Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar.. ucuzluk vadisi sitesinden siparişimi verdim ama henüz kitap elime ulaşmadı. yorumları okuyarak yavaş yavaş pratik yapmaya çalıştım. bir arkadaşımla internetten konuşurken cüzdanını akşam oturdukları kafede unuttuğunu söyledi. benim de aklıma hemen yorumlarda yazanları uygulamak geldi. hemen söylenenleri yaptım. önce ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-02-2011, 01:02 PM   #1521 (permalink)
Teğmen
 
mahperinin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 35
Tesekkür: 225
31 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mahperinin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

merhabalar.. ucuzluk vadisi sitesinden siparişimi verdim ama henüz kitap elime ulaşmadı. yorumları okuyarak yavaş yavaş pratik yapmaya çalıştım. bir arkadaşımla internetten konuşurken cüzdanını akşam oturdukları kafede unuttuğunu söyledi. benim de aklıma hemen yorumlarda yazanları uygulamak geldi. hemen söylenenleri yaptım. önce bahsedilen kafeyi bilmediğim için zihnimde bir kafe canlandırdım ve cüzdanı orda zihin gözümle gördüm. sonra kaybeden arkadaşımı düşündüm. böyle biraz yoğun bir iki dakika geçirdim ve cüzdanını bulduğunu söyledim.böyle bi inandım ki bulduğu için sevindim sanki :)
arkadaşım da çok endişeliydi. henüz açılmamıştı kafe. acaba içerde mi yoksa kayboldu mu die söyleniyordu. ona dedim kaybolmadı orda seni bekliyor :) ben baya bi inandım ama içimden aslında kasmadım. böyle bi rahattım.anlatılamıyor galiba o his.
neyse kafe açıldıktan sonra arkadaşım bu sabah gitti. cüzdanı iş yeri sahibi tarafından bulunmuş ve ayrılmış. tekrar konuşmamızda çok mutluydu.

bu benim başarılı olduğuma inandığım ilk deneyimim.

yorumları okumaya devam ediyorum. kitabımı da büyük bir heyecanla bekliyorum :) inşallah çok güzel deneyimlerim olacak. paylaşımlar o kadar faydalı ki hepinize çok teşekkür ederim :)
hele bi kitabı alayım esas paylaşımlarım o zaman oluca benim de. zamanda yolculuk ve diğer kavramları daha iyi anlayacağımı düşünüyorum kitapla. sevgilerimle..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mahperinin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-02-2011, 12:07 AM   #1522 (permalink)
 
phoenix1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phoenix1 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

sn site yöneticileri ve forumdaki arkadaşlar şu iki nokta tekniği ile ilgili videoların türkçe versiyonu yokmu ve bu sitede türkçe alt yazı ile yayınlanamaz mı biri olaya el atsa çok sevinirim sevgiler
phoenix1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2011, 10:18 AM   #1523 (permalink)
Teğmen
 
mahperinin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 35
Tesekkür: 225
31 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mahperinin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

çok şükür sonunda geldi kitabım :) çok mutluyum. bir yandan forumdakileri de okuyorum. biraz geç kalmış olduğum için üzgünüm. 2008'de yapılmış çoğu yorumlar.keşke o zamanlar farketseymişim.neyse şimdi de faydalanıyorum.
ben bir çömez olarak ilk denemelerimi yapıyorum. arkadaşımın cüzdanı için yaptığım iki nokta etkili oldu da mı bulundu yoksa kafenin sahibini çok dürüsttü ondan mı cüzdan bulundu böyle bi ikilemde kaldım. :) denemeler yapmaya devam ediyorum. dün akşam annemin ayaklarındaki ağrı için çalıştım.çok etkili olmadı sanırım. yine forumdan edindiğim bilgilerle EFT tekniğini uyguladım. onun etkisi olduğunu söylediç hatta bir kaç kez tekrarladık. amacım onu iki noktayla ağrılarından kurtarmak şimdilerde.umarım başarılı olurum.
kitabın 65.sayfasındayım. ilk başlarda fazlaca teorik bilgi var ama içinde kaçırmamam gereken bilgiler olabilir düşüncesiyle satır satır dikkatlice okuyorum. :)
hepimize başarıyla uygulanan bol iki noktalı günler diliyorum :)
sevgilerimle..
mahperinin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 12:45 AM   #1525 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

arkadaşlar bende bu konuya yeni ilgi duymaya başladım forumlar çok fazla okuyabildiğim kadar okudum kitabıda ısmarladım ancak umarım birisi cevap verir sabırsızlandım çünkü :) sorum şu; iki nokta tekniğini az çok anladım sanırım yani mesela hasta olan birinin vücudunda ellerimizi gezdirerek bulduğumuz iki noktayı daha sonra güçlü bir niyet ve imgeleme ile kuantum alanına yolluyoruz ağrısı geçiyor ama benim anlamadığım başka istekler için nasıl uyguluyoruz bir çok deneyim okudum, arkadaşının cüzdanını bulan arkadaş gibi, orada da bir nokta belirlememiz gerekiyor mu? mesela ben uzakta olan kardeşimin beni araması istiyorum onda ve kendimde hayali olarak 2 noktamı bulacağım? bunları açıklamayı etik bulmuyormuşsunuz ama yinede kitap gelene kadar bana birisi tüyo verse? çok merak ediyorum ayrıca yazdıklarımdan anlarsınız zaten kafam çok karıştı :s
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 01:29 AM   #1526 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Sevgili house,

Başlık içine alıntıladığım 151. sayfada bulunan yazı özet niteliğinde. Uzun olduğu için alıntılayamadım. Faydalı olacaktır. Linki aşağıda. Onun dışında ilk 30 sayfayı okudun mu bilemiyorum ancak okursan çok yararlı olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...medin-151.html

Sevgiler.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2011, 02:29 AM   #1527 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili house,

Başlık içine alıntıladığım 151. sayfada bulunan yazı özet niteliğinde. Uzun olduğu için alıntılayamadım. Faydalı olacaktır. Linki aşağıda. Onun dışında ilk 30 sayfayı okudun mu bilemiyorum ancak okursan çok yararlı olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...medin-151.html

Sevgiler.

çok teşekkür ederimhemen linki tıklayıp okuyorum bu arada kitabı hala teslim alamadım
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2011, 10:21 AM   #1528 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 24
Tesekkür: 7
19 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shakti is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Merhabalar.. Ben de şu an kitabı tekrar okuyorum. bu kaçıncı okuyuşum bilmiyorum..(Bu kitap benim için Leon filmiyle tekrar konusunda yarışıyor zaten)

Ben de bir deneyimimi anlatmak istiyorum müsadenizle..

Ben bir x bankasında kariyer yolu kapalı bir pozisyonda çalışıyordum. Memur olarak alınmamıştım neyse fazla uzatmıyım.. Memur pozisyonuna geçmek istiyordum ve tek yolu bankaya yeniden başvurmaktı.. Müdürümüz bizim çalıştığımız odaya geldiğinde iki noktayı yaptım.. parmaklarım birleşti ve daha ayırmamıştım ki benim için insan kaynaklarına yazı yazacağını söyledi o anda.. konusu bile açılmamıştı kendiliğinden söyledi...

peki memur olabildimmi? hayır.. ama bankada hayır.. başka bi isteğim gerçek bi isteğim gerçek oldu.. mesleğime döndüm ve bölümümde atama zor olmasına rağmen öğretmen olarak atandım

bankada memur olmak o anki durumumun biraz daha iyileşmiş haliydi belki ama tüm imgelemelerimle ve yaptığım iki noktalarımla asıl isteğim gerçekleşti..

(şimdi çalışmalarım sözleşmeli öğretmenlikten kodroya geçme üzerine)

Sonra da atandığım yerden kendi memleketime döndüm;) iki nokta.. olumlu düşünme kuantum düşüncelerle.. Bütün yaşadıklarımız öylesine bağlı ki birbirine;)

ışıkla kalın..
shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2011, 02:29 PM   #1529 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 24
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Hakan_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Bu kitabı 2 3 yıl önce okumuştum ama içim çok ısımandı bu kitaba.İçindeki uygulamalar gerçekten işe yarıyor fakat bunun iki noktayı belirlemek ve tutmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Bu sadece bir ritüel ve bilinçaltının ikna olmasını ve inanmasını sağlıyor.
Hakan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2011, 12:47 AM   #1530 (permalink)
Teğmen
 
Water_Nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 47
Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Water_Nymph is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

kitabı aldım okudum.. anladımı soyleyemem.. soylendgi gibi konsantre olup 2 nokta belirliyorum falan filan.. ama en cok inandıgım kendimi kaptırdıgım deneyimim bile sonuc vermedi uzun zamandır :/
__________________
olumlu düşünüyorum öyleyse varım...
Water_Nymph isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar.. ucuzluk vadisi sitesinden siparişimi verdim ama henüz kitap elime ulaşmadı. yorumları okuyarak yavaş yavaş pratik yapmaya çalıştım. bir arkadaşımla internetten konuşurken cüzdanını akşam oturdukları kafede unuttuğunu söyledi. benim de aklıma hemen yorumlarda yazanları uygulamak geldi. hemen söylenenleri yaptım. önce ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.