| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 15 Mart: "Yeni olana doğru ilerledikçe, Benim ve Benim ilahi varlığımın her zaman farkında ol ve aklın daima Ben'de olsun. Bu, zorluk yaşamadan ilerleyebilmen için senin yüksek bir bilinç seviyesinde kalmana yardım eder. Yaptığın, söylediğin ve düşündüğün her şeye Beni ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 15 Mart: "Yeni olana doğru ilerledikçe, Benim ve Benim ilahi varlığımın her zaman farkında ol ve aklın daima Ben'de olsun. Bu, zorluk yaşamadan ilerleyebilmen için senin yüksek bir bilinç seviyesinde kalmana yardım eder. Yaptığın, söylediğin ve düşündüğün her şeye Beni kat. Sahip olduğun her şeyi Benimle paylaş. Saklayacak bir şeyin olmadığında gerçek ruhsal özgürlüğü anlarsın. Sen özgür olmalısın ki, senin içinde onları engelleyecek hiçbir şey olmadan mucizelerim gözünün önünde gerçekleşsin. Gerçekleşmeyi bekleyen pek çok şey var; her şey daha yeni başlıyor. Henüz hayal bile edilemeyen ve ortaya çıkmayı bekleyen güzellikleri ve mucizeleri düşün! Bu, yeni yöntemleri, yeni yasaları, yeni düşünceleri olan yeni bir dünyaya adım atmak gibi olacak. Ufkunu geniş tut. Yeni Çağın hayali hep gözünün önünde olsun. Kendini son derece doğal bir şekilde Yeni Çağ'a doğru ilerliyor olarak bulacaksın ve o senin bir parçan haline gelecek." ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 16 Mart: "İçinde rekabet duygusuna yer verme. Herkesin, bütüne sunduğu kendine özgü, belirli bir rolü olduğunu farkettiğinde tüm o rekabet ruhu kaybolacak ve rahatlayıp kendin olabileceksin. Yaşam, aslında olmadığın bir şeyi olmaya çalışmayı bıraktığın zaman ne kadar daha yalın hale gelecek... Senin bütünün içinde kendine ait gerçeklestirmen gereken bir rolün var, onun için bu rolünü yapabileceğin en iyi şekilde gerçekleştirmelisin. Size birbirinizi sevmenizi söylüyorum. Bunu yapıyor musun, yoksa kendine, bazı ruhlarla zıt kutuplarda olduğunuz için uyumla bütünleşemeyeceğini söyleyerek kendin için bahaneler bulup, sadece toleranslı mı davranıyorsun? Sizler hepiniz Benim kıymetli sevdiklerimsiniz ve bunu ne kadar çabuk farkedersen, o kadar iyi olur çünkü, hepiniz Benim gözümde birsiniz ve Benim sevgim hepinize aynı derecede akar. Benimle bir olduğunu kabul ettiğinde, herkesle bir olduğunu da kabul edebileceksin." ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 17 Mart: "Bilgi ve bilgelik, senin içinden yavaş yavaş dışarı çıkmadıkça, tüm bilgiye ve bilgeliğe sahip değilsindir. Yaşam sürekli bir oluşumdur. Küçük bir çocukken öğrenmen gereken temel derslerin vardı. Elini dokunmak için ateşe uzattığında sana ateşin sıcak olduğu ve seni yakacağı söylendi. Oysa sen itaat etmeyip kendi yoluna gittiysen ve ateşe dokunduysan, elin yandı ve sen bunu çok acı verici buldun. Ancak, bu sana ateşe tekrar dokunmamayı öğretti. Bu ruhsal yaşamda, öğrenmen gereken belli temel dersler var ve eğer bu derslere rıza göstermezsen, bunun sonuçlarını da yaşaman gerekir. Bazı insanlar büyük bir hızda öğrenirler ve artık daha büyük derslere doğru ilerlemeye hazırdırlar ve sonunda kendilerini yaşamla o kadar uyum içinde bulurlar ki artık öğrenmeleri gereken bir ders yoktur; yaşamın mükemmel uyumuyla ve her şeyle bir olarak akarlar... Bu, herkes tarafından ulaşılması gereken en yüksek bilinç seviyesidir." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 18 Mart: "Yaptığın işe yüreğini katıyor musun? Eğer yaptığın iş sevginin ve kendini adamanın izlerini taşımıyorsa yeni cennet ve yeni dünyayı yaratamazsın. Yaptığın iş her ne olursa olsun Benim için ve Benim uğruma yapıldığını farket. O zaman onu mükemmel yapmak isteyeceksin. Unutma ki bir işi asla, sırf yapılması gerektiği için yapmamalısın. Eğer tutumun bu yöndeyse, henüz işini yapmaya başlamadan önce gidip kendi kendine kalarak, Tanrı'nın lütfunu bekleyip, kendini akışa uyumlu hale getirmelisin. Tutumun değiştiğinde ve kendini huzurlu ve uyum içerisinde hissettiğin zaman da gidip işini yapmalısın. Tutumunun uygun olduğunu gördüğün zaman, sadece işini mükemmel bir şekilde yapmakla kalmayıp, onu daha da hızlı bir şekilde yaptığını da göreceksin. Yapılması gerekeni uygun ruh haliyle yapabilen ruhlar ne kadar artarsa, Benim cennetimin dünyaya indirilmesi de o kadar çabuklaşacaktır." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 19 Mart: "Hiçbir şey saklamadan, her sayfası herkesin okumasına açık bir kitap gibi ol. Saklayacak bir şeyin olmadığında, gerçek anlamda özgür ve prangalarından kurtulmuş olmanın nasıl bir şey olduğunu anlarsın. Yüreğinde ne varsa paylaş ve seninle alay edilmesinden korkma. Benim ve Benim ilahi varlığımı daima farkındalığında tut ve küçük bir çocuk kadar yalın ol. Yalınlık bu ruhsal yaşama damgasını vurur; ruhsal yaşam karmaşık değildir. Eğer onun karmaşık olduğunu düşünüyorsan onu karmaşık hale sen getiriyorsun demektir. O yüzden bu tutumunu değiştir ve ne olacağını bekleyip gör. Artık gökkuşağını kovalayarak vakit kaybetme. Tum ihtiyacın olan, içinin derinliklerinde olanın dışa çıkarılması ve ortaya konması. Tek yapman gereken, sakinleşmek ve içine dönmek için vakit ayırmak; aradığını orada mutlaka bulacaksın. Cevap orada. Sabırlı ol, Bana dua et ve her şey sana doğru zamanda sunulacak." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 20 Mart: "Düşündüklerinin, yaptıklarının ve davranışlarının dünyanın durumu üzerinde çok büyük bir etkisi olabilir. O nedenle şimdi, gerçekleşen her olayın en iyi yanını görmeye çalışarak, yaşama iyi tarafından bakmaya başla. Eğer gerçekten derinlere bakarsan, olayın iyi yanını bulursun; o oradadır ancak, zaman zaman o kadar iyi saklanmıştır ki kaybolmuş gibidir. Şunu bil ki, olan ne varsa, her şeyde önce Beni gören ve Beni gerçekten seven ruhların hayrına çalışır. Güvenin ve inancın güçlü ve sarsılmaz olmalıdır. Durum ne kadar karanlık ya da kasvetli görünürse görünsün, dayanmaya istekli olmalısın. Hatta daha iyi hale gelene kadar durumun daha da kötüleştiğini görmek bile gerekebilir. Sadece şunu bil ki, her şey en uygun zamanda mükemmel bir şekilde gerçekleşir; ve her şey Benim elimdedir. Benim her şeyde ve her yerde olduğumun, Benim varolmadığım hiçbir yer olmadığının ve en yüksek hedefin mükemmellik olduğunun farkında ol." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 21 Mart: "Bahar geldi. Yeni Çağ geldi. Uykundan uyan ve bu zamanların getirdiği mucizelere tanık ol çünkü, bu yaşadıkların gerçekten harika zamanlar. Gerçekleşen her şeyin en iyi yanını gör. Değişimleri bekle ve içindeki hiçbir şeyin onları engellemesine izin vermeden, değişimlerle birlikte hareket et. Asla yeniden korkma, bilinmeyenden korkma, tam tersine daima Benim seninle olduğumu ve seni hiçbir zaman bırakmayacağımı ve terketmeyeceğimi bilerek, korkusuzca yeni olana ve bilinmeyene adım at. Her şeyde Benim varlığımı farket, Benim büyüklüğümü gör ve Beni yücelt. Bil ki Altın Çağ'a doğru ilerliyorsun o nedenle, yer alan değişimler yüzünden endişelenme ve onlarla mücadele etme. En karanlık saat, muhteşem şafak vaktinden öncedir. Şafak vakti geldi; o mükemmel bir ritimle oluşmaktadır ve hiçbir şey onun gelişini engelleyemez. Bütün evren o mükemmel ritim içinde çalışıyor, neden sen de çalışmayasın?" ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
eileen cady, gunluk, icimiz, icimizdeki kapilar, kapilar, kapilari acmak, kitap, oneri, pamuk |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 15 Mart: "Yeni olana doğru ilerledikçe, Benim ve Benim ilahi varlığımın her zaman farkında ol ve aklın daima Ben'de olsun. Bu, zorluk yaşamadan ilerleyebilmen için senin yüksek bir bilinç seviyesinde kalmana yardım eder. Yaptığın, söylediğin ve düşündüğün her şeye Beni ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi