Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Ben e-kitap a karşı değilim. Çünkü kitabı satın alma meselesi bütçe ile ilgili ucuz alıcam diye korsan alınacağına bence de en azından internetten okumak daha iyi. E-kitap indirmesek bile zaten bir sürü şey okuyoruz internet ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-12-2011, 07:43 PM   #41 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben e-kitap a karşı değilim. Çünkü kitabı satın alma meselesi bütçe ile ilgili ucuz alıcam diye korsan alınacağına bence de en azından internetten okumak daha iyi. E-kitap indirmesek bile zaten bir sürü şey okuyoruz internet üzerinden ve bilgiye ulaşabiliyoruz bir şekilde. Kimin bundan ne kazancı var bilmiyorum. Kütüphane imkanları her yerde yeterli olsa, keşke her istediğimiz kitaba kütüphanelerden ulaşabilsek.

Tamam kitabın sayfasını çevirmek gibi olmaz, sayfaya dokunmak gibi olmaz, kağıdın kokusu olmaz-saman kağıt kitapları severim ben-. İkinci el kitap da severim. Birileri okumuş, faydalanmış, belki not almış, belki altını çizmiş satırların, belki üzerine göz yaşı akıtmış. Yaşamış kitaplar... Ama artık teknoloji hayatımızın her noktasına girdi. Taşıma açısından daha avantajlı e-kitap, yanında taşıyabiliyorsan bir şekilde. Kitap aldığım zaman çevremdeki insanlara da ödünç veririm. O zaman yine kazanmış olmuyor ki kitap sahipleri. Kütüphaneden alınan kitaplarda da öyle. Paylaşılan e-kitapları da öyle görüyorum. Bildiğim kadarıyla D&R da e-kitap satmaya başladılar. Çok daha ekonomik ve maliyeti düşük olmasına rağmen hala pahalı bu kitaplar.

Neden bunları anlatıyorum. Ben yüklemedim bu kitapları birileri bir amaçla yapmış. Hangi amaçla yaptığını da bilemem. Ama o an düşündüğüm kitaba ihtiyacı olan bir insan gördüğüm ve ona bir şekilde yardım edebileceğimdi. Kişi gelse benim kütüphanemden kitap istese ona da kitabımı ödünç veririm. İşine yaradı mı benim maddi anlamda bir kazancım yoktu bu işten.

İdeali keşke bu kitaplar herkesin alabileceği fiyatlarla dijital ortamda satılsa. Mp3 lerde bu imkan yapıldığına göre umarım yakında bu alanda da bir çalışma yapılır. Özellikle de eski ve ulaşmamızın zor olduğu kitaplar için harika olur. Hem e-kitaplar ağaçları da kurtarıyor. Yakında okullarda tablet dağıtılınca herkes e-kitaplara geçicek kaçış yok kanunla bunun daha ciddi bir şekilde korunması gerek.
Aman da sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet üstüne mi alınmış :)

ben genel olarak bahsediyorum

bence kitabı satın almak en mantıklısı ..

emek yönünden ..

neyse :) .. nasıl isterseniz öyle yapın düşünceLerimi söyledim ben

sweeeeeet

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 07:59 PM   #42 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Süperegom ağır bastı "Janerim bana ne der?" dedi :D. Evet yorumunu ilk okuduğumda biraz tedirgin hissettim kendimi. Sonra suçlu gibi susmayı değil düşüncelerimi paylaşmayı seçtim ben de o kadar. :) Param varsa kesinlikle o kitabın kütüphanemde olmasını tercih ederim zaten. Ayrıca kütüphaneleri, neyin ne olduğunu bile kütüphane memurlarını çok severim. Keşke herşey hayallerini kurduğumuz gibi ideal olsa. Ama idealliğin hayalini kurmaya devam ediyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 09:01 PM   #43 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

yanlış anlaşılma olmasın ben buraya e-kitapları yükleyen arkadaşı yadırgamıyorum. sadece 1000 kitap denilince bir nebze benim içim sızladı. onu belirtmek istedim. ben şu şekilde karşılaştırmak isterim bu kitap yada ağaç kullanılarak basımı yapılan kağıtlardan oluşan bilgi bankalarını:

e-kitap: ben bu kısmı başlı başına ikiye ayırıyorum. birincisi yazarın yada yayınevının bılgısı dahılınde kıtabın e-books şeklinde satılması örneğin bir d&R gibi bunda hem yazar kazanır hem okuyucu. ve emek bir şekilde karşılığını bulmuş olur.
ikincisi ise illegal yollardan kitabın nete aktarılması bu şuana kadar zaten ortada dolaşan pdf lit vb. dökümanlardaki kitaplar. bunların tam olarak ne yazara ne de okuyana yararının dokunduguna inanıyorum. emeğının kaşılıgını alamaz bir kere yazar ve okuyucuda metnın uzerinde oynama yapılıp yapılmayacagından ve kitabın gerçeği ile birebir aynısı olup olunmayacagını bilemez. ki netten okudugunu tavsıye etsen kac yazar belkı ıcındekı bılgıde yanlıslıklar ve yanlıs yonlendırmede bulunucaz.

birde dezavantajlarından bahsetmek isterim ilki asosyelleşme bilgisayar bilgisayar nereye kadar. bu e-kitapların birde şöyle bir kritik durumu olduğunu düşünüyorum: bu kitapları okumamızın imkanı hertürlü teknolojiden geçiyor. bilgisayarlar, laptoplar, kitap okuyucuları.. bu kitapları barındırdığımız cdler, dvdler, harddiskler.. bütün bunların bozulması ve içindeki bilgilerin kaybolması çok kolaydır. elektrik kesilir aniden yanar, kırılır, virüs girer belgeleri kurtaramazsın, yada yanlışlıkla silersin vs. dvd-cdler çizilir yada kırılır okunamaz duruma gelebilir bir şekilde.

kitap: bence kitap şeklinde basımı yapıldığında her türlü yararı var ve daha garantili geliyor bana göre. bir kere yazarda okuyanda kazanıyor ve emek karşılığını buluyor vicdanımız rahat oluyor. hadi alma imkanımız olamadı kütüphane vs gibi yerlerden temin ettik. bununda sakıncası yok bence dışarıda bandrolsuz alınmasından daha iyidir. kütüphanelerde bandrolsuz urun bulunacagını sanmıyorum. tum urunler bandrolludur ve sen ıcındekını okuyarak bılgıyı almıs emegın karsılıgını bırsekılde bırılerıne tavsıye ederek vermıs oluyorsun. he birde zaten yazarların amacının her bıreye kıtap satmak oldugunu zannetmıyorum zaten bellıdır sayılar bır kıtap ılk cıktıgında 10bin satar kimi 50bin kimisi 200bin bile satar hatta bir kaç basımı bıle yapılabılır peşpeşe. ama ne kadar basımı yapılırsa yapılsın dünyadakikişi sayısına ulaşamaz sırf Türkiye de 75milyon kişi varsa zaten basılan mebla sırf bizim ülkeye yetmez. elbette bu nedenle bir kitap elden ele dolaşacak, bu bir paylaşımdır insanlarla iletişimi geliştirir hem. ama netten illegal yol ile yayılmasını anlamıyorum. guvenılır değil.

gelelim kitapların dezavantajlarına başlıca olanı zaten ağaçların kesilmesine sebep olması.

ama ben bunda da kitaba kadar ağaçlardan oluşturulan bir sürü madde sayabilirim: başlı başına yemek ve ders çalışma masalarımız, mobilyalarımız tahtadan olmak zorunda değil. tahta kullanılmayan imalatlarıda mevcut bunların. ve kitaplara nazaran eğer kısıtlanacak basımlar varsa bence gazete ve dergidir. bir dünya çeşit çeşit gazete olacağına bir gazete basılsın haberlerin hepsi orada yazsın. yada dergıler olabılır e-books seklinde d&rlarda satılabılır. cunku bir kitap her yıla yarar saglar ancak bır dergı doneme hıtabendır dıye dusunuyorum. mesela kurşun kalemler bunların uçluları yada diğer çeşitli bir sürü türü mevcuttur. bir dünya ev apartman inşa ediliyor. daire içi oda kapıları vs tahta olmak zorunda değil. başka madde üretilsin, plastiğini yada başka meretini kullansınlar bunlarda mümkün. ve kitaptan yapılacak ağaç tasarrufunun kat ve kat fazlası kazanılır diye düşünüyorum.

şunu belirtmemde de fayda var hani ömrü hayatımda hiçmi bilgisayarda kitap okumadım? elbette okudum. birzamanlar çok okudum ama birsüre sonra güvensizlik geldi. dogru degılmı gerçeği ile aynı mı? vs. şuan çok acil o bilgiye ihtiyacım yoksa kitaptan ulaşmaya çalışıyorumama tabii kitap şeklinde bulamazsam ekitaplardan yararlandığım olabiliyor çok nadiren.

ben genelde istanbulda olmanın avantajı ile d&r lar kitap yayınevleri gibi satış noktalarından yada kitapçılardan gerek ikinci el kitap satan dükkanlardan (mesela hem orjinal hem özel indirimli punto etiketli kitaplar). kütüphaneler vs den yararlanabiliyorum oldukça. he birde şükürler olsun fuarlar eklendi buna yılda bir kere ve bir hafta müddetle yapılan fuarlarda yayınevleri %20 %40lara varan indirimler saglıyorlar.

amaan nede çok yazmışım işin özü herşeye rağmen KİTAP OKUMAK ÇOK GÜZEL BİRŞEY:)


Alıntı:
eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aman da sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet üstüne mi alınmış :)

ben genel olarak bahsediyorum

bence kitabı satın almak en mantıklısı ..

emek yönünden ..

neyse :) .. nasıl isterseniz öyle yapın düşünceLerimi söyledim ben

sweeeeeet

heyyy nickin değişmişş süper olmuş buarada mavide umut anlamındadır ya hani tam uymuş rengide:))


Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Süperegom ağır bastı "Janerim bana ne der?" dedi :D. Evet yorumunu ilk okuduğumda biraz tedirgin hissettim kendimi. Sonra suçlu gibi susmayı değil düşüncelerimi paylaşmayı seçtim ben de o kadar. :) Param varsa kesinlikle o kitabın kütüphanemde olmasını tercih ederim zaten. Ayrıca kütüphaneleri, neyin ne olduğunu bile kütüphane memurlarını çok severim. Keşke herşey hayallerini kurduğumuz gibi ideal olsa. Ama idealliğin hayalini kurmaya devam ediyorum.
işte ben o insanlara hayranım sweet:)) her kitabın yerini nasıl bilebiliyorlar dimi.. her seferinde bir şaşkınlık bu kadarda olamaz diyorum. ama oluyor. ben evde eşyamı bulamaya durayım onlar koskoca kütüphanede hangi kitabın hangi dolapta kaçıncı rafta oldugunu anında biliyorlar:))
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 09:15 PM   #44 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Düşüncelerinize çok saygı duyuyorum ve destekliyorum(özellikle o gazeteler konusu çok çok çok haklısınız) ama hala ihtiyacı olan bu şekilde okusun diyorum bir yerde. Zaten kitap okuma konusunda toplumca durumumuz malum. Hiç okumayan bir toplum mu yoksa illegal yollardan okuyan bir toplum mu daha iyi? Bu konu her durumda tartışılır. Sonuçta bunu yapan insanların önüne en iyi yasa geçer. Başkalarının haklarını en iyi yasayla korunur. Kesin korunur mu? Hayır ama en iyi yol bu.

Bütün bunları okuyunca aklıma şöyle bir anım geldi (yine yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladım ama:)) ) D&R da küçük boy kitaplar var aslında hem ekonomik hem de taşınması kolay ben onları tercih ediyorum genelde. Geçen gün Çok sevdiğim bir yazarın kitabına rastladım ikinci el eski bir kitaptı. Aldım kitaba söyle bir baktım. Küçük kitapları okumaya alışmışım ya baktığımda en az o malzemeden küçük boyutta 2-3 kitap çıkar dedim kendi kendime... :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 09:41 PM   #45 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşüncelerinize çok saygı duyuyorum ve destekliyorum(özellikle o gazeteler konusu çok çok çok haklısınız) ama hala ihtiyacı olan bu şekilde okusun diyorum bir yerde. Zaten kitap okuma konusunda toplumca durumumuz malum. Hiç okumayan bir toplum mu yoksa illegal yollardan okuyan bir toplum mu daha iyi? Bu konu her durumda tartışılır. Sonuçta bunu yapan insanların önüne en iyi yasa geçer. Başkalarının haklarını en iyi yasayla korunur. Kesin korunur mu? Hayır ama en iyi yol bu.

Bütün bunları okuyunca aklıma şöyle bir anım geldi (yine yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladım ama:)) ) D&R da küçük boy kitaplar var aslında hem ekonomik hem de taşınması kolay ben onları tercih ediyorum genelde. Geçen gün Çok sevdiğim bir yazarın kitabına rastladım ikinci el eski bir kitaptı. Aldım kitaba söyle bir baktım. Küçük kitapları okumaya alışmışım ya baktığımda en az o malzemeden küçük boyutta 2-3 kitap çıkar dedim kendi kendime... :))

evett bende bayılıyorum onlara:)) hem taşınması kolay hemde daha tasarruflu çevre için. ama onlarda ağırlıklı olarak romanlarda var. hemen hemen her kitabın cep boyutunu bulamıyoruz. ama sevindirici ki her gecen gun artıyor miktarı yayınevleride bolca tercih etmeye başladı:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 11:24 PM   #46 (permalink)
Üsteğmen
 
lanterna viridis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Bulunduğu yer: kırıkkale
Mesajlar: 173
Tesekkür: 149
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lanterna viridis will become famous soon enoughlanterna viridis will become famous soon enough
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

arkadaşlar bir linkte benden hoş kitaplar var...liste ve link burda
Psikolojik Kitaplar Serisi (45 Kitap) | 10 MB


İçindekiler:
Gary Chapman-Beş Sevgi Dili.txt
Doğan Cüceloğlu- İnsan İnsana.txt
Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri
20. Yuzyilda Bilim.pdf
Alan Durning-Tüketim Toplumu Ve Dünyanın Geeceği.pdf
Alfred Adler-İnsan Tabiatını Tanıma.DOC
Alfred Adler-Psikolojik Aktivite.DOC
Ateizm.pdf
Ben Enerjiyim.doc
Bilimin Açıklayamadığı Keşifler.doc
Desmond Dunne-Yoga.DOC
Doç.Dr.Günseli Peker-Bioenerjektik Psikoterapi.DOC
Doğan Cüceloğlu-İnsan İnsana.pdf
Dr. Necip Taylan-Anahatlarıyla İslam Felsefesi.DOC
Dr.Mehmet Paçacı-İslami bilimde Metodoloji Sorunu.DOC
Ece Arar Emener-Ece'nin Hamilelik Günlüğü.txt
Erol Göka-Bir Bilim Olarak Psikiyatri.DOC
G.Lapassade-Trans.DOC

Hüseyin Peker-Çocuk Ve Suç.DOC
Irvin D.Yalom-Aşkın Celladı.txt
J.A.C.Brown-Siyasal Propaganda.DOC
London-Bir Yanılsamanın Geleceği.txt
Mehtap Kayaoğlu-Öpücük Kutusu.txt
Michael Peter Cain-Transandantal Meditasyon.DOC
Mustafa Ayhan Tatar-Ahlak Psikolojisi Ve Sosyal Yaşam.DOC
Nevzat Tarhan-Kadın Psikolojisi.txt
Nihat Kaya-Neden İntihar Ediyorlar.txt
Nossrat Peseschkian-Doğu Hikayeleriyle Psikoterapi.txt
Nossrat Peseschkian-Pozitif Aile Terapisi.txt
Nurettin Topçu-İsyan Ahlakı.DOC
Prof Dr.Bekir Onur-Gelişim Psikolojisi-Yetişkinlik-Yaşlılık-Ölüm.pdf
Prof.Dr.Atalay Yörükoğlu-Gençlik Çağı Ruh Sağlığı Ve Ruhsal Sorunlar.DOC
Prof.Dr.Erol Eren-Yönetim Psikolojisi.DOC
Prof.Dr.Özcan Köknel-İnsanı Anlamak.DOC
Prof.Dr.Richards Broughnton Tartışılan Bilim Parapsikoloji.DOC
Richard Sennett-Otorite.DOC
Selahaddin Hilav-Diyelektik Düşünce Tarihi.DOC
Selim Aydın-Bilgi Çağında İnsan.pdf
Shakti Gawain Akaşa-Yaratıcı İmgeleme.DOC
Sibel Arkonaç-Grup İlişkileri.DOC
Sibel Arkonaç-Psikoloji.DOC
Sosyal Psikoloji.DOC
Şizofreni.pdf
Ünver Günay-Osmanlı'da Sosyo Kültürel Yapı.txt

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
__________________
DÜNYADA DEĞİŞİKLİK YAPMAKTA BAŞARILI OLANLAR,
İŞE KENDİLERİNDEN BAŞLAYANLARDIR.
lanterna viridis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2014, 06:08 PM   #47 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2014
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alone plover is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

link çalışmıyor.. indirebilen kc_dayanyalnizligim@hotmail.com adresine gönderirse çok mutlu olurum... çok merak ettiğim kitaplar var listede... şimdiden çok teşekkür ederim...
alone plover isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2014, 12:05 AM   #48 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Alıntı:
alone plover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
link çalışmıyor.. indirebilen kc_dayanyalnizligim@hotmail.com adresine gönderirse çok mutlu olurum... çok merak ettiğim kitaplar var listede... şimdiden çok teşekkür ederim...
arkadaş en son 2011 yılında girmiş. Demek ki artık siteye uğramıyor. Başka arkadaşlarım sana bu konuda yardım edebilirlerse güzel olur.
Üzgünüm sana yardımcı olamıyorum bu konuda sevgili alone plover
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2014, 12:31 PM   #49 (permalink)
Teğmen
 
vuslatizmir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 89
Tesekkür: 174
74 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vuslatizmir77 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

mutlaka bu kitap okunmalı dediğiniz ,tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı arkadaşlar...
vuslatizmir77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2017, 06:04 PM   #50 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2017
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DuMaNLaR is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Link nerede arkadaslar
DuMaNLaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Ben e-kitap a karşı değilim. Çünkü kitabı satın alma meselesi bütçe ile ilgili ucuz alıcam diye korsan alınacağına bence de en azından internetten okumak daha iyi. E-kitap indirmesek bile zaten bir sürü şey okuyoruz internet ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.