Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

RUHSAL ZEKA

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar RUHSAL ZEKA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Muhammed Bozdağ NESİL YAYINLARI Ruhsal Zeka, başınıza gelen olayların perde arkasındaki sebeplerini keşfetmenizi ve kendinizi hızla değiştirmenizi sağlayacak sıra dışı yöntemler sunuyor. "Yaşadığım olayları sorguladım, başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Sonra test ettim. Bazı inceliklerin farkına vardığımda, kaderimin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

RUHSAL ZEKA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-08-2008, 07:25 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 323
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart RUHSAL ZEKA

Muhammed Bozdağ
NESİL YAYINLARI

Ruhsal Zeka, başınıza gelen olayların perde arkasındaki sebeplerini keşfetmenizi ve kendinizi hızla değiştirmenizi sağlayacak sıra dışı yöntemler sunuyor.

"Yaşadığım olayları sorguladım, başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Sonra test ettim. Bazı inceliklerin farkına vardığımda, kaderimin akışının da değiştiğini ve gizli bir elin, arzuladığım zaman bana yol gösterdiğini gördüm. Tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Aslında geleceğimiz dışımızdan değil, içimizden yönlendiriliyormuş.

Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, herkesin aynı gizli el tarafından yönlendirildiğini, bazıların korunduğunu, ama, bazılarının yardımsız bırakıldıklarını fark ettim.

Bu gizli elin sırrı nedir?

Bu kitapta o gizli eli nasıl tanıyacağınızı ve size destek olmasını nasıl sağlayabileceğinizi öğreneceksiniz."

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR
cedrus48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 02:28 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 41
Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough
Standart RUHSAL ZEKA

Ruhsal Zeka




Evrenin yüzeyinde buzdağlarının uçlarını görüyorsunuz. Ruhsal zekanızla bakmadığınızda, perde ardının engin esrarını çözümleyemezsiniz.
Yaşadığım olayları sorguladım; başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Kimi sırları keşfettiğimde, hayatımın akışının da "gizli bir El" tarafından değiştirildiğini fark ettim. Yorulduğumda, ezildiğimde, çaresiz kalbimin çığlıklarıyla "O gizli El'e" yöneldiğimde, adeta evreni sarsarak hizmetime koşturduğunu hissettim.
Sanki içimden bir pusula gibi sessizce bana yol gösteriyordu. O zaman, tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Tüm geleceklerin evrenin ruhsal boyutundan yönetildiğini anladım.
Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, aynı gizli El'in sevgi selinin, herkese yöneldiğini fark ettim. Ama bazıları ruhsal coşku kanallarına gönüllerini kapatmışlardı. Bazıları okyanus enginliklerindeki ruhlarını terk etmiş; bir avuç cesetlerine sıkışmışlardı. Bu yüzden bazıları korunuyor; bazıları da yapayalnız ve yardımsız bırakılıyoru.
Bu gizli sırrı nedir? Bu kitapta o "gizli El'in" sırrını hissedeceksiniz. Elinizde farklı, yeni, sıra dışı, duygularınızı değiştirmeye aday, heyecan verici bir kitap tutuyorsunuz.


Lise son sınıftaydım bu kitapla tanıştığımda. Ellerimizde test kitapları, puan tabloları,istediğimiz üniversietnin kazanma hesapları. Bir karmaşa hakikaten bu ÖSS telaşı.
Ben Boğaziçi İşletme Fakültesini istiyordum. Gerçekten çok istiyordum. Benim gibi ders çalışan ya da sınav psikoljisine geç giren birisi için imkansızdı.Ama ezelden beri hedeflerimi yüksek tutmak ilke oldu benim için.
Ama hayalim Boğaziçi işletmemi idi yoksa o hedefin altına yerleştirdiğim diğer maddeler mi.İstedim ama hayırlısı dedim her zaman.
Sonuç Boğaziçi İşletme olmadı. Ama 4 sene çok güzel bir üniversite hayatım oldu. Okuduğum bölümde işletme değil hukuk du.Temel başlığa ulaşamdım ama o başlık altındaki tüm hayallerimi yaşadım.

Bu kitap şu ana kadar hayatıma o kadar çok şey kattı ki; Sizlere de böyle güzel katkılara sağlaması dileğiyle
__________________
İnsana kötülük için bildiğini söylemsi yeter
azime_1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 04:06 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 61
Tesekkür: 121
69 Mesajinıza toplam 469 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lale85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: RUHSAL ZEKA

bu kitabı çok kötü bi anımda okudum bunalımdaydım gerçekten iyi geldi acımı hafifletti bende tavsiye ederim
lale85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2009, 10:00 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elba is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: RUHSAL ZEKA

Ben Muhammed Bozdağ'ın, bu kitabı da dahil olmak üzere hemen hemen bütün kitaplarını okudum.

Başlarda benim de oldukça hoşuma gitti. Ama okudukça farkettim ki kendisi oldukça taraflı. TV'de program yaptığı kanalları da gördüğümde bu düşüncem kanıtlanmış oldu.

Bi kere kendisinin sadece Müslümanlar'a ve Allah inancı olanlara hoş görüsü var. Ve herşeyi bu çerçevede ele alıp aktarıyor. Allah inancını anlayabilirim. Kimisi Allah der, kimisi sonsuz zeka der, kimisi evren der... Bu güç bizim hayatımızı şekillendirmemize yardım eden güçtür.
Ancaaakk... Din konusuna gelince duracaksınız! Muhammed Bozdağ'ın kitaplarında "Müslüman olmayanların mutlu olma şansı yok" teması ağır basıyor. Ayrıca içeriği dinsel öğe ağırlıklı.
Bu yüzden artık kendisini oldukça itici, rantçı ve samimiyetsiz buluyorum.
Okuyacaksanız da alacağınızı alın, gerisini boşverin derim...
elba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ruhsal, zeka

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


RUHSAL ZEKA

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar RUHSAL ZEKA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Muhammed Bozdağ NESİL YAYINLARI Ruhsal Zeka, başınıza gelen olayların perde arkasındaki sebeplerini keşfetmenizi ve kendinizi hızla değiştirmenizi sağlayacak sıra dışı yöntemler sunuyor. "Yaşadığım olayları sorguladım, başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Sonra test ettim. Bazı inceliklerin farkına vardığımda, kaderimin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.