![]() |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR Ters Konuşma David Oates'e göre, tüm konuşmalar anlamlı bir ters konuşma içerir. Anlaşılan o ki bilinçaltı bu şekilde iletişim kurabiliyor.Oates alt yıllık bir süreç içinde, kayıtlar bir araya getirdi ve hepsini geriye doğru konuşma analizi yapmak için tersine çevirdi. Her seferinde, ileri konuşmanın içeriğini tamamlayan ya da onun aksini ifade eden anlamlı ters konuşmalar gözlemledi. Buna göre "işte çıktım ve markete gittim" gibi bir ifade , "bir somun ekmek" gibi tamamlayıcı bir mesaj içerebilir. Bu tip tersine çevirmeler, ileri mesajla ilgili bilgiler ekler. İleri bir mesaj "Gerçekten sorun değil," derken, tersine çevrilmiş mesaj " Nefret ediyorum" diyerek aksini ifade eden bir anlam oluşturabilir. Çalışmalarım sırasında bir fenomenle karşılaştım. 1984 yılında, belirli bir yanıtı araştırmaya çalışırken, iki makaralı bir ses bandını geriye alarak tersine çeviren bir yalan tespit testinin kayıtlarını inceledim. Kaseti geriye sardığımda, yalancı kelimesini duydum. Çok net bir şekilde söylenmişti ve daha sonra, başka örnekler de bunu doğruladı. İleri yanıtta, sanık sadece "Hayır" diyordu. Geriye sarıldığında bu "Hayır," "Yalancı" sözcüğünü içeriyordu. Çizelgelerde yalan söylediğinin belirtisi olarak stres yaşadığını ortaya koymuştu.Daha sonra sanık itiraf ederek bu yalanı doğruladı. Eğer Oates haklıysa, bu olay bir tesadüf değildi Ne kadar doğru bilemem;ama ilginç. |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR Rica ederim ;) İyi denemeler. |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR internetten araştırdığım 5 konudan 3'ünde bu sayfaya yönleniyorum |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR Hayırlısı ;) |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR şunu söyleyebilirim ki bilincimin arttığını farkediyorum, farkındalığım artıyor. Kendi kendime sorduğum bir soru vardı. O da bilinçaltımdaki sorulara sorunlarıma cevap bulabilmekti. İşte OTOMATİK YAZMA tamda bu tarz sorularıma ışık tutuyor. Bu yöntemi en kısa sürede uygulamalıyım. Sonrada 2013 öncesi Bilinçaltı olumsuz kayıt temizleme çalışmalarına başlıcam |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR kitabı nereden bulabiliriz |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR teşekkür ederim ama 2 yerdede yok |
Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR sayın yeshappay arkadaşımızada bu kitap varmış bulmamız için yardımcı olabilirmi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM. |