![]() |
Cevap: Uykuda Öğrenme Kitap verdiğim linkteki sitede mevcut arkadaşlar... Uykuda Öğrenme - Leonard Krivy - D - Nadir Kitap |
Cevap: Uykuda Öğrenme Alıntı:
sevgiyle kaldık |
Cevap: Uykuda Öğrenme Sevgili cent kitabı edinebildiniz mi peki? Edindi ve okuduysanız bize de tavsiye ediyor musunuz? |
Cevap: Uykuda Öğrenme kitabı okuyanlardan yorumları alsak bi de çok iyi olur. |
Cevap: Uykuda Öğrenme yok mu kitabı okuyan kitaptaki bilgiler çok mu gizli yoksa :D |
Cevap: Uykuda Öğrenme malesef arkadaşlar 4 ay gibi bir zamandır sipariş ettiğimhalde kitapsan getirmedi takipteyim bir bulsam kaçırmıyacağım ama nerde okuyan arkadaşlar varsa biraz bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz uzn zamandır takip ettiğim ve bulamadığğım bir kitap bayada sabırla takipteyim buldum anda kitabın bilgilerinden paylaşımlar yaparım inşallah sevgiyle kaldık |
Cevap: Uykuda Öğrenme ben kitapkutusu.com dan sipariş verdim bugun istersen birde oraya bak |
Cevap: Uykuda Öğrenme Alıntı:
sevgyle kalınız |
Cevap: Uykuda Öğrenme Uykuda öğrenme kitabını bulan arkadaşlar varmı varsa int adresi verebililirlermi ardık bulundum şehirde getiliceğini sanmıyorum mecbur int sipariş vericem ama int sipariş sitelerine bakıyorum satış yok deniyor okuyan arkadaşlar varsa memnunlarmı kitap hakında bilgisi olanlar bilgi verirse sevinicem sevgi ve saygıyla kaldık |
Cevap: Uykuda Öğrenme kimseler okumamış bu kitabı demekki cevap yok sevgi ve saygıyla kaldık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |