacağım.
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2017, 06:56 PM   #4 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Alıntı:
Robi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güzel uyarınız için teşekkür ederim. Ancak bu yazıyı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. O yüzden kaynak belirtemedim. Ben de kul hakkına gitmekten çok korkarım. Yazıyı silebiliyor muyuz, bilmiyorum. O yüzden herkesten özür dilerim. Daha dikkatli olmaya çalışacağım.
Gerekli düzenleme, tarafımdan yapılmıştır.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2017, 06:35 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Alıntı:
Robi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güzel uyarınız için teşekkür ederim. Ancak bu yazıyı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. O yüzden kaynak belirtemedim. Ben de kul hakkına gitmekten çok korkarım. Yazıyı silebiliyor muyuz, bilmiyorum. O yüzden herkesten özür dilerim. Daha dikkatli olmaya çalışacağım.
Hassasiyetiniz için ben teşekkür ederim.Siz samimi olduktan sonra problem değil.Önemli olan nokta inanların kendi yazmadıkları yazıları kendisinin gibi paylaşıp caka satması.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları

Korku ve Fobiler Cd'leri ve Korkmaktan Korkmak Korku ve Endişelerle Baş Etme Yolları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Korku ve endişeleriniz sizi hiç bir şeyden zevk almayan ve yaşamdan korkan biri haline getirdiyse hiç vakit kaybetmeden bu yöntemlere başvurmalısınız. Korku en ikel, güçlü ve insanın hayatta kalmasını sağlayan en temel duygudur. Ancak korku ve endişeler kişiyi hayattan korkar, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korkmaktan Korkmak telkin cd indir izle İstanbul Korkmaktan Korkmak nerededir kimdir Korkmaktan Korkmak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korkmaktan Korkmak hipnoz Korkmaktan Korkmak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korkmaktan Korkmak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korkmaktan Korkmak kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.