| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Hıdır Kişisel Gelişiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız değişeceğinden eminim zaten hepimizde o potansiyel var, aslında atışmanız da hoş olmuş söyliyim, neden dersen kendimizi böylelikle biraz "törpülemiş" oluyoruz super herbirimiz diğerimizin törpüsüyüz bu anlamda, hayat boyu herkes birbirini etkiliyor değiştiriyor, eğer olumlu anlamda kullanırsak faydalı bile neden burdayız? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 0
38 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() değişeceğinden eminim zaten hepimizde o potansiyel var, aslında atışmanız da hoş olmuş söyliyim, neden dersen kendimizi böylelikle biraz "törpülemiş" oluyoruz super herbirimiz diğerimizin törpüsüyüz bu anlamda, hayat boyu herkes birbirini etkiliyor değiştiriyor, eğer olumlu anlamda kullanırsak faydalı bile ![]() neden burdayız? çünkü hepimiz duyarlı ve özel insanlarız, kafa yoruyoruz düşünüyoruz hayatı ve herşeyi anlamlandırmaya çalışıyoruz dusun şanslıyız, elimden gelse hepimize birer nazar boncuğu veya kurdela takardım, "uğurluyuz" ve "seçilmişiz", bu işte Lily'nin söylediğine benzer fakat zıt şekilde, kafamızın üzerinde bulut değil, bir enteresan hale "var" ![]() istersen buna gönül gözü de diyebilirsin, eğer farkında olabilirsek herkes gibi bizler de bir "misyonla" gelmişiz dünyaya.. "almak" ve "vermek" için insanların arasına yerleştirilmişiz ![]() inanıyorumki ne olduğumuzu ve niye olduğumuzu bilicez ve hayatın anlamı da ortaya çıkacak ![]() atakan bey bunları okuyunca, telkinlerin dozu fazla kaçmış diyecek ama şuanda böyle hisediyorum napiyim ![]() mevleviler sema dönerken, bir elleri yukarı diğer elleri aşağıya bakar bilirsin, haktan alır halka veririm demektir bu ![]() duyarlı ve geçirgen insanları birer köprü olarak görüyorum ben, görevimizin farkına varırsak huzura erecez gibi, yoksa varlığımızı inkarla geçiyor zaman canım etternacım.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Hıdır Kişisel Gelişiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız değişeceğinden eminim zaten hepimizde o potansiyel var, aslında atışmanız da hoş olmuş söyliyim, neden dersen kendimizi böylelikle biraz "törpülemiş" oluyoruz super herbirimiz diğerimizin törpüsüyüz bu anlamda, hayat boyu herkes birbirini etkiliyor değiştiriyor, eğer olumlu anlamda kullanırsak faydalı bile neden burdayız? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi