| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 13 Şubat: "İçindeki o sonsuz güç ve enerji kaynağından yararlanırsan, sadece Benim İlahi yasalarıma uyduğun ve onları kullandığın için, kendini doğaüstü olaylar gerçekleştirebilir durumda bulursun. Her şey meydana gelebilir, çünkü Benim yasalarım tüm kapıları açan ve her şeyi mümkün kılan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 13 Şubat: "İçindeki o sonsuz güç ve enerji kaynağından yararlanırsan, sadece Benim İlahi yasalarıma uyduğun ve onları kullandığın için, kendini doğaüstü olaylar gerçekleştirebilir durumda bulursun. Her şey meydana gelebilir, çünkü Benim yasalarım tüm kapıları açan ve her şeyi mümkün kılan anahtarlardır. Onların Benim yasalarım olduğunu farket, onlar için sonsuz şükran duy ve onları Benim sevgimle, Benim için ve bütünün hayrına olacak şekilde kullan. İşte o zaman, onların uygun kullanımı ile, harika olaylar gerçekleşir ve herkes onlardan yararlanabilir. Benim rehberliğimde kullanılan güç yeni cennet ve yeni dünyayı yaratarak tarihin yönünü değiştirebilir. Uygun olmayan şekilde kullanılan güç, yalnızca tahribat ve yıkım getirebilir. Güç, şakaya gelen, oyun oynanabilecek bir şey değildir ve büyük bir saygıyla kullanılması gerekir. Ben Gücüm. Tüm yaratılış Benim elimdedir ve sen de o bütünün bir parçasısın. Bütünle karış, uyum içine gir ve onun içindeki en uygun yerini bul." ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 14 Şubat: "Havada aşk kokusu var. Aşkın ve sevginin sıcaklığını hisset, coşkusunu ve onunla birlikte gelen özgürlük duygusunu hisset. Sevgi varlığın özüdür. Sevginin, kendi hakkında konuşulmaya ihtiyacı yoktur, o zaten kendini binbir yolla ifade eder; bir bakış, bir dokunuş, bir davranışla...Sevgi her yerdedir ancak onu tam anlamıyla takdir edebilmen için onun farkında olman gerekir. Hava da her yerdedir ancak sen nefes alman durana kadar havanın kıymetini bilmez, onun senin hayatta kalmanı sağladığını farketmezsin. Hiçbir şeye sıradan gözüyle bakma, kıymet bilmezlik etme, çünkü sen böyle yaptığında yaşamın içindeki coşku ve parıltıyı yokedersin. Sevgi küçük başlangıçlarla başlar, büyür ve büyür...Birbirinizi gerçekten sevdiğiniz zaman birbirinize güven ve sadakat da duyarsınız. Sevginin akmasına izin ver ve bu akışta hiçbir engelin olmasına izin verme. Benim ilahi sevgimin de her şeyin içinden akmasına izin ver; ve tüm anlayışların da ötesinde olan huzuru yaşa." ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 15 Şubat: "Bir işi gerçekleştirmenin sırrı, onun gerçekleşmesini istemekten geçer. Sen o kadar olumlu olmalısın ki o şey, başka türlü gerçekleşemesin. Yeterince istemeden yapılan zor bir iş başarı getiremez. Bir işi tüm kalbinle isteyerek yaptığında ve onun gerçekleştiğini görmek için gerçekten istekli olduğunda, olabileceğin yalnızca en iyisi olur. En önemsiz günlük işten, en karmaşık ve zor işe kadar yaptığın her şeyi tüm kalbinle isteyerek yap. Yaşamdaki zorlu meydan okumaları kabul etmeye istekli ol ve asla onlardan korkma. Sen bu meydan okumalara doğru ruh haliyle ve çabalarını sonuca ulaştırmada seninle birlikte çalışarak sana yardım edenin Ben olduğum bilinciyle yaklaştığında, her şey mümkündür. Hayata bakışını değiştir ki bütün olumlu ve yaratıcı enerjilerin senin varlığına akabileceği kapılar açılsın. Değişebileceğinin farkında ol; ve bu değişim çok hızlı gerçekleşebilir. Yeter ki sen onu iste." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 16 Şubat: "Yaşamda önemli ve öncelikli olan şeyler hakkında ne yapıyorsun? Değerlerin uygun değerler mi? Neden sakinleşip, sessizlik içinde kalıp, yaşam motiflerini inceleyip, sonra hangisinin en yüksek hayrına olduğuna karar vermeyi denemiyorsun? Bunu yalnızca sen yapabilirsin. Kimse senin için yapamaz. Bu Bana dua edip benden hemen bir cevap alamamak anlamına bile gelebilir. Sadece sakin bir şekilde Benden cevap gelmesini bekleyerek öğrenebileceğin pek çok önemli dersin olabilir, özellikle de eğer sabırsız ve talepkar bir ruhsan... Neden kendin için bahaneler üretiyorsun? Tüm cevapları teorik olarak biliyorsun zaten. İşte şimdi onları pratiğe dökmenin ve senin için nasıl işe yaradıklarına bakmanın zamanıdır. Bu hayatı önem taşıyan dersleri sen kendin sınayana kadar asla öğrenemezsin. Neden onlar hakkında düşünerek vakit kaybedinceğe kadar eyleme geçip onları şimdi uygulamaya koymuyorsun? Değerlerini ve önceliklerini sıraya koymayı öğrenmelisin. Bırak Ben, sende ve seninle birlikte oluşumları gerçekleştireyim" ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 17 Şubat: "Her şeyini Bana teslim ettiğn zaman ve Benden esirgediğin hiçbir şey olmadığında, tüm ihtiyaçların harika bir şekilde karşılanacak ve yaşamın bereketle akacak, çünkü her şeyini Bana teslim ettiğinde bolluğun kapılarını açarsın ve bolluk hayatına bir sel gibi akar. Bu yasayı, o senin bir parçan haline gelinceye kadar, sen yaşamın ritmiyle uyumlu bir şekilde titreşinceye dek, bütün olmanın anlamını öğrendiğin zamana ve yaratılışın tümüyle yani dolayısıyla da Benimle uyum içinde olana kadar, tüm varlığınla özümse. BEN tüm yaratılışın yaratıcısıyım; BEN varolan tüm yaşamın bütünüyüm. Bilincini yükselt ve Benim sende olduğumun farkında ol, bu bütünlüğün, bütünün senin içinde olduğunun farkında ol ve bil ki hiçbir şey seni bütünün muhteşemliğinden ayıramaz, senin kendi sınırlı bilincin hariç! Neden bilincinin genişlemesine izin vermiyorsun, bırak bilincin genişesin. Hiçbir şeyin bilincini genişletmene, Benim sende, senin Bende olduğumuzu, Bir olduğumuzu kabul etmeni sağlayacak kadar yüksek farkındalığına engel oluşturmasına izin verme." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 18 Şubat: "Sevgi ve anlayış akıttığında, sevgi ve anlayış sana fazlasıyla geri döner. Eleştiri ve olumsuzluk akıttığında o da sana fazlasıyla geri dönecektir. Senin içinde ne varsa dışarı da o yansır. Tatminsizliğini, hoşnutsuzluğunu veya karamsarlığını saklayamazsın, er geç dışarı taşar ve o zaman da müdahale ile akıtılması gerekir. Zehri ne kadar çabuk dışarı atarsan o kadar iyi olur. O zehirli, olumsuz, eleştirel düşüncelerinin yerini saf sevgi, uyum ve anlayış içeren düşünceler alsın. Bu son derece büyük bir hızla yapılabilir. Karamsarlık ve depresyonunda boğulman gerekmiyor. Kendine acıyarak değerli vaktini harcaman gerekmiyor. Durumunla ilgili herhangi bir şey yapmak istiyorsan bunu hemen gerçekleştirebilirsin. Değişim göz açıp kapayana kadar gerçekleşebilir." ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() 19 Şubat: "Bu yaşamda herkes tarafından öğrenilmesi gereken çok önemli dersler var. Mesela yapman gerekeni sessizce, karmaşıklaştırmadan, gürültüsüz bir şekilde ve abartmadan yapmayı öğren. Bütün cevapları bildiğini düşünerek ve bu temel dersleri öğrenmene gerek olmadığına inanarak bunları kenara atma. İçinin derinliklerine bak ve ruhsal gururun, senin içindeki olumsuz yanlara bakmana engel oluşturmasına izin verme, çünkü eğer ruhsal gurur sana engel oluşturursa, sen tüm potansiyelinle faydalı olamazsın. Çoğu zaman gurur senin hayati önem taşıyan ve öğrenmen gereken dersleri öğrenmeni engeller ve ruhsal gelişimini aksatır. Her zaman öğrenilecek ve özümsenecek yeni ve harika bir şey vardır ve sen bunu yalnızca açık olmaya istekli olduğun ve ihtiyacının farkına vardığın zaman yapabilirsin. O ihtiyacını karşılamayı gerçek bir alçakgönüllülük ve şükran duygusuyla ara. Bu yaşamda öğrenimin hiçbir zaman bitmez." ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
eileen cady, gunluk, icimiz, icimizdeki kapilar, kapilar, kapilari acmak, kitap, oneri, pamuk |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 13 Şubat: "İçindeki o sonsuz güç ve enerji kaynağından yararlanırsan, sadece Benim İlahi yasalarıma uyduğun ve onları kullandığın için, kendini doğaüstü olaylar gerçekleştirebilir durumda bulursun. Her şey meydana gelebilir, çünkü Benim yasalarım tüm kapıları açan ve her şeyi mümkün kılan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi