| ||||||||||
| |
| Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Zero Limit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Siyahça,aslında ben olaya yöntem olarak bakmıyorum.ister yöntem olarak bakalım ister bakmayalım,olay yine bizde bitmekte.neden mi?çünkü zaten bunların hepsi bizim özümüzde mevcut olan şeyler.mesela ben bu yönteme benzer birşey uyguluyormuşum zaten hayatımda.biri benim istemediğim birşey yaptığında, oturup sorular sorarım sakince.neden?buna sebeb ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
Zero Limit | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #9 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyahça,aslında ben olaya yöntem olarak bakmıyorum.ister yöntem olarak bakalım ister bakmayalım,olay yine bizde bitmekte.neden mi?çünkü zaten bunların hepsi bizim özümüzde mevcut olan şeyler.mesela ben bu yönteme benzer birşey uyguluyormuşum zaten hayatımda.biri benim istemediğim birşey yaptığında, oturup sorular sorarım sakince.neden?buna sebeb verecek ne yaptım ya da bende mevcut olan ne varda bu oldu?gibi..asla o kişiyi veya başıma gelen olayı suçlayarak sonuca varmam.kısa bir süre sonrada inanılmaz sonuçlar alırım.şimdi bu yöntemle tanışınca,buna benzer bişey uyguladığımı gördüm.ilk önce farkındalık önemli.bu yöntem çok güzel bir yöntem.işte bu içimizde mevcut olanı ortaya çıkaran bir yol.sevgiyle açılan her yol güzeldir.bu da öyle. sevgiler.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım. Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için. “İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.” Joe Vitale ![]() |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hooponopono, joe, joe vitale - zero limit, kitaplar, limit, vitale, www.hayatimdegisti.com, zerolimits |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Zero Limit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Siyahça,aslında ben olaya yöntem olarak bakmıyorum.ister yöntem olarak bakalım ister bakmayalım,olay yine bizde bitmekte.neden mi?çünkü zaten bunların hepsi bizim özümüzde mevcut olan şeyler.mesela ben bu yönteme benzer birşey uyguluyormuşum zaten hayatımda.biri benim istemediğim birşey yaptığında, oturup sorular sorarım sakince.neden?buna sebeb ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi