Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu konu daha önce matrix e hükmedin konusunda hayalayaz tarafından verilmiştir.Konunun faydalı olduğunu düşündüğümüz için ve gözden kaçmaması için buraya sabitlemeyi düşündük. Sevgiler. Şifada enerji aktarımının Fiziksel Yasaları İnsan enerjiyi ısı, ışık, elektrik gibi bir çok şeye benzetir . Özellikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2008, 12:06 AM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları





Bu konu daha önce matrix e hükmedin konusunda hayalayaz tarafından verilmiştir.Konunun faydalı olduğunu düşündüğümüz için ve gözden kaçmaması için buraya sabitlemeyi düşündük.

Sevgiler.




Şifada enerji aktarımının Fiziksel Yasaları


İnsan enerjiyi ısı, ışık, elektrik gibi bir çok şeye benzetir . Özellikle de mıknatısa... Elektrik yasaları ile, enerjilerin yasaları arasında benzerlik vardır, insan bedeninin mıknatısa benzer özellikleri kapsadığı bilinmektedir. Örneğin insan bedeni mıknatıstaki gibi (+) ve (-) kutupsallaşmalar gösterir. Şimdi bedenimizdeki bu kutupsallaşmaları görelim. Bunlar bilinmeden sağlıklı bir enerji çalışması yapılamaz. en azından el yordamıyla ilerlemeye çalışılacağı için zaman zaman umutsuzluğa, ve şüpheye kapılabiliriz.
İnsan vücudunun hangi bölgeleri pozitif hangi bölgeleri negatif kutupsallaşma içindedir?
Vücudunuzun sağ tarafı pozitif,(+) sol tarafı negatiftir.(-)
Alın, boyun, göğüs mide ve karın pozitif;
bunların tam arkası yani başın arkası, ense, sırt, bel ve kuyruk sokumuna kadar olan bölge negatiftir.
Başın tepe kısmı ile bacakların arası nötrdür.
Solaklarda ise bu kutupsallaşma tam tersidir.
Her iki elini kullananlarda ise kutupsallaşma sabit değildir.
enerjiler farklı kutupsallık özellikleriyle, organizma içinde dengeye getirici bir güç olarak çalışırlar
İnsan Bedeninin Manyetik Kutupları
-

Aynı isimli kutuplar birbirlerini iter... Zıt isimli kutuplar birbirlerini çekerler...
Elektrik ve mıknatısta olan bu durum insan bedenindeki manyetik enerjilerde de aynıdır.
Hassasiyeti gelişmiş bir kişinin alnına (+) sağ elinizi (+) koyarsanız derhal bir itme hissi duyacaktır.
Buna karşılık ensesine (-) yine sağ elinizi (+) koyduğunuzda çekilme hissiyle karşılaşır.
Bu metotla, organik aktivitede hızlanma ya da yavaşlamanın meydana getirilmesi yani uyarmak ya da sakinleştirmek mümkün olabilmektedir. İşte bu enerji çalışmasının temelidir.
Yani aynı isimli (+ +), (- -) kutuplar uyarıcı; zıt isimliler (+ -) sakinleştirici bir etki yaparlar.
Sakinleştirme Etkisi (+ -) Ağrıların giderilmesinde kullanılır.
Ağrısı ve ıstırabı olan bir hastanın ayak ucuna geçilir. Bakışlar göğüs ve mide boşluğu üzerine yönlendirilirken; sağ el hastanın sol bacağına, sol el de hastanın sağ bacağına gelecek şekilde eller bacaklar üzerine yavaşça dokundurulur.
Siz de bunu deneyebilirsiniz. Bunu yaparken aktardığınız şifa enerjinizin gözleriniz ve ellerinizden hastaya gitmesini isteyin. Buna konsantre olun. İstemekten başka yapmanız gereken hiç bir şey yoktur. Bu şekilde yapılan şifanın çok büyük bir sakinleştirici etkisi vardır. kısa sürede, hastanın ateşi hissedilir derecede düşer, ıstıraplı hal geçer. Ağrılar diner... Hasta derin bir rahatlığa gömülür..


Eğer ağrı vücudun sadece belirli bir bölgesindeyse, hastanın yanına geçilir. Ağrıyan bölgenin hangi kutupsallıkta olduğuna bakılır. Ona göre sol ya da sağ el ağrıyan bölgeye konulur. Baş ağrısı için sol elin hastanın alnına, sağ elin ise ensesine konulması çok sakinleştirici ve ağrıyı kısa sürede geçirici bir etkisi vardır.
Uyarma Etkisi (+ +) (- -).
Canlılık kazandırır, hareket getirir, uyuşukluk ve yorgunluk hissini ortadan kaldırır, tansiyonu yükseltir, zihni aktiviteyi arttırır, organizmanın kendisini yenilemesine imkan sağlar.

Bunların olabilmesi için aynı isimli kutupların bir araya getirilmesi gerekir.
Örneğin sağ elinizi karşınızdakinin göğsüne ya da midesine, sol elinizi de sırtına koyarak bu etkiyi sağlayabilirsiniz...
Bu bağlantı sizin aktardığınız şifa etkilerinizle, karşınızdaki insanın/ yerin/ durumun manyetik alanı arasında bir ahenk kurmak demektir. Daha bilimsel bir açıklama ile, sizin aktardığınız enerjinizin atomik titreşimsel düzeyiyle, karşınızda kişinin/ yerin/ durumun manyetik enerjisinin atomik titreşimsel düzeyi arasında bir rezonans sağlamaktır.
Söz konusu bağlantı halinin kurulabilmesi için sizin pozitif duygu/ düşünce/ sonuca bağlanmadan çalışmaya yönelmeniz birinci şarttır.
Özellikle aralarında sevgi ve sempati bağı bulunan kişilerin, birbirlerine çok daha kolay şifa gönderebilmesinin asıl nedeni budur. burada yapılan çalışma koşulsuzdur..

enerji çalışmasına başlamadan önce enerjiler arasında rezonansın kurulabilmesi ve ilk şifa enerjisinin aktarılabilmesi için el tutma denilen bir yöntem vardır.
Bu yöntem iki farklı şekilde uygulanabilir:
Bunlardan birincisi, sizin baş parmağınızla, karşınızdaki kişinin baş parmaklarının temas ettirilme yöntemidir.
Baş Parmakların teması ile rezonansın sağlanması
İkincisi ise bütün parmakların teması ile rezonansın sağlanmasıdır.hastanın avuç içi yere, sizinki havaya bakacak şekilde, birinci parmak boğumlarını üst üste koyunuz.
Bu durumda sizin avucunuz havaya doğrudur ve hastanın birinci parmak boğumlan, sizin parmak boğumlarınızın üzerindedir. Baş parmağınızı da hastanın ortanca parmağının üzerine ( dış tarafına) koyunuz. Bu el tutma yöntemlerinden kendinize en uygununu seçerek karşınızdaki kişiyle ilk manyetik rezonansı sağlayabilirsiniz.
Bütün parmakların teması ile rezonansın sağlanması
-Karşınızdaki kişinin tam karşısına oturunuz.hastanıza rahatlamasını söyleyin . İyice gevşesin. İlk önce iki kaşınızın arasına bakmasını isteyin. Siz de onun iki kaşının arasına bakın. Ya da göğüs bölgesine konsantre de olabilirsiniz. Bacakları sizin bacaklarınızın arasında olmalı ancak bacaklarınız birbirine değmemelidir. Sadece eller temas halinde bulunmalıdır. 8-9 dakika boyunca uygulayacağınız bu işleminiz, karşınızdaki kişiye ilk şifa enerjisini aktarma imkanı da sağlayacaktır.


El tutma yöntemiyle şifa enerjilerinizi karşınızdaki kişiye aktarmaya başladığınızda, en fazla 1-2 dakika içinde karşınızdaki sizden elleriniz vasıtasıyla yayılan şifa enerjilerini bir sıcaklık duygusuyla hisseder. Karıncalanmalar ve seyirmeler de görülebilir. Başında ve tüm bedeninde ağırlık hisseder.
Eğer karşınızdaki kişi çalışmanız sırasında uyursa, enerji aktarımını kesin ve ayağa kalkarak yatay paslar yapmaya başlayın... Böylelikle ona yüklediğiniz enerjileri dağıtın... Derhal uyanacaktır...( bu zamana kadar şifa verirken uyuyan kişilerin uyandırılmaktan hoşlandığını hiç görmedim..bırakın uyusunlar..çünkü bu uyku şifa uykusudur.)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 04:07 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları

bunları öğrendikten sonra şifa dağıtmaya başlayabilirmiyim
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Şifada Enerji Aktarımının Fiziksel Yasaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu konu daha önce matrix e hükmedin konusunda hayalayaz tarafından verilmiştir.Konunun faydalı olduğunu düşündüğümüz için ve gözden kaçmaması için buraya sabitlemeyi düşündük. Sevgiler. Şifada enerji aktarımının Fiziksel Yasaları İnsan enerjiyi ısı, ışık, elektrik gibi bir çok şeye benzetir . Özellikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.